Case: Triplan International A/S

SEO workshop for B2B virksomhed gav resultaterTriplan

Triplan International A/S er en dansk virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1946. De designer og producerer glasvægge, brandvægge, lydvægge og flere andre slags vægge til byggerier i hele verden.

Virksomheden kontaktede os i foråret 2016, da de gerne ville lære, hvordan de selv kunne optimere deres website, primært i forhold til SEO og konverteringsoptimering.

 

Gennemgang af website og SEO strategi

For det bedste udgangspunkt starter vi ofte vores SEO workshops med en gennemgang af kundens eget website, så det gjorde vi naturligvis også i dette tilfælde med Triplan.

Gennemgangen giver både os og kunden et rigtig godt billede af, hvor der skal sættes ind, og hvad der skal arbejdes med, både under workshoppen, og når kunden kommer hjem igen, til sit eget kontor.

 

Søgeordsanalyse og søgeordsmålretning

Efter website gennemgangen arbejdede vi videre med en søgeordsanalyse, som også gav os mulighed for sammen, at lave en søgeordsmålretning, sådan at de rigtige sider blev fundet på de rigtige søgeord.

Herefter kunne vi gå i gang med on-page SEO og konverteringsoptimering. Vi startede ud med at gennemarbejde en side sammen, hvor efter kunden selv arbejdede et par sider igennem med vores assistance, og var så klædt godt på til at fortsætte med resten af sitet hjemme i virksomheden.

På baggrund af dette fik vi sammen lagt en SEO strategi, som kunden selv kunne arbejde videre ud fra, når workshoppen var slut.

Da virksomheden var hurtig til at få optimeret deres website, med de ændringer vi havde planlagt på workshoppen, kunne de også hurtigt måle de ønskede resultater. Resultater i form af bedre placeringer og mere trafik.

 

Mere relevant trafik fra AdWords med et optimeret website

Med et konverteringsoptimeret website, var der grundlag for at købe mere relevant trafik fra AdWords.

Kunden ønskede hjælp til dette, og da de havde været glade for SEO workshoppen, fik vi opgaven med deres Adwords kampagne i efteråret 2016. Opsætning af AdWords viste sig at være en rigtig god idé, da der hver måned kommer en række relevante leads til kunden fra herfra.

Triplan

 

“Skjoldby & Co har ydet uvurderlig hjælp i forbindelse med SEO på vores nye site.

Begreber som redirects og konverteringsoptimering var noget helt nyt for mig at skulle håndtere. Jeg har nu langt bedre styr på vores SEO og vil helt sikkert vende tilbage til Skjoldby & Co, når jeg har behov for ekspertise og gode råd.” Elise Starcke, arkitekt /marketingkoordinator, Triplan International A/S

 

Vil du også lære, at lave din egen SEO på en SEO workshop?

Eller skal vi hjælpe dig med dine Adwords kampagner?

Udfyld formularen herunder, og fortæl os hvad du gerne vil have hjælp med. Så vender vi tilbage i løbet af et par dage: