Skjoldby & Co – et digital marketing bureau med fysisk tilstedeværelse

Alt hvad vi gør, bidrager til en positiv samfundsmæssig værdi og understøtter vores kunders indtjeningsmål. Vi trives i vores kunders succes. At se tal som klikrater, antal besøg, antal henvendelser, omsætning og ROI stige – er vores næring.

Derfor søger vi altid forbedringen for vores kunde. Vi tror på, at markedsføring handler om kreativitet, men for at være effektiv – både på kort og lang sigt – skal markedsføringen eksekveres med forretningsforståelse, ansvar og respekt.

Kundens online markedsføring skal give mening for kunden. 
Derfor arbejder vi ud fra princippet:

BIGGEST GAIN FIRST.

Vores anbefalinger og beslutninger tages med omtanke. Vi giver os fuldt ud og arbejder ofte mere, end hvad vi fakturerer. Tillid er bindeledet i et godt samarbejde og den bygger vi med tydelig kommunikation, så kunden forstår, hvad vi arbejder på og hvilke resultater vi skaber.

Vi prioriterer en fysisk tilstedeværelse meget højt i vores samarbejder. Det betyder, at vi gerne vil udføre en del af arbejdet hos jer. Det kunne f.eks. være 2, 3, 4, 5 eller flere dage om måneden, hvor vi sidder hos jer.

Det giver jer blandt andet følgende fordele:

  • Vi forankrer vores digitale viden i jeres organisation, i stedet for den primært er hos jeres bureau.
  • Vi opkvalificerer jeres medarbejdere til at forstå, hvad der er af muligheder med digital marketing.
  • Jeres medarbejdere får en langt dybere indsigt i de opgaver der skal udføres. Hvordan og hvorfor.
  • Jeres medarbejdere får en forståelse af opgaveprioriteringen (Biggest Gain First).
  • Jeres medarbejdere lærer hvorfor opgaverne skal udføres i en bestemt rækkefølge.

I vil altså opleve en langt bedre samarbejde med en meget hurtigere kommunikation med minimal risiko for misforståelser.

Men det er ikke kun jer der har fordele:

  • Vi lærer, hvordan kulturen internt i jeres virksomhed.
  • Vi lærer, hvordan snakker I til og om jeres kunder.
  • Vi lærer, hvad det er for produkter eller ydelser, vi skal markedsføre for jer.
  • Vi lærer jer meget bedre og meget hurtigere at kende.
  • Vi fanger jeres digitale udfordringer også udover de områder, vi sidder med

I det hele taget kan vores medarbejdere tage et markant højere ejerskab på opgaven end hvis de kun udførte opgaverne hos os, og det giver dem en højere arbejdsglæde

SEO og AdWords Specialist David Krogstrup

David Krogstrup

Senior SEM og Analytics konsulent

David kom til Skjoldby & Co i juni 2015. Han har tidligere drevet webbureau og har over 15 års erfaring med online markedsføring. I den tid har David først beskæftiget sig med webudvikling, sidenhen projektledelse, og de senere år har han brugt meget tid på virksomheders SEM og Analytics konti. David bor i Roskilde centrum ikke langt fra kontoret.
  

Lasse Nielsen

Senior SEO Specialist

Lasse er et multitalent inden for online markedsføring. Han er superskarp til teknisk søgemaskineoptimering og han er også manden bag nogle af de stærkeste links, vi har lavet til vores kunder.  Lasse er desuden certificeret i Google Ads. Når han kommer hjem er han ikke mættet. I fritiden driver han nemlig sin egen webshop, FiskPåKrogen.dk, hvorfra han sælger fiskegrej.

Kasper Højmann Hansen

Digital Senior Rådgiver

Kasper, eller Højmann som vi kalder ham til daglig, har bachelor i digital konceptudvikling og har været hos Skjoldby & Co siden 2016. Her har han bygget en bred viden indenfor digital marketing både på strategisk og taktisk plan. Kasper er god til at bevare det strategiske overblik og han sikre, at kunderejsen bliver tænkt grundigt ind i de samarbejder han laver.
  

AdWords konsulent Kasper Erck

Kaspar Erck

SEM konsulent

Kasper har været i bureaubrancen de sidste 7 år, hvor han har arbejdet med en bred kam af online og search marketing – lige fra SEO til SEM. I Skjoldby & Co hjælper han virksomheder af alle størrelser med Google Ads, Bing Ads og Analytics implementeringer.
 

Josefine Evjen

Josefine Evjen

SEO- & PR-coordinator

Josefine er vores SEO- og PR-koordinator. Hun er meget idérig og er en af vores stærke kreative kræfter, når vi skal lave digital PR og content marketing kampagner for vores kunder. Og derudover er hun en benhård haj til outreach og skaber nogle stærke omtaler og links i samarbejde med vores SEO-team.

PPC Konsulent Simon Federspiel

Simon Federspiel

SEM og Paid Social konsulent

Simon er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet. Via sin erfaring har han specialiseret sig i krydsfeltet mellem den tekniske og kreative del af online markedsføring. Når Simon ikke hjælperne kunderne hos Skjoldby & Co, spiller han enten på sin kontrabas eller er ude at vinterbade min sin kæreste Vibeke.
 

Michael Boas Kirkegaard

Michael Boas Kirkegaard

SEO konsulent

Michael har en uddannelse som international serviceøkonom og er i øjeblikket på slutningen af sin bachelor. I forbindelse med denne uddannelse var han i praktik hos os i 13 uger, hvorefter han blev en fast del af teamet. Igennem sit analysearbejde, hjælper Michael vores kunder med at få en dybere indsigt i deres respektive marked, samt at udnytte dets potentielle huller, igennem strategisk målretning. Michael har tidligere erfaring med projekter fra større virksomheder, som Ørsted og LEGO.

Joachim Schubert

SEO intern

Joachim er i 10 ugers praktik i forbindelse med sin uddannelse inden for digital konceptudvikling. Joachim har en bred vifte af kompetencer inden for online marketing og webudvikling. Han støtter vores SEO-team op med ekstra hænder og arbejder blandt andet med søgeordsanalyser, content planer og teknisk SEO.

  

Thor Wiingaard

Thor Wiingaard

Svensk SEO/SEM konsulent

Thor er dansk, men er født og opvokset i Sverige. Han taler og skriver derfor perfekt dansk og svensk. Thor kommer på kontoret cirka 2 dage om ugen, hvor han hjælper vores danske kunder, som vil ind på det svenske marked, med at opsætte og optimere AdWords på svensk samt hjælpe med svenske SEO tekster og svensk linkbuilding.

Mads Jespersen

Mads Jespersen

CCO og Partner

Mads er Chief Commercial Officer og partner i Skjoldby & Co. Mads har en baggrund inden for SEO og gennem mange års erfaring fra bureaubranchen en solid forretningsforståelse på tværs af digitale marketing kanaler. Mads’ opgaver ligger inden for det kommercielle herunder salg, oplæg og kontrakter. Privat bor Mads i Holbæk sammen med sin hustru og deres tre drenge.

SEO Ekspert Lars Skjoldby

Lars Skjoldby

CEO og Partner

Lars er SEO ekspert og stifteren af Skjoldby & Co. Han begyndte at arbejde med SEO tilbage i 0’erne. Siden er der koblet andre dele på den digitale marketing palette så som SEM, Sociale Medier og E-mail Marketing. Lars’ opgaver er den daglige ledelse herunder faglig udvikling af teamet. Lars er desuden født og opvokset i Roskilde, men bor nu i Tune ca. 10 km fra kontoret, sammen med sin hustru og deres to børn.

Jette Jørgensen

Ekstern bogholder

Jette er vores eksterne bogholder, som arbejder for os ca. en gang om ugen. Hun sikrer, at vores regninger bliver betalt, så vel som vores kunder får betalt deres regninger. Har du spørgsmål til bogholderiet – så skriv på nedenstående mail.

Vi er certificeret Google Premiere Partnere

Vi er certificeret Google Partnere. Det betyder, at vi har bestået flere af Googles eksamener inden for Google AdWords og Google Analytics.

Skjoldby & CO - Certificeret Google Partner

Denne certificering er der mange AdWords virksomheder der har, og det er som sådan ikke et kvalitetstegn, som du skal måle os på. Se i stedet vores cases igennem eller spørg vores kunder om, hvordan vi arbejder og hvilke de resultater vi skaber for dem.

Sådan ser vores kernekunde ud

Vores kernekunde er en ambitiøs virksomhed, som ønsker at vækste nationalt og/eller i Skandinavien. Vores kernekunde tror på, at online markedsføring er en investering og kan være med til at skabe den vækst. Samtidig ved vores kernekunde også, at eventuelle quick fixes for det meste er bonuser. Investeringen i markedsføringen ses over tid og det langvarige samarbejde. Vi arbejder typisk med digital markedsføring 2-5 dage om måneden for vores kunder.

Vores kontakt i virksomheden er typisk ejerlederen eller marketingchefen, som ønsker hjælp til online markedsføring – enten som rådgivning, undervisning, strategi eller eksekvering.

De praktiske data

Virksomheds- og postadresse:
Skjoldby & Co ApS Ringstedvej 2, 1. sal 4000 Roskilde
Øvrige data:
CVR: 29604878
Bank: Nordea
Reg. og kontonr.: 2622 0719775756
Revisor: IGM Revision
Advokat: Advodan Roskilde

Sociale medier (hook gerne op med os her):