Content Marketing

En væsentlig del af arbejdet med søgemaskineoptimering (SEO) er content marketing, nemlig disciplinen med at skabe og dele målgruppe-relevant indhold, som søgemaskinerne, fortrinsvis Google, kan finde og indeksere.

Content marketing begrebet dækker over en række forskellige typer indhold som fx tekster, videoer, billeder, grafik og lydfiler. Uanset formidlingsmetoden har det skabte indhold til formål at give værdi i form af svar, oplysning og viden til en udvalgt målgruppe, der via den ene eller den anden kanal, har vist interesse for det område indholdet handler om.

 

Webtekster – tekstindhold til dit website

Tekster har en stor andel af det indhold der bliver produceret til et website eller en webshop. Artikler og beskrivelser der skal hjælpe dine besøgende med forstå hvad dit website omhandler, hvilke produkter eller ydelser du tilbyder, og hvorfor de skal vælge dig som leverandør. Dit tekstindhold er også den primære kilde Google benytter til at afklare hvordan dit website skal indekseres. Så det du skriver i dine tekster, hvor meget du skriver, og hvordan teksterne er struktureret på websitet, er en vigtigt faktor for hvor højt i søgeresultaterne du kommer. Sagt med andre ord, når du skal søgemaskineoptimere dit website, skal du starte med dine SEO tekster.

Som nævnt, er der flere ting der skal tages højde for, når der skal skrives tekster til dit websites, og det kræver både en god mængde viden, og en fokuseret indsats, at skabe godt indhold og målrette det korrekt.

Disse ting skal du tage højde for, når du skal lave tekster til dit website:

  • Søgeord – start ud med en grundig søgeordsanalyse
  • Læsevenlighed – tekstens opbygning
  • Overskifter – fordeling af H1’ere og H2’ere
  • Duplicate content – dit indhold skal være unikt
  • Målretning af teksterne på websitet (undgå søgeordskannibalisme)
  • Tekstens længde – tilpasses i forhold til teksttype

 

Søgemaskineoptimerede tekster

Rigtig mange bliver overraskede over hvor tids- og ressourcekrævende tekstarbejdet er, og hvor vigtigt det er, at grundarbejdet er på plads, før man kan gå i gang med at skrive en webtekst, der både virker overfor Google, og samtidig har den rette grad af brugervenlighed. Vi arbejder med mange forskelligartede tekstopgaver hver dag, og både arbejdet med søgeordsanalyse, research og selve udførslen af teksterne varierer enormt fra opgave til opgave.

Udover søgemaskineoptimerede webtekster, producerer vi en stor del tekstindhold til nyhedsbreve for vores kunder.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med email marketing her >>

Har du brug for hjælp til dit tekstarbejde – udarbejdelse af søgemaskineoptimerede tekster, målretning og strukturering af tekster på dit website, optimering af eksisterende tekster og overskrifter, eller producering af tekstindhold til dine nyhedsbreve, men har ikke tid eller indsigt til at få skrevet de rigtige tekster?

Så hjælper vi dig gerne, uanset hvilken størrelse opgave du sidder med.

Udfyld formularen herunder med det samme, så kontakter vi dig indenfor få dage: