Google AdWords i Sverige

Udvid til Sverige med svensk Google AdWords.

Google Adwords Sverige

Du er en dansk virksomhed, som gerne vil ind på det svenske marked. Du kører allerede rentable AdWords kampagner i Danmark og har netop opsat din svenske hjemmeside eller webshop og er klar til at indtage Sverige. Men du stoler måske ikke på, at Googles egne konsulenter kan opsætte svenske AdWords kampagner, der er rentable for dig. Du ønsker måske heller ikke at bruge tid på at finde et svensk AdWords bureau. Og du vil faktisk gerne undgå den sproglige barriere, der trods alt er over Øresund.

Men samtidig vil du gerne udover stepperne i Sverige.

Det kan vi hjælpe med.

Hos os, får du nemlig en dansk kontaktperson, men selve kampagner bliver lavet af en svensk AdWords ekspert der har svensk som modersmål. De sikrer dig svenske AdWords kampagner, som er opsat grammatisk korrekt.

Svensk Google AdWords opsætning

Når vi opsætter svensk AdWords inkluderer det

  • en svensk søgeordsanalyse
  • hjælp og sparring til fastsættelse af budget
  • tekstforfatning af svenske annoncetekster
  • opsætning af Adwords kampagner med målreting i Sverige
  • opsætning af konverteringssporing via Google Analytics

Med en korrekt opsat Google Adwords kampagne kan du hurtigt måle return on investment (ROI), og efterfølgende optimere dér hvor udbyttet er størst.

 

Løbende optimering af svenske AdWords kampagner

Som du sikkert ved, ar Google Adwords en dynamisk annonceplatform der hele tiden er i bevægelse. Det betyder at brugernes adfærd med dine annoncer, konkurrenters ændringer og andre periodiske udsving, kan have indflydelse på dine annoncers placeringer. Derfor skal du løbende overvåge og optimere dine AdWords kampagner – også i Sverige.

Med vores Google Adwords optimering får du

  • optimering af dine kampagne og dine budpriser
  • løbende test af dine annonceetekster
  • nedlukning af kampager og søgeord der ikke performer
  • konstant overvågning af dit budget

Med en løbende optimering sikrer du dig at dit svenske annoncebudget ikke løber løbsk og at du får maksimal udbytte af det.

 

Ønsker du hjælp til at udarbejde disse strategier, så tag kontakt til os via formularen til højre.

Vil du have AdWords i Sverige?

Thor WiingaardThor Wiingaard er vores svenske AdWords konsulent. Han er dansk men født og opvokset i Sverige og skriver og taler svensk som var det hans modersmål. En perfekt kombination til dig som vil ind på det svenske marked.

Udfyld formularen her og lad os tage en snak om hvordan du erobrer Sverige.