Linkbuilding

Få hjælp til linkbuilding

LinkbuildingRigtig mange virksomhedsejere har svært ved at knække koden i forhold til linkbuilding. Det tager tid at finde de gode linkmuligheder og opbygge det nødvendige netværk. Tid som du ikke kan tage fra den daglige drift, kundeservicen eller andre opgaver.

Hos Skjoldby & Co kan vi hjælpe dig med forskellige former linkbuilding. Vi har en række forskellige metoder, som vi benytter os af. Lige fra udgivelse af artikler på blogs, til content marketing kampagner med henblik på at skaffe links fra anerkendte branchesider, online medier og andre hjemmesider med høj autoritet.

Derfor er linkbuilding vigtigt

Har du bare lidt konkurrence i søgemaskinerne, så er links, som peger ind mod din hjemmeside, den vigtigste faktor for, om du er foran eller bagved dine konkurrenter. Meget forenklet set fungerer links som anbefalinger til din hjemmeside. Det handler dog ikke om at få så mange links som muligt, for links (anbefalingerne) vægter ikke ens.

Kommer der et link fra en betydningsfuld eller relevant hjemmeside tæller anbefalingen mere. Kommer linket fra en utroværdig side eller er linket overoptimeret, kan anbefalingen faktisk tælle negativt. Derfor er opgaven at skabe en sundere og bedre linkprofil end dine konkurrenter.Løbende linkbuilding

Løbende linkbuilding giver dig en stabil vækst af links til din hjemmeside. Det giver dig bedre placeringer i Google og konsoliderer de gode placeringer vi med tiden opnår.

Vores koncept er, at vi arbejder i enten halve eller hele dage hver måned, hvor vi hjælper dig med at skaffe dig links. Jo mere tid vi bruger des større variation kan vi bruge, des bedre resultater kan vi skabe og des hurtigere opnår du resultaterne.

Metoderne vi benytter er bl.a.:

  • Mentions, hvor vi arbejder på at skaffe dig links fra steder du allerede er nævnt på nettet.
  • Broken linkbuilding, hvor vi finder muligheder blandt brudte links på relevante sider.
  • Konkurrent links, hvor vi finder de muligheder dine konkurrenter udnytter og som er relevant for dig.
  • Content marketing links, hvor vi løbende laver indhold til dig, som kan tiltrække stærke og unikke links.
  • Og meget mere.

Vi kan altså ikke tilbyde X antal links for X antal kroner. Men vi kan tilbyde en dedikeret indsats der giver dig relevante links og som også har værdi i morgen og i overmorgen.

Case: Linkbuilding til ny webshop

Synlighed efter linkbuildingMere trafik efter linkbuilding

Ny dansk webshop ønskede at være synlige i de organiske søgeresultater.

Vi har arbejdet med onpage SEO og linkbuilding herunder lavet outreach til samarbejdspartnere og bloggere hel arbejdsdag hver måned.

Synligheden begynder at stige efter at par måneders arbejde, antallet af besøgende og omsætningen følger med.

Efter 6 måneder er besøgstallet steget med 156%. Efter 10 måneder er besøgstallet steget med 439%.


Det siger Jakob Falshøj fra ThailandTours:
Vores ranking er blevet væsentligt bedre efter I har optimeret. I er altid nemme at få fat på. Ingen tvivl om at vi har været glade for samarbejdet.5-stjerner 5 / 5


 

Det gode indhold

Godt og unikt indhold på din hjemmeside, har større mulighed for at blive linket til, samt delt på sociale medier. Derfor går god content marketing (indholdsmarkedsføring) godt i spænd med linkbuilding.

Kan du skabe noget på din hjemmeside, som andre vil dele – så kan du få de links som dine konkurrenter ikke kan.

Ideudvikling og research

For at skabe et stykke godt indhold kræver det den rette idé. Den skal være relevant for din virksomhed og din målgruppe. Hos Skjoldby & Co kan vi hjælpe med at finde den gode idé og lave den nødvendige research. Vi kan f.eks. starte på en workshop, hvor vi sammen gennemgår jeres forretning, jeres data og arbejder videre med jeres ideer.

Produktion af content

Når vi har ideen, det kan være at du kommer med den eller at vi har fundet den i fællesskab, skal dit indhold produceres. Her kan vi trække på vores netværk, som kan producere alt slags indhold,  lige fra landingpages, tekstforfatning, infografikker, beregnere, kampagne- og konkurrence websites, eller animerede videoer.

Outreach og PR – marketing af content

Når det gode indhold er produceret, skal der gøres opmærksom på det. Det er selve marketing delen i content marketing. Her kan vi ligeledes hjælpe på forskellige niveauer. Enten strategisk eller på eksekvering-niveau, så vi sikrer at målgruppen bliver gjort opmærksom på dit nye indhold og du får links tilbage.

Læs mere om content marketing linkbuilding her.