Åbent SEO Kursus: Lær hvordan du laver søgemaskineoptimering

SEO Kursus

Lær at lave din egen søgemaskineoptimering

God SEO er vejen til side 1 på Google, men søgemaskineoptimering er en mangefacetteret disciplin, og uden den rigtige indsigt, kan du spilde mange timer på at optimere dit website eller din webshop, uden at opnå de ønskede resultater.

Er du indehaver eller daglig leder af en mindre virksomhed, ejer eller leder af en webshop, eller måske er du virksomhedens eneste marketingmedarbejder – ihvertfald er det dig, der er ansvarlig for virksomhedens resultater online. Og du har kun lidt kendskab til begreberne og fremgangsmåderne i søgemaskineoptimering, eller måske har du endnu ingen viden om det.

Så vil vores heldags SEO kursus give dig det bedste udgangspunkt, for at rykke din virksomheds placeringer i Google om på side 1 – og blive der!

 

Dit eget website som udgangspunkt

Vi har deltagerbegrænsning på vores SEO kurser, der kan max være 8 deltagere på hvert hold.

Det betyder, at der er tid til at alle deltagere kan komme i dybden med undervisningsmaterialet, og du tager udgangspunkt i dit eget website, eller din egen webshop, når der skal løses opgaver. Det betyder også, at du kommer hjem fra kurset med konkret, brugbar viden, og værktøjer der gør, at du kan bruge denne viden, til at komme i gang med at søgemaskineoptimere dit eget website med det samme.

 

Sådan ser programmet ud:

 

 • Introduktion til SEO – hvordan bestemmer Google hvem der skal ligge øverst i søgeresultaterne?
 • Sådan laver du en søgeordsanalyse  – opgave: du laver en søgeordanalyse af for eget website på kurset.
 • Udarbejdelse af SEO strategi – prioritering af søgeord. Opgave: Du laver en SEO strategi for dit eget website.
 • Sådan arbejder du med on-page SEO – vi gennemgår de vigtigste elementer, som f.eks. SEO tekster, titler, meta beskrivelser, interne links og alt attributter. Opgave: On-page SEO på dit eget website.
 • Dette skal du kunne om teknisk SEO – vi kommer omkring omkring duplicate content (dobbelt indhold) og loadhastighed. Opgave: Tjek hastigheden på dit eget website.
 • Introduktion til de bedste SEO Værktøjer.
 • Linkbuilding – sådan arbejder du med det vigtigste off-page SEO element. Opgave: Kom i gang med din egen linkbuilding.
 • Resultatmåling af dit SEO-arbejde – Google Analytics og søgeordsplaceringer.
 • Sådan laver du en SEO strategi   og følger den, og skaber målbare resultater med den.

Kurset er inkl. fuld forplening: Kaffe, te, vand, sodavand, snacks og frokost – så det eneste du skal huske, er din bærbare computer.

BOOK DIN PLADS PÅ SEO KURSET HER

 

“Udover at have fået sparring og justeret lidt på vores indsatsområder, gik vi hjem med ny viden samt implementerbare ideer og løsninger. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og opfordre flere til, at benytte sig af muligheden for, at sparre med en SEO-ekspert. Jeanette Vivi Hindsdal, www.nettoparts.dk

 

Åbent SEO kursus

Dette kursus er åbent for tilmeldinger for alle.

Da vi fortrinsvis holder lukkede kurser for vores kunder, eller for større virksomheder og uddannelsessteder, betyder dette at der som regel er rift om pladserne, når vi laver åbne kurser.

Og med deltagerbegrænsning på max 8 deltagere pr hold, bliver holdene booket hurtigt, når vi offentliggør dem – slå til nu, hvis du vil sikre dig en plads på et af vores SEO kurser.

 

Hvorfor skal du på SEO kursus:

Hvis du er seriøs med din forretning, er en placering på side 1 på Google altafgørende.

Dine potentielle kunder bruger Google til at finde aktuelle leverandører, produkter og ydelser – finder de ikke din virksomhed på side 1, finder de en anden. Søgemaskineoptimering er din eneste mulighed for at blive set på Google, uden at skulle betale for annoncer.

Også selv om du med tiden, i takt med at din forretning vokser, ikke længere selv har tid til at lave din egen SEO,  og  derfor vil betale dig fra søgmaskineoptimering, er det en god idé at tilegne dig en basal viden om SEO, så du ved hvad du skal ud og købe.

BOOK DIN PLADS PÅ SEO KURSET HER

 

Antal ledige pladser tilbage:

87654321

 

Skjoldby & Co har ydet uvurderlig hjælp i forbindelse med SEO på vores nye site. Jeg har nu langt bedre styr på vores SEO og vil helt sikkert vende tilbage til Skjoldby & Co., når jeg har behov for ekspertise og gode råd.” Elise Starcke, Triplan International A/S

 

Har du spørgsmål til vores SEO kursus?

Så skriv på hej@skjoldby.com eller ring til os på 71 99 21 62


Lige nu har vi hold på disse datoer:

 • Fredag d. 23. juni AFHOLDT
 • Tirsdag d. 11. juli AFHOLDT
 • Torsdag d. 10. august AFHOLDT
 • Tirsdag d. 12. september UDSOLGT

 

Underviser på SEO kurset:

SEO kursus med Lars Skjoldby

Lars Skjoldby, som ejer Skjoldby & Co, og er en af landets dygtigste SEO specialister underviser dig på dette SEO kursus.

 

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt:  Kl. 9.00 – 16.00

Adresse: Skjoldby & Co, Ringstedvej 2, 1.sal, 4000 Roskilde

Forplejning: Kaffe, te, vand, sodavand, snacks og lækker frokost på Ragnarock

Parkering: Gratis og lige ved døren

Medbring: Bærbar computer

Pris: 3995,- kr. ex moms (kan betales i både 2 eller 3 rater)