Case: HairOutlet.dk

Høj ROAS i en hår(d) branche HairOutlet.dk

HairOutlet.dk er en dansk online virksomhed, der sælger et stort udvalg af de mest kendte, professionelle hårprodukter til nogle af markedets laveste priser.

HairOutlet startede allerede deres webshop i foråret marts 2009 – på et tidspunkt hvor online markedet for hårprodukter så helt anderledes ud. Siden er mange lignende webshops kommet til, konkurrencen er benhård, og det er blevet sværere og sværere og tjene penge på en traditionel Adwords opsætning, hvor man går ud fra definerede søgeord.

 

Langvarigt samarbejde sætter præg på resultaterne

Webshoppen har brugt os til både Adwords og SEO siden efteråret 2013.

Og netop det lange samarbejde har også haft indflydelse på de resultater, vi har opnået for virksomheden, på trods af den intensive konkurrence, der er i deres marked.

En indgående forståelse for kundens virksomhed, og den tilhørende branche, samt en løbende dialog om mål, ønsker og budget har gjort, at vi har kunne optimere løbende, og nå de bedst mulige resultater i en lidt anderledes kampagneopsætning.

 

Fordobling af ROAS med ny strategi

Med et sortiment der konstant ændrer sig, kan det være en udfordring at lave en holdbar kampagneløsning, som samtidig konverterer bedst muligt.

Efter i en periode at have testet forskellige opsætninger af, taler den endelige løsning for sig selv:

Med en ROAS* på 13,9 (virksomheden får sin kampagneomkostning 13,9 gange igen), mod en ROAS på 7,7 året før, er Dynamic Search Ads, Google Shopping, samt en enkelt brandkampagne for webshoppen selv, den kombination der performer absolut bedst.

Ikke kun konverteringen har fået et ordentlig spark op med hele 62% grundet den nye strategi, kundens omkostning, til Adwords kampagnen, er ydermere faldet voldsomt med 41% i forhold til året før. Det er en forskel, der kan mærkes.

Med forskellige markeder kommer forskellige udfordringer, og et loyalt samarbejde, er mange gange en af kilderne til at høste attraktive resultater, når der er faktorer som fx hård konkurrence og svingende sortiment, der kræver en ekstra indsats.

*Return on Ad Spend

“I forbindelse med HairOutlet´s rivende udvikling, måtte jeg se i øjnene, at det var nødvendigt med ekstern hjælp, da mit eget fokus skulle ligge et andet sted. Jeg valgte Skjoldby & Co, efter at have fået dem anbefalet – og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Især har arbejdet med Adwords været meget positivt.

Medarbejderne hos Skjoldby & Co giver lynhurtigt respons og arbejder seriøst, både når der skal ske nye tiltag, og når der opstår problemer. Det har stor betydning at Lars og Co. er seriøse og hurtigt sætter sig ind i problemstillingen, med hurtig tilbagemelding på løsningsforslag.

Jeg ser frem til langvarigt samarbejde, og vil også lige nævne, at Skjoldby & Co er gode til at komme med forslag til nye tiltag, både på Adwords og SEO.” Lene Mejlvang/indehaver, HairOutlet.dk

 

Skal din Adwords kampagne også være en indbringende forretning?

Så udfyld formularen herunder, og lad os hjælpe dig med den: