Skjoldby & Co – et digitalt marketing bureau


Alt hvad vi gør, bidrager til en positiv samfundsmæssig værdi og understøtter vores kunders indtjeningsmål. Vi trives i vores kunders succes.

At se tal som klikrater, antal besøg, antal henvendelser, omsætning og ROI stige – er vores næring. Derfor søger vi altid forbedringen for vores kunde.

Vi tror på, at markedsføring handler om kreativitet, men for at være effektiv – både på kort og lang sigt – skal markedsføringen eksekveres med forretningsforståelse, ansvar og respekt.

Kundens online markedsføring skal give mening for kunden. 
Derfor arbejder vi ud fra princippet:
BIGGEST GAIN FIRST.

Vores anbefalinger og beslutninger tages med omtanke. Vi giver os fuldt ud og arbejder ofte mere, end hvad vi fakturerer.

Tillid er bindeledet i et godt samarbejde og den bygger vi med tydelig kommunikation, så kunden forstår, hvad vi arbejder på og hvilke resultater vi skaber.

Online marketing bureau

Vi arbejder med online digital marketing i alle led af vores kunders salgstragt og deres kunders kunderejse.
Fra det ubekendte behov, til det erkendte behov, til fastholdelse og til konvertering.

– Og vi hjælper med strategi, rådgivning, undervisning og eksekvering.

 

Mød nørderne

SEO og AdWords Specialist David Krogstrup

David Krogstrup

Senior AdWords konsulent

David kom til Skjoldby & Co i juni 2015. Han har tidligere drevet webbureau og har over 15 års erfaring med online markedsføring. I den tid har David først beskæftiget sig med webudvikling, sidenhen projektledelse, og de senere år har han brugt meget tid på virksomheders AdWords og Analytics konti.

David er certificeret i Google AdWords.

David bor i Roskilde centrum ikke langt fra kontoret.

  

Lasse Nielsen

AdWords og SEO Konsulent

Lasse er et multitalent inden for online markedsføring.

Han er super skarp til søgemaskineoptimering, han er personen bag nogle af de stærkeste links, vi har lavet til vores kunder og så er Lasse også Google AdWords certificeret.

Når han kommer hjem er han ikke mættet. I fritiden driver han nemlig sin egen webshop, FiskPåKrogen.dk, hvorfra han sælger fiskegrej.

   

Kasper Højmann Hansen

SEO og Facebook konsulent

Kasper er uddannet bachelor i digital konceptudvikling på Erhvervsakademi Sjælland. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik hos os i 10 uger. 3 uger efter praktikken sluttede, savnede vi hans gåpåmod, ihærdighed og hans gode humør så meget, at vi ansatte ham.

Han hjælper nu vores kunder med SEO og Facebook annoncering.

  


Rasmus Jungersen

AdWords konsulent

Rasmus kommer fra en stilling som E-commerce manager på hele 4 webshops, og har med 6 år i E-handelsbranchen en solid erfaring i, hvad der virker.

Han må også betegnes som super nørd på Shoporama webshop platformen. hvor han i øvrigt selv driver webshoppen DreamsForKids.dk sammen med sin kæreste.

  

Tina Lykke Madsen

E-mail marketing og Facebook konsulent

Tina er den som eksekverer på vores egen og vores kunders e-mail marketing og Facebook annoncering.

Tina har en baggrund inden for marketing og salg, og driver på 10. år webshoppen SenseOfStyle.dk i sin fritid.

  

Thor Wiingaard

Junior SEO og AdWords konsulent

Thor er dansk, men er født og opvokset i Sverige. Han taler og skriver derfor perfekt dansk og svensk. Thor kommer på kontoret cirka 10 timer om ugen, hvor han hjælper vores danske kunder, som vil ind på det svenske marked, med at opsætte og optimere AdWords på svensk samt hjælpe med svenske SEO tekster og svensk linkbuilding.


SEO Ekspert Lars Skjoldby

Lars Skjoldby

CEO

Lars er ejeren af Skjoldby & Co. Kunder og forretningsforbindelser beskriver ham som ydmyg, ærlig, struktureret og arbejdsom. Lars begyndte at arbejde med SEO tilbage i 0’erne. Siden blev der koblet Google AdWords, E-mail marketing, Google Analytics og Facebook annoncering på kompetencepaletten. I dag bliver den viden brugt strategisk, når der skal laves oplæg til kunder.

Lars er desuden født og opvokset i Roskilde, men bor nu i Tune ca. 10 km fra kontoret, sammen med sin hustru Pia og deres to børn.

   

 

Marianne Poulsen

Marianne Poulsen

Ekstern bogholder

Marianne er vores økonominørd, som sørger for at bogholderiet spiller. Hun har en baggrund som regnskabschef og har arbejdet med bogholderi og regnskaber i over 25 år.

Marianne arbejder her som freelance bogholder og kommer her ca. hver 14. dag og rapporterer nøgletal, sørger for at bogføringen stemmer og at vores kunders og vores egne regninger bliver betalt til tiden.

  

Er det dig?

Er det dig?

SEO-/AdWords-/kommunikationstalent?

Det er gået utroligt stærkt de sidste år og vi har brug for dygtige talenter inden for online marketing. Tjek vores åbne stillinger her eller skriv en uopfordret ansøgning til os, og fortæl hvad du kan og brænder for.

Vi er certificeret Google Partnere

Vi er certificeret Google Partnere. Det betyder, at vi har bestået flere af Googles eksamener inden for Google AdWords og Google Analytics.

Skjoldby & CO - Certificeret Google Partner

Denne certificering er der mange AdWords virksomheder der har, og det er som sådan ikke et kvalitetstegn, som du skal måle os på. Se i stedet vores cases igennem eller spørg vores kunder om, hvordan vi arbejder og hvilke de resultater vi skaber for dem.

 

Sådan ser vores kernekunde ud

Vores kernekunde ønsker at vækste nationalt eller i Skandinavien. Vores kernekunde tror på, at online markedsføring er en investering og kan være med til at skabe den vækst. Samtidig ved vores kernekunde også, at eventuelle quick fixes for det meste er bonuser. Investeringen i markedsføringen ses over tid.

Vores kontakt i virksomheden er typisk ejerlederen eller den marketingansvarlige, som ønsker hjælp til online markedsføring – enten som rådgivning, undervisning, strategi eller eksekvering.

Geografi er ingen hindring for samarbejde. Selvom Skjoldby & Co er forankret i Roskilde, har vi kunder fra hele Danmark. Vi behøver ikke mødes. Det gør bare at vi, eller du, spilder tid på landevejen. Men vi underkender heller ikke effekten af de ting, der kan ske ved et whiteboard eller under en gennemgang på en storskærm.

Nu står du måske med det klassiske spørgsmål: Hvad koster I? Det har vi skrevet om her.

 

De praktiske data

Virksomheds- og postadresse:

Skjoldby & Co ApS
Ringstedvej 2, 1. sal
4000 Roskilde

Øvrige data:

CVR: 29604878

Bank: Nordea
Reg. og kontonr.: 2622 0719775756

Revisor: IGM Revision
Advokat: Tommy V Christiansen – Roskilde

Sociale medier (hook gerne op med os her):