Case: Albe Emballage A/S

SEO og Linkbuilding effekt

SEO-strategi med omfattende linkbuilding

Albe emballage A/S er en dansk virksomhed med 30 års erfaring i emballagebranchen.

Konkurrencen om de gode placeringer på Google, er de sidste år tilspidset i emballagebranchen– ligesom det er tilfældet i mange andre brancher.
Derfor henvendte Albe Emballages marketingansvarlige, Pernille Gregersen, sig til os, med et ønske om at få flere relevante besøgende på virksomhedens website.

Grundig markedsanalyse

For at få et overblik over den nuværende situation på markedet, lagde vi ud med at lave en grundig markeds- og konkurrentanalyse.

Derefter lavede vi en analyse af Albe Emballages egen positionering, i form af søgeordsanalyse kombineret med løbende overvågning og måling af søgeords-placeringerne på Google.

Afslutningsvis lavede vi en omfattende SEO-teknisk gennemgang af websitet.

SEO-strategi og 20.000 købsfokuserede-søgninger

Ovenstående analyser mundede ud i en SEO-strategi, der indeholdt en præcis plan for bedre placeringer på udvalgte søgeord, som tilsammen havde over 20.000 søgninger per måned. En udspecificeret handlingsplan, som også indeholdt opgaver Albe Emballage selv skulle varetage – for at holde omkostningerne nede.

Det praktiske arbejde startede med at få løst tekniske udfordringer på websitet, som fx en del duplicate content. Titler og meta beskrivelser blev optimeret, og der blev lavet nye tekster med søgeordsindsættelser og interne links.

Linkbuilding

I alle SEO-forløb arbejder vi løbende med on-page SEO, men skal der virkelig rykkes, skal der arbejdes med linkbuilding.
Vi sørgede for at skaffe albeemballage.dk relevante kvalitetslinks, bl.a. ved hjælp af en enormt succesfuld indholds- og brandingkampagne, som gav links fra mere end 650 forskellige hjemmesider.

Resultater der taler for sig selv

Det omfattende SEO-arbejde gav resultater, der i den grad taler for sig selv.

Kort tid efter vi igangsatte SEO arbejdet, kunne man allerede se gode resultater; samlet set bød 2016 på en markant stigning i den organiske trafik på over 40%, sammenlignet med 2015. Dette skyldes primært, at placeringerne på de gode søgeord blev bedre; der kom 5 søgeord mere på 1. pladsen, samt 40 søgeord mere på side 1.


Albe Emballage A/S“Hos ALBE Emballage A/S har vi lige siden starten – og er det stadig – været meget glade for vores tætte samarbejde med Skjoldby & Co. Vi har altid selv arbejdet rigtig meget med vores hjemmeside, men de gode placeringer på Google kom bare ikke. Vi manglede en strategi og nogle gode og nye inputs, som vi er glade for at have fået.

Ud over de gode råd til hvordan vi selv kan forbedre vores hjemmeside – størstedelen med udgangspunkt i SEO – har Skjoldby & Co. samtidigt løbende arbejdet med linkbuilding, teknisk SEO mv. for os. Det har samlet resulteret i, at vi i dag har langt bedre placeringer på rigtig mange vigtige søgeord i Google.” Pernille Gregersen /marketingansvarlig, Albe Emballage A/S

 

Har din virksomhed også brug for hjælp med bedre placeringer i Google?

Udfyld formularen og lad os komme i gang med et værdifuldt samarbejde: