Email Marketing Workshop

Sæt gang i din egen email markedsføring og sælg langt mere

Email marketing er super populært, både fordi det er en af de absolut billigste former for markedsføring, men også fordi det kan generere bemærkelsesværdigt mere salg, for dem der formår at skabe godt indhold og bygge en mailingliste, der løbende vokser sig større.

At skabe godt indhold er dog en bredspektret disciplin, og handler ikke kun om flotte billeder og fængende storytelling, men også om at finde den perfekte balance mellem at give værdi, skabe eller klarlægge et behov, og med den rette timing dække det behov med et salg.

En læserskare, der støt stiger i volumen, er afgørende for størrelsen på den omsætning, dine nyhedsbreve kan frembringe. Derfor er en strategi for indsamling af disse såkaldte permissions, noget af det allerførste du skal planlægge, når du bestemmer dig for at blive seriøs med din email markedsføring.

 

Bliv klar til at skrive dine egne nyhedsbreve med en workshop

På vores email marketing workshop lægger vi først og fremmest grundlaget for, at din email markedsføring bliver en gevinst for din forretning.

Det gør vi ved, at arbejde os igennem følgende punkter:

  • Strategi – definering af formål, valg af målgruppe, udsendelsesinterval.
  • Valg af system.
  • Plan for indsamling af permissions.
  • Indledende design af skabelon.
  • Udformning af 1-2 nyhedsbreve, inkl. titler og undertitler.
  • Gennemgang af muligheder for segmentering.
  • Gennemgang af idéer til automatiserede forløb.
  • Opsætning af sporing i Google Analytics.

 

Skal vi skrive dine nyhedsbreve for dig? Så læs her >>

Det kan du efter en email marketing workshop

Sammen sikrer vi os, at du med dine fremtidige nyhedsbreve, kan skabe de bedst mulige resultater.

På workshoppen laver vi en gennemarbejdet strategi og handlingsplan, gennemgår de aktuelle funktioner i det nyhedsbrevssystem, du vælger at bruge, og planlægger hvordan du løbende skal få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Vi opsætter en skabelon, du kan bruge til bruge til alle dine fremtidige afsendelser, og vi gennemgår nogle af de grundlæggende skrivemetoder, som du får muligheden for at teste af, ved at skrive dit eget første nyhedsbrev.

Afslutningsvist opsætter vi sporing i Google Analytics, så du fremadrettet kan måle effekten af dine nyhedsbrevsudsendelser.

Underviser på workshoppen:

Email Marketing Kursus med Tina Lykke Madsen

Tina Lykke Madsen er e-mail marketing specialist hos Skjoldby & Co. Hun har arbejdet med e-mail marketing i mere end 10 år, både for en lang række forskellige danske virksomheder, sin egen webshop og nu vores kunder i Skjoldby & Co.

Praktisk info:

Workshoppen holder vi på vores kontor på Ringstedvej 2, 1.sal, 4000 Roskilde – Enten i tidsrummet 8-12 eller 13-17.

Du skal afsætte 4 timer samme med os, derudover bruger vi nogle timer på forberedelse og efterbehandling.

Pris: 5.500,- kroner ekskl. moms.

 


Book din email marketing workshop nu

Udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet af en af vores email marketing specialister hurtigst muligt, så I kan få sat workshoppen i kalenderen.