Vi er også et Facebook Bureau som hjælper med Facebook annoncering

Bliv set (og husket) af de rigtige mennesker med Facebook annoncering
– uden at løfte en finger og spilde din tid

 

Du er helt sikkert bekendt med Facebook annoncering. Og du har formentlig også allerede givet dig i kast med at oprette annoncer. Men du har svært ved at hitte hoved og hale i, hvordan de skal sættes op og det tager tid fra andre vigtige opgaver. Det giver også langt fra de resultater, du havde håbet på.

Faktisk er du begyndt at tvivle på, om du overhovedet kan ramme din målgruppe med Facebook annoncering, og om det er investeringen værd.

Lad os med det samme sætte en stor fed streg under, at det er investeringen værd.


Først lidt statistik

Vi tør godt garantere, at der er et kæmpe stort potentiale for, at du også kan nå netop din målgruppe gennem annoncer på Facebook.

 • Omkring 3,5 mio. danskere har en profil på Facebook.
 • Og 62 % af dem dvs. mere end 2 mio. tjekker deres Facebookprofil mindst én gang om dagen.
 • Knap 25 % af danskerne logger på Facebook mindst to gange om dagen i arbejdstiden.

 


Og så lidt facts

Ofte skal en potentiel kunde eksponeres MANGE GANGE for din markedsføring før vedkommende beslutter sig for at købe netop dit produkt eller din ydelse.

Annoncer på Facebook er et godt supplement til din øvrige markedsføring, hvor du kan blive set og husket af de rigtige mennesker og påvirke deres adfærd, så det gavner din forretning.

Men det kræver selvfølgelig, at du ved, hvad du laver, så du undgår at spilde din tid på mislykkede annoncer.


Hvor længe tør du vente?

Når dine målgrupper nu ikke rigtig bider på dine annoncer, er det måske på tide, at du spørger dig selv, om det ikke er en af de opgaver, du bør få hjælp til?

For hånden på hjertet så må der alt andet lige være mere fornuft i, at du bruger tiden på det, du er god til, og som du formentlig også synes er mere sjovt.

Det her kan vi også hjælpe dig med
Vi har allerede hjulpet mange af vores kunder med at blive set (og husket) af dine målgrupper og skabe mærkbare resultater ved hjælp af Facebook annoncer.

Vi kan også hjælpe dig til at opnå bedre resultater med:

 • Indsamling af leads – Du har fx produceret en e-bog og ønsker flere abonnenter på dit nyhedsbrev.
 • Boost af opslag – Du laver gode opslag, men de har kun et lille organisk reach. Du ønsker at ramme så mange som muligt og helst de rigtige.
 • Salg på webshoppen – Du annoncerer på livet løs for dine produkter, men du kan ikke se det i omsætningen på webshoppen. Du ønsker at blive top of mind hos målgruppen, så de lægger deres ordre i din webshop.
 • Retargeting – Du har mange besøgende på dit website, men de forsvinder igen uden at handle, skrive sig op til dit nyhedsbrev eller hvad du nu har som mål. Du vil med de helt rigtige annoncer overbevise dem om, at de skal genbesøge dit website og dermed vinde de tabte brugere tilbage.

 

Opsætning af Facebook annoncering

Vi er et Facebook bureau og hjælper dig med at få opsat dine Facebook annoncer korrekt og sikrer, at du får mest muligt ud af dit annoncebudget, så du blot skal læne dig tilbage og nyde godt af, at dine annoncer præsterer bedre end før.

Med vores opsætning af Facebook annoncer får du:

 • en analyse af nuværende performance og målsætning for nye annoncer
 • hjælp og sparring til fastsættelse af budget
 • udarbejdelse af annoncetekster og grafik
 • opsætning af remarketing lister og målgrupper
 • opsætning og splittest af kampagner
 • opsat konverteringssporing via Google Analytics

Med en korrekt opsat Facebook annonce kan du hurtigt måle Return On Investment (ROI), og vi kan efterfølgende optimere dine kampagner, så du opnår et endnu større udbytte.

Løbende optimering og overvågning

Facebook ændrer fra tid til anden i spillereglerne for udformning og opsætning af annoncer. Derfor er det nødvendigt at holde sig ajour med Facebooks ændringer og løbende optimere dine kampagner. Det gør vi gerne for dig, så du kan bruge tiden på noget andet.

Når dine Facebook annoncer først er skudt i gang, sørger vi for, at du får:

 • løbende test og optimering af dine annoncer
 • nedlukning og dokumentation af kampagner
 • oprettelse af nye kampagner og annoncer ved behov
 • konstant overvågning af budget
 • ingen binding

Med en løbende optimering og overvågning kan du være sikker på, at dine kampagner altid præsterer bedst muligt, og at dit annoncebudget ikke løber løbsk.

 

Tænk på, hvor meget tid du selv bruger på at opsætte og optimere annoncer, der alligevel ikke konverterer særlig godt.

Eller hvor meget omsætning du går glip af.

Det gør næsten helt ondt at tænke på, ik?

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at få styr på de Facebook annoncer, så du kan bruge tiden på det, du er god til.