Digtial PR med content marketing

Skaf links som får Google til at elske dit website – uden at gå på kompromis med Googles retningslinjer


Når andre linker til din hjemmeside, får du bedre placeringer. Det skriver Google helt ordret i deres retningslinjer for et Google-venligt website:

»Sørg for at andre linker til dit website«.

Samtidig skriver Google også, at du ikke må placere links, som får dit website til at se mere populært ud. Du må heller ikke købe dig til links, for eksempel gennem sponsorater til bloggere.

Du står altså i et dilemma: Links er et nødvendigt onde, men at skaffe dem kan være en svær nød at knække.

Men vi har faktisk knækket den for vores kunder. Flere gange. Måden vi knækker den på, er gennem content marketing linkbuilding kampagner. Her skaber vi et fedt koncept, et kreativt stykke indhold og markedsfører det over for interessenter, som vil elske at linke til dig. Og så er det en 100% white hat metode.Vores model for en succesfuld content marketing linkbuilding kampagne består af disse tre trin:

#1. Ide og konceptudvikling

I dette trin beslutter vi os for, hvad er det for en type sider, der skal linke til dig. Herefter går vores kreative team i gang og udvikler idéer til, hvilken form for indhold vi skal lave, for at få de links vi går efter.

#2. Indholdsproduktion

I trin nummer to går vi i gang med produktionen af det indhold vi har besluttet. Det kan være alt lige fra illustrationer, kampagnewebsites, infografikker, interaktivt indhold eller videoproduktioner.

#3. Outreach

I trin tre begynder vi at kontakte de interessenter, der er oplagte at få links og omtaler fra og pitcher det indhold, vi har lavet for dig. Formålet er at få interessenterne til at omtale dit indhold og linke til dig.

 

En content marketing linkbuilding kampagne strækker sig typisk over tre måneder eller mere og vi bruger typisk fra 50 timer og opefter.

Resultaterne fra en content marketing kampagne er forskellige fra kampagne til kampagne. Vores primære mål er selvfølgelig stærke autoritære links. Men derudover vil du kunne øge kendskabet til dit brand og din virksomhed og du vil typisk også se et højt engagement på sociale medier.

Se f.eks. resultaterne af disse cases:

MiljøvenligPakning.dk for Albe Emballage

Udarbejdelse af kampagne site og koncept i tråd med Albe Emballages CSR politik.

+790 links fra forskellige domæner medført Ahrefs Domain Rating på 77.

+70 delinger og likes på Facebook.

Fakta om sex & sexlyst for Websexolog.dk

Outreach på infografik om 51 fakta om sex og sexlyst.

13 links bl.a. fra store danske medier som Ekstrabladet og Søndagsavisen.

Grafikken fik omtale på en brancherelevant webshops YouTube kanal. Videoen har haft +400 visninger.

 

Vil du også have online kvalitetsomtaler, som giver redaktionelle links der øger din synlighed i søgemaskinerne og som dine konkurrenter ikke kan kopiere?

Så udfyld kontaktformularen og lad os komme i gang med det samme.