Linkbuilding

Få hjælp til linkbuilding

LinkbuildingRigtig mange virksomheder har svært ved at knække koden i forhold til linkbuilding. Det tager tid at finde de gode linkmuligheder og opbygge det nødvendige kendskab til linkuilding. Tid som du ikke kan tage fra den daglige drift, kundeservicen eller andre opgaver. Og så er der også hele spørgsmålet omkring hvordan særligt Googles retningslinjer forholder sig til linkbuilding.

Hos Skjoldby & Co arbejder vi kun med 100% white hat linkbuilding, som overholder Googles retningslinjer. Du kan læse mere om de metoder vi bruger her på siden.

Derfor er linkbuilding vigtigt

Har du bare lidt konkurrence i søgemaskinerne, så er links, som peger ind mod din hjemmeside, den vigtigste faktor for, om du er foran eller bagved dine konkurrenter. Meget forenklet set fungerer links som anbefalinger til din hjemmeside. Det handler dog ikke om at få så mange links som muligt, for links (anbefalingerne) vægter ikke ens.

Kommer der et link fra en betydningsfuld eller relevant hjemmeside tæller anbefalingen mere. Kommer linket fra en utroværdig side eller er linket overoptimeret, kan anbefalingen faktisk tælle negativt. Derfor er opgaven at skabe en sundere og bedre linkprofil end dine konkurrenter.

Synlighed efter linkbuildingMere trafik efter linkbuilding

Ny dansk webshop ønskede at være synlige i de organiske søgeresultater.

Vi har arbejdet med onpage SEO og linkbuilding herunder lavet outreach hel arbejdsdag hver måned.

Synligheden begynder at stige efter at par måneders arbejde, antallet af besøgende og omsætningen følger med.

Efter 6 måneder er besøgstallet steget med 156%. Efter 10 måneder er besøgstallet steget med 439%.


Det siger Jakob Falshøj fra ThailandTours:
Vores ranking er blevet væsentligt bedre efter I har optimeret. I er altid nemme at få fat på. Ingen tvivl om at vi har været glade for samarbejdet.5-stjerner 5 / 5


 

Det gode indhold

Godt og unikt indhold på din hjemmeside, har større mulighed for at blive linket til, samt delt på sociale medier. Derfor går god content marketing (indholdsmarkedsføring) godt i spænd med linkbuilding.

Kan du skabe noget på din hjemmeside, som andre vil dele – så kan du få de links som dine konkurrenter ikke kan.

Ideudvikling og research

For at skabe et stykke godt indhold kræver det den rette idé. Den skal være relevant for din virksomhed og din målgruppe. Hos Skjoldby & Co kan vi hjælpe med at finde den gode idé og lave den nødvendige research. Vi kan f.eks. starte på en workshop, hvor vi sammen gennemgår jeres forretning, jeres data og arbejder videre med jeres ideer.

Produktion af content

Når vi har ideen, det kan være at du kommer med den eller at vi har fundet den i fællesskab, skal dit indhold produceres. Her kan vi trække på vores netværk, som kan producere alt slags indhold,  lige fra landingpages, tekstforfatning, infografikker, beregnere, kampagne- og konkurrence websites, eller animerede videoer.

Outreach og Digital PR – marketing af content

Når det gode indhold er produceret, skal der gøres opmærksom på det. Det er selve marketing delen i content marketing. Her kan vi ligeledes hjælpe på forskellige niveauer. Enten strategisk eller på eksekvering-niveau, så vi sikrer at målgruppen bliver gjort opmærksom på dit nye indhold og du får links tilbage.

Læs mere om content marketing linkbuilding her.

Vores SEO-koncept er, at vi arbejder i enten halve eller hele dage hver måned, hvor vi hjælper dig med 360 graders søgemaskineoptimering. Her arbejder vi også på at skaffe dig links, som giver dig bedre placeringer i Google og ikke mindst konsoliderer de gode placeringer, vi med tiden opnår sammen.

I en fast SEO aftale vil vi typisk arbejde med

  • Mentions, hvor vi arbejder på at skaffe dig links fra steder du allerede er nævnt på nettet.
  • Broken linkbuilding, hvor vi finder muligheder blandt brudte links på relevante sider.
  • Konkurrent links, hvor vi finder de muligheder dine konkurrenter udnytter og som er relevant for dig.
  • Dine samarbejdspartnere, leverandører og de netværk du er med i.

 

Dette kan vi ikke tilbyde dig

Vi arbejder kun med metoder, som er accepteret af Google. Det betyder, at der er linkbuildigmetoder, som vi ikke kan tilbyde:

Det er f.eks. links fra egenudviklede hjemmesider, Privat Blog Networks (PBNs) eller spam blogs (SPlogs). Vi tilbyder heller ikke links fra linkkataloger eller links gennem advertorials og sponsorerede samarbejder med bloggere og medier.

Vi kan altså ikke tilbyde dig X antal links for X antal kroner om måneden. Men vi kan tilbyde en dedikeret SEO indsats, der giver dig relevante links og som også har værdi i morgen og i overmorgen.