Børn i balance

Unikt kvalitets legetøj med stort potentiale

Børn i balance er en dansk webshop, der sælger legetøj af høj kvalitet til børn i alle aldre. Fokus er på unikt motorisk udviklende legetøj, der håndplukkes fra udvalgte leverandører – særligt fra det tyske marked.
0%

bedre ROAS

0%

højere omsætning

0%

lavere omkostninger

Strategien

Da Børn i balance ikke selv har interne ressourcer med kompetencer indenfor Google Ads, har de lige fra deres opstart valgt at outsource styringen af deres Google Ads annoncering. Vi sørgede for at have en klar forventningsafstemning omkring samarbejdet og målsætninger fra starten af. Vi aftalte et helt konkret ROAS (Return On Ad Spend) mål, så både vi og Børn i balance hele tiden havde en klar og tydelig KPI at vurdere resultaterne ud fra.
Vi startede samarbejdet op med at foretage en fuld gennemgang og revidering af den eksisterende Google Ads konto, og vi har derefter fortsat med at stå for en fast løbende overvågning og optimering af kampagnerne.

Børn I Balance
Vi har haft Børn i balance i 7 år, og har i alle årene haft nogle til at hjælpe os med Google Ads. Meget gør vi selv, men netop Google Ads har vi altid haft ”ude i byen” da vi ikke har ressourcerne til at sætte os ind i området og få det eksekveret. Det har desværre været med skiftende succes hos de forskellige bureauer vi har prøvet – lige indtil vi fandt Skjoldby & Co.

Vi har nu endelig fået succes med Google Ads og Shopping. Vi aftalte nogle nøgletal kampagnen skulle køre efter – og det holder. Kommunikationen sker på et jordnært plan hvor selv købmænd kan følge med."

Jette og Per Hjortshøj, Indehavere - Børn i balance

Løsningen

Vi vidste fra starten, at Google Shopping annoncerne var det vigtigste fokusområde for os, da de for langt de fleste webshops bærer typisk 70-80% af omsætningen fra Google Ads. Derfor var den primære strategi at få Shopping kampagnerne til at performe så godt som overhovedet muligt med maksimal synlighed og maksimalt afkast/ROAS. Samtidig har vi haft fokus på Search og Display kampagner, hvor vi løbende har testet mange forskellige opsætninger og søgeordsområder – for på den måde konstant at udvikle og forbedre kontoen bedst muligt. Endvidere har der fra samarbejdets start været et tydeligt og gennemgående fokus på at involvere så mange af Googles Machine Learning teknologier som muligt. Her er bl.a. de automatiske budstrategier med til at opnå og fastholde de gode resultater, som vi har skabt sammen med kunden.

Børn I Balance

Skal vi hjælpe jeres marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres digitale marketing.

Kontakt os for samarbejde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke