Albe Emballage A/S

E-A-T til emballage virksomhed

Konkurrencen om de gode placeringer på Google, er tilspidset i emballagebranchen. Derfor henvendte Albe Emballages marketingansvarlige, Pernille Gregersen, sig til os, med et ønske om at få flere relevante besøgende på virksomhedens website. De havde brug for en detaljeret oversigt over hvor deres platform kunne optimeres.
0

månedlige søgninger

+0

linkende domæner

0%

mere organisk trafik

Strategien

Vi ville lave en grundig markeds- og konkurrentanalyse, samt en søgeordsanalyse som skulle mundede ud i en eksekverbar SEO-strategi, der også indeholdt en præcis plan for bedre placeringer på udvalgte søgeord. Planen skulle også give Albe og os selv, hvem der skulle tage sig af det efterfølgende optimeringsopgaver.

Vi ville også bruge deres 30 års erfaring i branchen til at synliggøre deres ekspertise, autoritet og troværdighed (E-A-T). Dette var vel og mærket før E-A-T blev et begreb i SEO-branchen.

Pernille Gregersen
Vi har altid selv arbejdet rigtig meget med vores hjemmeside, men de gode placeringer på Google kom bare ikke. Vi manglede en strategi og nogle gode og nye inputs, som vi er glade for at have fået.

Hos ALBE Emballage A/S har vi lige siden starten – og er det stadig – været meget glade for vores tætte samarbejde med Skjoldby & Co.

Ud over de gode råd til hvordan vi selv kan forbedre vores hjemmeside – størstedelen med udgangspunkt i SEO – har Skjoldby & Co. samtidigt løbende arbejdet med linkbuilding, teknisk SEO mv. for os. Det har samlet resulteret i, at vi i dag har langt bedre placeringer på rigtig mange vigtige søgeord i Google.

Pernille Gregersen, Marketingansvarlig - Albe Emballage A/S

Løsningen

I vores søgeordsanalyse fandt vi nye søgeord der tilsammen havde over 20.000 søgninger per måned. Vi gennemførte en omfattende SEO-teknisk gennemgang af websitet og hjalp med udbedringe af tekniske fejl som for eksempel duplicate content. Derudover hjalp vi med onpage-optimering. Selve handlingsplanen indeholdte også opgaver som Albe Emballage selv skulle og kunne varetage.

Kort tid efter vi igangsatte SEO arbejdet, kunne vi se positive resultater, som bød på en organiske trafikstigning på over 40% sammenlignet med året før.

Sideløbende byggede vi konceptet Miljøvenlig Pakning for at øge Albe Emballages Ekspertise, Autoritet og Troværdighed (E-A-T) i markedet. Dette microsite har siden fået links fra over 650 domæner og har givet Albe Emballage masser af presseomtale.

Synlighed

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Kontakt os for samarbejde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke