Case: Nordiske Medier A/S

Facebook workshop for stort nordisk mediehus

Nordiske Medier er et stort skandinavisk mediehus, med speciale i nyheder for udvalgte brancher i erhvervslivet. Med kontorer i både Danmark, Sverige og Norge er virksomheden en af de største indenfor sit område.

Virksomheden henvendte sig til os med meget specifikt ønske om, at deres marketingkoordinator Tim Borup Jørgensen skulle lære at mestre Facebook annoncering: Både at få en god indsigt i Facebooks annonceringssystem, men også at kunne gå fra workshoppen med en klar ”how to” formåen, og med alt gjort klart, så de bare kunne gå hjem og ”trykke på knappen” og sætte annonceringen i gang.

Deres mål var, gennem (især) Facebook retargeting, at generere flere leads til salgsafdelingen, samt at få flere nye abonnenter til deres forskellige fagblade.

 

Målrettet gennemgang

Med et veldefineret program for workshoppen, aftalte vi at lave en udvidet workshop på 5 timer, hvor vi normalt bruger 3 timer.

Trin for trin fik de lært at bruge Facebook annoncering, så de selv kunne håndtere denne effektive kanal fremadrettet.

Vi gennemgik disse punkter under workshoppen:

  • Gennemgang af Facebooks annonceplatform og optimal kampagnestruktur
  • Udarbejdelse af Facebook strategi og plan for de enkelte medier
  • Oprettelse af Business Manager, samt annoncekonti til de forskellige medier
  • Pixel-opsætning på de forskellige websites, tilknyttet enkelte annoncekonti.
  • Avanceret opsætning af retargeting-målgrupper, fokuseret på henholdsvist abonnement og annoncering.
  • Udarbejdelse og opsætning af kampagner
  • Gennemgang og opsætning af UTM-parametre, så der kan trackes på performance.
  • Opsætning af remarketing lister i Analytics (til Google remarketing) – for at have mulighed for at komplimentere annonceringen på Facebook

 

Klart mål for udbytte af workshop

Nordiske Medier kom med et meget klart ønske om, hvad de ville have ud af workshoppen, og det var derfor muligt for os, at give dem præcis de færdigheder, der skulle til for at opnå det ønskede.

Nordiske Medier

“Inden workshoppen med Skjoldby & Co., havde jeg ret godt styr på den organiske del af Facebook, men ikke annonceringsdelen.

Det blev der dog lavet markant om på, på dagen, hvor vi både fik sat det hele op og gjort målgrupper, kampagner og annoncer klar, sådan at jeg nemt kan køre målrettede og effektive kampagner for alle vores godt 20 medier. Resultaterne taler for sig selv.

Jeg kan kun anbefale andre der arbejder med marketing at investere i sådan en workshop.” Tim Borup Jørgensen /marketingkoordinator, Nordiske Medier A/S 

 

Vil du også lære at styre din virksomheds Facebook annoncering?

Så udfyld formularen nu, og lad sætte en workshop i kalenderen: