Linkbuilding

Få hjælp til linkbuilding

LinkbuildingRigtig mange virksomhedsejere har svært ved at knække koden i forhold til linkbuilding. Det tager tid at finde de gode linkmuligheder og opbygge det nødvendige netværk. Tid som du ikke kan tage fra den daglige drift, kundeservicen eller andre opgaver.

Hos Skjoldby & Co kan vi hjælpe dig med forskellige former linkbuilding. Vi har ca. 20 forskellige metoder, som vi benytter os af. Lige fra udgivelse af artikler på blogs, til content marketing kampagner med henblik på at skaffe links fra anerkendte branchesider, online medier og andre hjemmesider med høj autoritet.

Derfor er linkbuilding vigtigt

Har du bare lidt konkurrence i søgemaskinerne, så er links, som peger ind mod din hjemmeside, den vigtigste faktor for, om du er foran eller bagved dine konkurrenter. Meget forenklet set fungerer links som anbefalinger til din hjemmeside. Det handler dog ikke om at få så mange links som muligt, for links (anbefalingerne) vægter ikke ens.

Kommer der et link fra en betydningsfuld eller relevant hjemmeside tæller anbefalingen mere. Kommer linket fra en utroværdig side eller er linket overoptimeret, kan anbefalingen faktisk tælle negativt. Derfor er opgaven at skabe en sundere og bedre linkprofil end dine konkurrenter.Løbende linkbuilding

Løbende linkbuilding giver dig en stabil vækst af links til din hjemmeside. Det giver dig bedre placeringer i Google og konsoliderer de gode placeringer vi med tiden opnår.

Forskellige linktyper

Med pakkerne her, afsætter vi et antal timer hver måned til at skaffe dig links. Jo mere tid vi bruger des større variation kan vi bruge og des bedre resultater kan vi skabe.

Vi kan altså ikke tilbyde X antal links for X antal kroner. Vi kan tilbyde en dedikeret indsats for at skabe de nødvendige relationer der giver relevante links, som også har værdi i morgen og i overmorgen.

 • Lille
 • Kr. 4.200,-
  pr. måned
 • Rigtig god til dig med det mindre marketingbudget, der ønsker en rolig stigning, eller som arbejder i et mindre konkurrencepræget marked.
 • En halv arbejdsdag per måned.
 • Det lyder interessant.
  Jeg vil høre mere.
 • Medium
 • Kr. 6.300,-
  pr. måned
 • Perfekt til dig som ønsker hurtigere resultater. Perfekt til webshoppen med 1-2 medarbejdere, som gerne vil (og som har potentiale for, at) vækste yderligere.
 • En arbejdsdag per måned.
 • Det lyder interessant.
  Jeg vil høre mere.
 • Stor
 • Kr. 12.600,-
  pr. måned
 • Perfekt til virksomheden eller webshoppen der er forbi iværksætter-stadiet, som ønsker en langsigtet strategi og har potentiale for yderligere vækst.
 • To arbejdsdage per måned.
 • Det lyder interessant.
  Jeg vil høre mere.

Case: Linkbuilding til ny webshop

Synlighed efter linkbuildingMere trafik efter linkbuilding

Ny dansk webshop ønskede at være synlige i de organiske søgeresultater.

Vi har arbejdet med onpage SEO og linkbuilding herunder lavet outreach til samarbejdspartnere og bloggere i 6 timer hver måned.

Synligheden begynder at stige efter at par måneders arbejde, antallet af besøgende og omsætningen følger med.

Efter 6 måneder er besøgstallet steget med 156%. Efter 10 måneder er besøgstallet steget med 439%.


Det siger Jakob Falshøj fra ThailandTours om linkbuilding:
Vores ranking er blevet væsentligt bedre efter I har optimeret. I er altid nemme at få fat på. Ingen tvivl om at vi har været glade for samarbejdet.5-stjerner


 

Det gode indhold

Godt og unikt indhold på din hjemmeside, har større mulighed for at blive linket til, samt delt på sociale medier. Derfor går god content marketing (indholdsmarkedsføring) godt i spænd med linkbuilding.

Kan du skabe noget på din hjemmeside, som andre vil dele – så kan du få de links som dine konkurrenter ikke kan.

Ideudvikling og research

For at skabe et stykke godt indhold kræver det den rette idé. Den skal være relevant for din virksomhed og din målgruppe. Hos Skjoldby & Co kan vi hjælpe med at finde den gode idé og lave den nødvendige research. Vi kan f.eks. starte på en workshop, hvor vi sammen gennemgår jeres forretning, jeres data og arbejder videre med jeres ideer.

Produktion af content

Når vi har ideen, det kan være at du kommer med den eller at vi har fundet den i fællesskab, skal dit indhold produceres. Her kan vi trække på vores netværk, som kan producere alt slags indhold,  lige fra landingpages, tekstforfatning, infografikker, beregnere, kampagne- og konkurrence websites, eller animerede videoer.

Outreach og PR – marketing af content

Når det gode indhold er produceret, skal der gøres opmærksom på det. Det er selve marketing delen i content marketing. Her kan vi ligeledes hjælpe på forskellige niveauer. Enten strategisk eller på eksekvering-niveau, så vi sikrer at målgruppen bliver gjort opmærksom på dit nye indhold og du får links tilbage.

Læs mere om content marketing linkbuilding her.