Google Analytics

Uanset om du selv skal arbejde med din online markedsføring eller har et bureau som os til det, er Google Analytics (GA) et uundværligt værktøj, når der skal analyseres på, hvordan dit website/webshop performer, og i endnu højere grad når der skal optimeres på den performance.

Men inden du (eller vi) går i gang, skal Google Analytics sættes rigtig op, så du er sikker på at få de data, netop du og din virksomhed skal bruge for at komme i gang med at optimere jeres forretnings online tilstedeværelse.

Det er meget vigtig, at tracking på dit website er opsat de rigtige steder, så du får de rigtige tal at arbejde med. Både når det handler om trafikken på dit site, men også i forhold til de konverteringsmål, du vælger, der skal kunne trækkes data på.

 

Tracking kan også vise dig hvilke kanaler, størstedelen af din trafik kommer fra, og du kan dermed målrette din markedsføring mod de områder, og udnytte dit markedsføringsbudget mere optimalt. Data omkring alder, køn, interesser og geografi giver dig også mulighed for at ramme plet med din markedsføring, da du langt nemmere kan definere præcise målgrupper ud fra dette.

Tilpassede rapporter giver dig, og os, indsigt i hvad de besøgende foretager sig på dit website, om de indsatte mål er nået, og gør samtidigt, at vi kan overvåge og tilpasse arbejdet med at skaffe dig flere kunder og mere salg bedst muligt.

Ejer du en webshop, er det ydermere afgørende for din indsigt i brugeradfærd og konvertering, at både e-commerce og tragtvisualisering er sat korrekt op.

 

Alt efter dit branche, er der forskellige features i Google Analytics, du er afhængig af er sat korrekt op. Vi rådgiver dig selvfølgelig, så du har præcis hvad du skal bruge.

Disse punkter kan vi hjælpe dig med i Google Analytics:

✔ Korrekt og fremtidssikret opsætning af konto, ejendomme (dine domæner) og visninger

✔ Opsætning af filtre til at ekskludere virksomhedens egne besøg på sitet samt evt. spamrobotter

✔ Sikre korrekt og nutidig opsætning af Analytics trackingkoder på hjemmesiden

✔ Linke din Analytics konto til andre relevante Google services såsom AdWords og Search Console

✔ Oprettelse af remarketing lister, som kan bruges til markedsføring via AdWords

✔ Planlægning og implementering af konverteringssporing

✔ Hjælp til fastsættelse af målværdier for dine konverteringsmål

✔ Opsætning og implementering af e-commerce tracking, hvis du har en webshop

✔ Opsætning og test af cross domain tracking (ved tracking af et eksternt system som f.eks. booking eller betaling)

 

Korrekte data fra Google Analytics er dit grundlag for at optimere dit website og din online markedsføring, så det samlet bliver den salgsmaskine, der gør din virksomhed en online succes. Uanset hvor i processen du er, er det dit mest værdifulde værktøj, når du skal høste leads eller direkte salg via Google.

 

Skal vi sørge for at din Google Analytics er sat rigtig op, og giver dig de data du har brug for?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi i løbet af få dage: