Case: LivetSomSenior.dk

LivetSomSenior.dkEffektiv konverteringsoptimering for stor webshop

Livetsomsenior.dk er en stor dansk webshop, som sælger et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og handicappede i både Danmark og Sverige.

Virksomheden havde selv set værdien i at skabe ekstra trafik og salg til shoppen, fra egne kampagne-websites, så det behøvede de ikke vores hjælp til, men derimod til at få udnyttet det store potentiale, der kan ligge i de kampagnesites.

Gode placeringer i Google – næsten uden konverteringer

Et af de kampagnesites, som omhandlede en produktkategori med et prisleje i den dyre ende – i forhold til resten af branchen, havde rigtig gode placeringer på Google og en god del trafik.

Desværre konverterede sitet dårligt, på trods af de flotte søgeordsplaceringer.

Virksomheden, som vi allerede hjalp med SEO og Adwords, bad os derfor om hjælp til at udnytte det store potentiale, de så flotte placeringer på Google havde.

 

En stigning i konverteringer på 400%

Vi brugte det eksisterende indhold på websitet, tilføjede endnu mere indhold og ændrede opbygningen på den primære landingpage markant.

Vores arbejde med kampagnesitet, gav det første halve år et resultat på 400% øgede konverteringer, og en stigning på 575% i omsætning

Virksomhedens udgift til vores arbejde med at konverteringsoptimere kampagnesitet, var tjent hjem på under 3 måneder – uden at de selv skulle foretage sig noget som helst efterfølgende vel at mærke.

 

LivetSomSenior.dk“Optimeringen af kampagne-websitet foregik som led i et eksisterende samarbejde med Skjoldby & Co, hvor de løbende varetager en række forskellige opgaver for os. Forud for optimeringen af siden havde vi en kort snak om vores egne tanker og ønsker. På den baggrund udarbejdede Jonas et forslag til en løsning, som han efterfølgende også implementerede.

Den nye hjemmeside har udover mersalg også styrket kundernes opfattelse af os som eksperter indenfor området, da vi nu har en hel informationshjemmeside dedikeret til grundig købsvejledning af vores kunder.” Jeppe Vestergaard /CEO, LivetSomSenior.dk

 

Vil du også have flere konverteringer ud af dine gode placeringer?

Udfyld formularen herunder, og lad os hjælpe dig med at tjene mere på dit websites og dine landingpages: