LinkedIn Annoncering

Få B2B leads og kunder gennem målrettet LinkedIn markedsføring

LinkedIn annoncering er en oplagt mulighed for alle virksomheder, der beskæftiger sig med B2B markedet.

Tidligere har det været begrænset med annonceringsmulighederne på LinkedIn, og det har været svært at målrette annoncerne – til gengæld har det været møg dyrt. Men nu sker der noget. LinkedIn har åbnet op for både lead annoncering og remarketing, og de giver dig muligheden for, at målrette dine annoncer meget mere specifikt.

Som B2B virksomhed er der en god chance for, at lige præcis dem du gerne vil ramme befinder sig på LinkedIn, og derfor kan annoncering her vise sig at være en rigtig god forretning.


Statistik:

 • 1,7 mio. danskere har oprettet en profil på LinkedIn.
 • 3% af dem bruger deres profil aktivt HVER DAG.
 • Det betyder at 51.000 danskere hver dag er aktive på platformen.
 • 51.000 danskere der er åbne for nye netværks eller forretningsmuligheder.


Tip:

Målretter du din markedsføring på Linkedin mod dem, du allerede har skabt en indledende relation til – er du væsentlig tættere på salget, end hvis du blot bruger et klassisk sponsoreret indlæg.

Brug istedet lead ads og remarketing annoncer.


Udnyt potentialet

LinkedIn annoncering er stadig ung – det er ikke som fx facebook annoncering brugt i rigt omfang – endnu.

Det betyder, at du kan udnytte det store potentiale der ligger i at komme i gang med at annoncere nu, inden du skal kæmpe om pladsen mod tusindevis af andre virksomheder.

Som B2B virksomhed er LinkedIn nok det sted, hvor du finder flest af dine potentielle kunder, med et mindset allerede indstillet på forretning. Det betyder, at du skal nedbryde færre barrierer for at skabe et lead, eller opnå et salg. Af samme årsag vil gensalg til eksisterende kunder, gennem LinkedIn annoncering, også være oplagt.

Din kundedatabase og mailinglister giver dig mulighed for at være meget målrettet i annonceringen, og sammenlagt med resten af din markedsføringsstrategi, være en del af den påvirkning, der skaber salg.

 

Vi kan hjælpe dig

Kan du også se det store potentiale i at lave forretning som LinkedIn byder på, og vil du i gang med at annoncere på nu, så os hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig på disse områder:

 • Lead generering – du ønsker måske flere tilmeldinger på dit nyhedsbrev, som allerede konverterer godt, eller du har brug for flere varme leads fra din kontakside.
 • Remarketing – som en del af påvirkningen, der leder op til et salg, kan du bruge remarketing til at vise relevante annoncer til læsere af dit nyhedsbrev, folk der har besøgt dit website uden at konvertere, eller til at sælge mere til eksisterende kunder.
 • Målrettede indlæg – med målrettede annoncer kan du skabe brandawareness hos virksomheder og enkeltpersoner, der er attraktive for dig, og som har potentiale til at blive kunder.

Opsætning af LinkedIn annoncering

For at komme i gang med annoncering på LinkedIn skal du have opsat din kampagne korrekt, så den kan performe bedst muligt, og du kan få mest muligt ud af dit budget. Med dit datagrundlag i form af kundedatabase og eventuelle mailinglister, og vores indsigt i denne form for annoncering, skaber vi en kampagne, der kan give dig mærkbart mere forretning.

Vi opsætter din kampagne for dig, og sørger for:

 • at give dig hjælp til fastsættelse af budget
 • at designe dine annoncer med annoncetekster og grafik
 • at opsætte remarketing lister og målgrupper
 • at opsætte og splitteste dine kampagner
 • og opsætte konverteringssporing i Google Analytics

Overvågning og optimering

LinkedIn annoncering er forholdsvist nyt, hvilket betyder at der ofte kommer ændringer til. Derfor er det vigtigt, at overvåge kampagnen, og rette til undervejs. Dette giver også mulighed for at optimere kampagnen løbende, så du får de bedste resultater ud af annonceringen, til det lavest mulige budget.

Vi holder øje med din kampagne, og tager os af:

 • løbende test og optimering af din kampagne
 • eventuel nedlukning af dårligt performende annoncer
 • rapportering af kampagner
 • oprettelse af nye kampagner og annoncer hvis nødvendigt
 • konstant overvågning af budget

Kom i gang med nu, og få effektivt udbytte af mulighederne.

Udfyld formularen, og lad os tage en snak om dine muligheder på LinkedIn: