For revisionsfirmaer

Styrk relationen med eksisterende eller nye kunder

 

Som revisor har du garanteret en stor interesse i at skabe værdi hos dine kunder. Særligt de økonomiske værdier: Beskæring af omkostninger. Skattemæssige fordele. Tilførsel af kapital. Budgettering. Osv.

Men med ret stor sandsynlighed, er det nøjagtig de samme værdier som dine konkurrenter slår sig op på.

Jeg ved selvfølgelig godt, at du gør noget andet end konkurrenterne. For du vægter relationen til den enkelte kunde højere end dine konkurrenter gør. Du vil gerne have løbende dialog og kontakt med kunderne udover momsafregningerne og årsregnskabet.

Problemet er, at det er svært at trænge igennem hos kunderne. Måske synes du ligefrem, det er akavet at henvende dig. Måske du mangler en god grund til at gøre det. Måske tænker du, at kunden er ligeglad, med det du har at sige til ham. Eller noget helt femte.

Faktum er, at hvis ikke du gør noget, bliver relationen til din kunde hvert fald ikke stærkere.

Jeg har et forslag:

Vi kan sikkert godt blive enige om, at der er én særlig ting, som alle virksomhedsejere er meget interesseret i. En særlig ting, som de meget nemt kan forholde sig til, og som kan få dem op af stolen og få dem til at lytte.

Den særlige ting er: Nye kunder.

Hvordan man skaffer dem via nettet, er noget jeg ved noget om. Og jeg vil rigtig gerne fortælle dine kunder (eller potentielle kunder), hvordan de skal gøre det, til et fagligt netværksmøde eller seminar hos dig.

Og det skal ikke koste dig ikke en krone.

Du skal blot kunne samle 20 virksomhedsejere (eller flere) og være vært for arrangementet. Om det skal være et morgenmøde, frokostmøde eller fyraftensmøde bestemmer du.

Du kan altså gratis tilbyde dine kunder et af disse 5 oplæg som en del af dit arrangement:

  • 5 konkrete råd der giver dig flere besøgende fra Google
  • Sådan kommer du (rigtigt) igang med annoncering på Google AdWords
  • Få succes med Facebook som B2B virksomhed
  • Sådan solgte jeg for en halv mio kroner på et år via e-mail markedsføring
  • 10 (simple) ting der får dine hjemmesidetekster til at sælge mere

Et oplæg varer 45 minutter og afsluttes med en 15 minutters spørgerunde. Oplæggene bygger på konkrete tips, som virksomhedsejerne selv kan implementere, når de kommer hjem. Det er altså ikke salgstaler.

Det er en oplagt måde at styrke relationen til eksisterende kunder eller for at skabe synlighed og kontakt til nye potentielle kunder.

Lyder det interessant? Så udfyld formularen her under og lad os tage en snak om, hvordan vi kan skabe et spændende fagligt arrangement der styrker relationen til dig.

Mød Lars Skjoldby

Ejer af Skjoldby & Co
og ekspert i online markedsføring

Lars Skjoldby SEO Ekspert

 

Lars har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden år tusinde skiftet. Gennem de sidste 5 år har Lars specialiseret sig i online markedsføring.

I dag driver han Skjoldby & Co hvor der i alt er 3 fuldtidsansatte, som dagligt hjælper virksomheder som gerne vil have flere kunder fra nettet.

De har bl.a. hørt Lars’ oplæg:

 

 
Kontakt mig for en uforpligtende snak

Når du har udfyldt formularen herunder, så ringer jeg dig op for en nærmere snak.