Email Marketing

Professionelle email kampagner kan forbedre din bundlinje markant

Mange virksomheder bruger nyhedsbreve i deres markedsføring, men uden en målrettet indsats, indsamling af permissions, og knowhow om segmentering og skriftlige virkemidler, får langt de fleste ikke nok ud af det kæmpe potentiale, der er i email marketing.

Især mange B2B virksomheder er udfordret på at få skabt det rette indhold, og ender derfor nogle gange ud med den lidt gammeldags nyhedsmail med nye medarbejdere, nye lokaler eller en anden, for modtageren, ikke særlig besnærende historie fra firmaets dagligdag. Også indsamling af tilmeldinger kan for en B2B virskomhed være svært, hvis man ikke har fastlagt en strategi for det.

For B2C virksomheder er det oftere nemmere at øge sin mailingliste løbende, men manglende kendskab til skrivemetoder og andre virkemidler, kan være den manglende ingrediens, når der skal skabes salg med nyhedsbrevene.

 

Email Marketing Strategi

Skal du i gang med email markedsføring for første gang, eller fungerer dine nuværende nyhedsbreve ikke efter hensigten, så er det en god idé at starte forfra.

Start med at få lagt en strategi for din email markedsføring:

 • Hvad er dit formål med at sende nyhedsbreve?
 • Hvem er din målgruppe?
 • Hvordan vil du indsamle tilmeldinger (permissions)?
 • Hvilket system skal du bruge?
 • Hvem skal designe din nyhedsbrevskabelon, og hvordan skal den se ud?
 • Hvem skal lære dig at skrive sælgende nyhedsbreve (eller hvem skal skrive dem for dig)?
 • Hvor tit skal du sende ud, og på hvilke tidspunkter?
 • Skal du have en autoresponder-serie?
 • Skal du have oprettet et feed (for webshops)?
 • Hvad vil du måle på, og hvem skal opsætte din tracking (i Google Analytics)?
 • Skal du connecte din mailingliste med din Facebook side, så du kan lave retargeting på dine læsere?

 

Kom i gang med email markedsføring

Email markedsføring er den absolut billigste form for markedsføring, du kan give dig i kaste med, og lykkes du med den, er det derfor også den, der kan pynte mest på din bundlinje. Men det er vigtigt at komme godt fra start, og er det et nyt område for dig, er det en god ide at få rådgivning, inden du går i gang.

Vi kan hjælpe dig med at lægge den rette strategi, og komme rigtigt i gang med email marketing, enten i form af rådgivningsforløb om strategi, med en konkret handlingsplan til følge, eller på en email marketing workshop, hvor vi på en halv dag sammen laver strategi, handlingsplan og vi lærer dig, hvordan du kommer i gang med at skrive selv.

Vil du gerne have gang i en succesfuld nyhedsbrevkampagne, men har hverken tid eller indsigt til at stå for den selv, tager vi os gerne af hele arbejdet for dig , med at lægge strategi, indsamle tilmeldinger, skrive og sende dine nyhedsbreve, og indsamle data og efterfølgende analyser dem, med hensigt at yderligere optimere  din markedsføring.

Det kan især være en god idé, at lægge ud med at få opsat et automatiseret emailforløb, også kaldet autoresponders, der starter når nye læsere tilmelder sig dit nyhedsbrev. En serie af emails der, trin for trin, tager din læser hele vejen igennem salgstragten, og som kan skaffe dig ordrer igen og igen, uden at du skal gøre mere. Når forløbet er sat op én gang kører det automatisk, og du behøver intet gøre – andet end at behandle de ordre eller leads som mailforløbet afføder.

Hvor langt et sådan forløb skal være, kommer an på dig og din forretning – vi har lavet serier på 3-4 mails der afvikles over en uge til forløb på rigtig mange mails, der udsendes automatisk i op til et halvt år. De fleste vælger et forløb på mellem 4 og 10 mails.

 

Skal vi hjælpe dig i gang med email marketing?

Udfyld formularen herunder med det samme, så kontakter vi dig indenfor få dage, så vi kan komme i gang med samarbejdet: