Brugeranalyse

Er din webshop eller dit website indrettet på tro og fornemmelser – fremfor på databaseret viden?

Har du godt med trafik, men kan ikke få nok konverteringer ud af de besøgende, og hopper de fleste af på de samme sider?

Så vil en brugeranalyse give dig den indsigt, du har brug for til at rette de steder på dit website, der lige nu fungerer som barrierer for det salg, du har potentiale til at opnå.
En brugeranalyse, der med tydelighed viser dig, hvordan de besøgende bruger dit site, hvor de stopper og går tilbage, eller i værste fald – hopper væk fra dit website (og måske over på konkurrentens?)

Vi benytter 3 metoder, når vi analyserer på, hvorfor dit website, eller din webshop ikke performer så godt, som den kunne:

✔ Hotjar Heatmaps
✔ Brugerundersøgelser
✔ Google Analytics Tragtvisualisering (webshops)

 

Heatmap Skjoldby

 

Heatmaps viser præcis, hvordan den besøgende navigerer rundt på dit website, og kan derfor give os et meget nøjagtigt billede af, hvor det går galt, og hvor der skal optimeres.

Brugerundersøgelser sætter ord på, hvorfor de besøgende gør, som de gør på sitet. Hvordan de oplever de barrierer, de støder ind, og hvorfor de vælger at gå tilbage eller gå væk fra websitet på de pågældende sider. Dette giver en god indsigt i, hvordan det er at sidde på den anden side af skærmen, og hvorfor dit site måske ikke konverterer optimalt.

Driver du en webshop, fortæller tragtvisualisering en hel masse om hvordan dit betalingsflow fungerer. Ofte er det her kunderne falder fra, selv i en toptunet webshop. For få eller for mange informationer, eller for mange forstyrrende elementer er nogle af de årsager der gør, at nogle af dine kunder vælger at droppe ordren i sidste øjeblik.

 

Vil du have konkret viden om dine besøgendes adfærd på dit website eller i din webshop, så du kan konvertere flere besøg til salg? 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: