CASE: Coatcare.dk

En Webshops store forvandling

Coatcare.dk har i løbet af det sidste års tid været på det man kan kalde en stor forvandling igennem. Webshoppen har på relativt kort tid opnået en marktant øget omsætning og et stort annonceafkast.

MARKED
Coatcare.dk er en dansk webshop, der sælger alt inden for pelspleje til hunde: Shampoo, balsam, sakse, føntørrer og meget andet. Det er en branche med ekstrem stor konkurrence, men den lille nicheforretning har formået at bide sig stille og roligt fast i et svært marked.

Målgruppen for disse produkter er hundeejere der går lidt mere op i deres hund end gennemsnittet. Hundeejere der viser deres hund frem på hundeudstillinger og deltager i konkurrencer er en stor del af målgruppen.

 

Manglede trafik og salg

Indehaveren af Coatcare.dk havde i en længere periode – indtil sommeren/efteråret 2017 – selv forsøgt sig lidt med Google Ads, men uden nogle særlige resultater.

Han havde ikke den store erfaring – og det var svært for ham at generere den nødvendige trafik til sitet, samt at generere salg.
Derfor kontaktede han os for at høre hvordan vi kunne hjælpe ham med at genere den nødvendige trafik og et øget salg.

 

Fokus på Google Shopping, Search og (senere) Facebook DPA og Google Display

Vi lagde ud med Google Shopping, hvilket er det vigtigste fokusområde i samarbejdet. For langt de fleste webshops stammer størstedelen af omsætningen typisk fra Google Ads – særligt fra Google Shopping. Derfor var den primære strategi at få Shopping-kampagnerne til at performe så godt som overhovedet muligt, med maksimal synlighed og maksimalt afkast/ROAS.

Samtidig har vi haft fokus på trafik-genererende Facebook-kampagner og samtidig DPA re-targeting kampagner på Facebook.

Vi har også suppleret med Google Display kampagner – både trafikgenererende og re-targeting. Vi ved at et online salg i gennemsnit kræver 7 eksponeringer. Derfor er Display en vigtig spiller, selv om det kan være svært at dokumentere effekten af eksponeringer via de nuværende målemetoder. Google arbejder på en bedre løsning.

 

Markante resultater

Når man kigger på trafik, omsætning, transaktioner i løbet af de sidste 12 måneder, sammenlignet med året år, så har vores samarbejde skabt markante mærkbare og vedvarende resultater.

Først og fremmest, så har vi øget antal besøgende på webshoppen med 77 %. Den samlede omsætning steget med 192% – og antallet af transaktioner er steget med 92%. Alene investeringen i annoncekroner via Google Shopping har givet pengene 30 gange igen.

Det skal nævnes at også dynamisk re-targeting på Facebook har givet et annonceafkast på 4 – altså fire gange pengene igen.

Indehaveren af Coatcare.dk og teamet hos Skjoldby & Co har arbejdet tæt sammen undervejs – og er meget tilfredse med resultaterne.

Følgende tal gælder for perioden: 31/10-2017 til 31/10-2018, sammenlignet med året før (Dog er der ikke sammenligningsgrundlag i forhold Google Shopping, da denne indsats var ny).

 

 

“Jeg startede Coatcare i 2014 og har siden stille og roligt lært, hvad det vil sige at drive en forretning.

For at holde omkostningerne nede, lavede jeg de første år selv alt min markedsføring. Dette var enormt tidskrævende, da der går mange timer med at sætte sig ind i hvordan det hele fungerer.
I foråret 2017 hyrede jeg så for første gang Skjoldby & Co. Der blev opsat google shopping, dynamic search ads og en række Facebook annoncer. Senere er display annoncer også kommet til. ‘
Disse annoncer har været en stor årsag til at jeg nu sidder her primo november og har overgået mit mål, som var både optimistisk og ambitiøst, for den årlige omsætning med over 20% – og vi er KUN i starten af november i skrivende stund.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, til Skjoldby & Co – og selvom en timepris på 1050 kr. gjorde jeg ventede længe med at tage springet, fortryder jeg kun at jeg ikke gjorde det før!”

 

Christian Niss – ejer af coatcare.dk

 

 

Skal din online marketing også være en indbringende forretning?

Så udfyld formularen herunder, og lad os hjælpe dig med den: