SEO og E-A-T

E-A-T – SEO Superfood til dit website eller din webshop?

SEO og E-A-T

E-A-T står for Expertise, Authoritativeness, Trust. Eller på dansk: Ekspertise, Autoritet og Troværdighed.

Der er delte meninger om E-A-T rent faktisk, er en del af Googles algoritme. Google har selv bekræftet, at det er. Jeg er ikke i tvivl, at det er det. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver det i endnu højere grad i fremtiden.

I denne artikel vil jeg komme ind på, hvorfor du skal sætte dig ind i hvad E-A-T er og kan for jeres virksomhed, uanset om du arbejder som SEO-manager, med jeres virksomheds markedsføring, kommunikation eller ledelse.

Læs mere
Lars Skjoldby og Mads Jespersen

Ny partner i Skjoldby & Co

Lars Skjoldby og Mads Jespersen

Vi starter det nye år ud med at byde velkommen til vores nye partner Mads Jespersen. Han skal sammen med CEO Lars Skjoldby, stå i spidsen for medarbejderne. Mads har over 8 års erfaring med online markedsføring. Han har erfaring indenfor bureauverdenen senest som ejer af analyti+co, og før det Creuna.

Læs mere

Derfor er UTM tracking guld værd i Google Analytics

Hvad er UTM tracking?

UTM tracking er ganske enkelt små bidder af informationer (også kaldet URL parametre), der tilføjes til et hjemmesidelink. Disse UTM informationer fortæller primært, hvor trafikken er kommet fra, samt hvorfor og hvordan den er kommet. Formålet med UTM parametre er at give Google Analytics (og DIG) en større og bedre forståelse af den trafik, som linket er med til at sende ind på en given hjemmeside.

Læs mere

Hvad koster Facebook annoncering?

Et spørgsmål vi ser rigtig mange søge efter og stille os er: Hvad koster Facebook Annoncering?Prisen på Facebook annoncering er meget forskellig, men i 2017 har AdEspresso lavet nogle gennemsnitsberegninger som sagde, at det koster 7,85 kr. per klik at annoncere på Facebook i Danmark. I 2016 viste undersøgelsen at prisen lå på 3,13 kr. per klik.Men disse priser er blot gennemsnit. Som du ikke kan bruge til noget som helst, lige med undtagelse af, at prisen på Facebook annoncer er stigende.Når det er sagt har set annoncører betale både 10 og 20 gange så meget, og stadig lave en god Facebook ROI. Så der er ikke et nemt svar til spørgsmålet, for prisen afhænger af rigtig mange faktorer.De faktorer vil vi synliggøre i denne artikel, så du nemmere kan lægge dit Facebook budget.

Læs mere

3 ting du SKAL gøre i Google Analytics inden d. 25. maj (eller du mister værdifuld DATA)

I forbindelse med EU´s nye regulativ for beskyttelse af persondata, GDPR (General Data Protection Regulation), som træder i kraft fredag d. 25. maj 2018, er der mange ting, som du bør forholde dig til.Et af disse er Google Analytics, som stort set alle danske virksomheder anvender til tracking af trafik og adfærd på deres website.Lad os starte med de tre vigtigste opgaver, som virkelig begynder at brænde på!

Læs mere

Kom godt i gang med Google Data Studio

Hvad er Google Data Studio?

Google Data Studio er kort sagt et gratis værktøj fra Google til at visualisere dine data. Det kan f.eks. være data fra populære tjenester som Google Analytics eller Google AdWords. Men systemet understøtter også en lang række andre datakilder såsom DoubleClick, Google Sheets, MySQL, Search Console og YouTube.Google Data Studio hjælper dig altså med at omsætte dine mange data til flotte visuelle rapporter med f.eks. tidslinier, søjlediagrammer, tabeller og meget mere – også kaldet dashboards.

Læs mere