Berendsen

Berendsen

International SEO-strategi og handlingsplan

Berendsen er Danmarks største leverandør af vaskeriservice og udlejning af alle former for arbejdsuniformer, måtter og tekstiler til blandt andet hoteller, restauranter og sundhedssektoren. Berendsen kontaktede os i efteråret 2016, da de havde brug en international SEO strategi og en konkret handlingsplan for, hvordan de kunne implementere SEO i alle de lande, hvor virksomheden er repræsenteret, for at forbedre Berendsen Workwears synlighed i søgemaskiner som Google og Bing.

Strategien

Vi ville researche virksomhedens tidligere tiltag på SEO-området, indsamling af information om markedet og kunderne, samt interview af marketingafdelingerne i de lande, der allerede havde forsøgt sig med en SEO-strategi.

Derudover ville vi lave en risikoanalyse over de eventuelle udfordringer virksomheden ville kunne støde på undervejs og som potentielt kunne påvirke deres placeringer i søgeresultaterne negativt.

Dette skulle samles til en konkret SEO-handlingsplan, der kunne bruges i de enkelte landes marketingafdelinger.

Nikolaj Slotmann Millers
Vi henvendte os til Skjoldby & Co, da vi manglede en overordnet international strategi for Berendsen Workwears SEO aktiviteter. En gennemarbejdet strategi med en tilhørende handlingsplan, som kunne skabe mærkbare resultater, men som også var så konkret og velbeskrevet, at den kunne bruges i alle vores landekontorer uanset deres niveau.

Nikolaj S. Millers, Marketing & Business Development Director - Berendsen

Løsningen

Vi lavede en analyse på primære engelske søgeord på Berendsens nøgleprodukter indenfor Workwear, og en på sekundære søgeord fra interessante indholdsområder og megatrends i markedet.

For at gøre strategien handlingsorienteret udarbejdede vi en plan på 55 sider med billeder og illustration, hvor i vi gav konkrete anbefalinger til:

✔ Brug af søgeordsanalysen og udvælgelse af søgeord
✔ Implementering onpage SEO
✔ Offpage SEO og linkbuilding muligheder
✔ Hvordan Berendsen skulle måle på SEO performance

SEO framework
Anna Sofie Plougmand
Vi er meget tilfredse med Skjoldby & Co, som har leveret et virkelig professionelt stykke arbejde, som alle har kunne tage og bruge aktivt fra dag ét. Strategien og handlingsplanen er blevet obligatorisk læsning i vores marketingafdelinger.

Anna-Sofie Plougmand, Marketing & Business Development Manager

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Kontakt os for samarbejde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke