En datadreven offline virksomhed med bid i

Det er ofte en udfordring at spore online annoncering over til reel værdi i en offline forretning. Det er også en udfordring i tandlægebranchen.

Og netop derfor har vi været ekstra fokuseret på at bygge et datadrevet fundament i vores samarbejde med tandlægen.dk, hvis ambition er at være markedsledende i Danmark.

Endvidere er tandlægebranchen en branche, som ikke kan benytte sig af display remarketing og remarketing for search ads.

Det betyder, at vi har skulle skabe væksten på helt traditionelle Google Ads search kampagner.

 

Skabt den optimale konverteringssporing

Gennem et stærkt samarbejde med tandlægen.dk, har vi opsat den optimale konverteringssporing, som fungerer på tværs af alle de digitale kanaler.

For hver af de 62 klinikker under tandlægen.dk, har vi sporing af:

  • Telefonopkald
  • Booking og kontaktformular
  • Bookingformular
  • Klik på e-mailadresser
  • Samt særlige kampagneformularer

Derudover har vi koblet alle 62 klinikkers Google My Business profil sammen med Google Ads kontoen. Det betyder, at en kliniks adresse vises på 49% af alle eksponeringer. Endvidere har vi også fået offline sporing af ”store visits” i Google Ads, som giver vores sporing en ekstra dimension.

Den omfattende sporing har gjort, at vi har kunne optimere search kampagnerne ud fra næsten 100% datadrevet beslutninger og skabe vækst i Tandlægen.dk.

Vi har samtidig kunne udnytte Google Ads automatiske budstrategier for CPA targeting.

 

Trafikken øget med 99,72%

I Q1 i 2018 har øget trafikken via AdWords med 99,72% i forhold til Q1 2017. Dette har hævet antallet af konverteringer i en endnu højere grad. Helt konkret:

 

 

“Ved at køre en datadrevet marketingsstrategi, har Skjoldby&Co hjulpet os med at måle en helt konkret ROI på vores kampagner.

På den måde kan vi pin pointe helt ned på klinik/locationniveau, hvor vi skal bruge vores marketingskroner på Google, for at få den bedste ROI. Derfor fortsætter vi med at hæve vores budget på Google hver måned – for data viser, det virker.” Sanne Bay, Marketingchef, tandlægen.dk

Der er ingen tvivl om, at disse vækstrater skyldes et massivt fokus på at være datadrevet.

 

Skal vi også gøre din online marketing datadrevet og effektiv?

Så udfyld formularen herunder, og lad os hjælpe dig med den: