Kom godt i gang med Google Data Studio

Hvad er Google Data Studio?

Google Data Studio er kort sagt et gratis værktøj fra Google til at visualisere dine data. Det kan f.eks. være data fra populære tjenester som Google Analytics eller Google AdWords. Men systemet understøtter også en lang række andre datakilder såsom DoubleClick, Google Sheets, MySQL, Search Console og YouTube.Google Data Studio hjælper dig altså med at omsætte dine mange data til flotte visuelle rapporter med f.eks. tidslinier, søjlediagrammer, tabeller og meget mere – også kaldet dashboards.

Læs mere

Brug Dynamiske AdWords kampagner – hvis sortimentet i din webshop varierer

Hvis du ikke har et forholdsvis fast sortiment af produkter i din webshop, kender du måske til denne problematik i forhold til din AdWords annoncering; det er en sand pain-in-the-*** at skabe gode resultater med dine AdWords kampagner, da dit vareudvalg hele tiden ændrer sig.Hver uge er der produkter, som bliver udsolgt - og du får løbende helt nye produkter i shoppen. Resultatet er ofte, at du får dårlige salgsresultater med AdWords, fordi du annoncerer for udsolgte produkter og tilsvarende ikke har fået opsat annoncering for helt nye produkter, som rent faktisk sælger godt. Modsat kan det også være, at du rent faktisk lykkes i at opdatere dine AdWords kampagner, således at de konstant matcher dit vareudvalg… men du bruger så meget tid og kræfter på det, at du er i tvivl om det er besværet værd. 

Læs mere
Webshop SEO Fejl

7 alarmerende SEO fejl vi ofte ser på en webshop

Webshop SEO Fejl

I den her artikel får du nogle lidt andre SEO fejl end de klassiske, at du mangler sidetitler og meta-beskrivelser, at din webshop kan kaldes både med og uden www, at din shop ikke er mobilvenlig og at du ikke bruger h1 og h2 overskrifter korrekt.For den slags basic SEO fejl har du selvfølgelig styr på i 2017.I artiklen her vil du få at vide, hvad problemet er, hvor vigtigt det er og et (eller flere) løsningsforslag til at rette fejlen.

Læs mere
Begynderfejl i LinkedIn updates

3 begynderfejl som selv meget aktive LinkedIn-brugere laver i deres updates

Begynderfejl i LinkedIn updates

Der er særligt én grund til, at jeg bliver ved med at bruge tid på LinkedIn, selvom jeg synes de er 5-6 år bagud ifht. andre sociale medier.Jeg elsker nemlig LinkedIns simple algoritme, der gør, at jeg kan skabe ambassadører og nå ud til potentielle kunder og samarbejdspartnere med en relativ lille indsats.Og det skal jeg fortælle om i dag. Men med omvendt fortegn.For jeg vil tage udgangspunkt i 3 begynderfejl, jeg ser mange meget aktive LinkedIn brugere lave i deres updates. Fejl som gør, at de forstyre deres netværk med ligegyldigheder, går glip af synlighed og egentlig spilder deres egen tid.Hvis du er en af dem, der begår disse fejl, vil du med få tweaks, kunne hæve kvaliteten af dine updates så de skaber flere likes og kvalificerede kommentarer og øger din synlighed markant.

Læs mere

Her får du 7 særdeles gode grunde til at lave en AdWords brand kampagne

Det eneste, der næsten altid er givet fra start, når jeg skal planlægge kampagne struktur for en ny AdWords konto er, at der skal være en brand kampagne.

Hvad er en brand kampagne?

En brand kampagne i AdWords er ganske enkelt en kampagne, som anvendes til at fange søgninger på Google, som indeholder dit firmanavn eller måske nogle af dine produkt/service/firma brands, hvis I skulle være i besiddelse af sådan nogle.

Læs mere
International SEO

International SEO: Gør sådan her, hvis du vil findes på Google i udlandet

International SEO

Du har succes i Danmark og vil gerne ud over grænserne og skalere din forretning til andre lande. Eller måske har du fra din spæde start valgt at have flere sprog på din hjemmeside, netop for at kunne skalere ud af den danske andedam.Det kan også være, at du er webudvikler eller webdesigner, og jævntligt hjælper kunder med lave websites på forskellige sprog. Her er det vigtigt, at du ved, hvad du i hvert fald ikke skal gøre.I dag skal vi ”snakke” international SEO strategi - hvilke overvejelser du skal gøre dig og hvordan du skaber det bedste internationale SEO setup på dit website.Lad os komme i gang.

Læs mere