Skjoldby & Co – et digitalt marketing bureau


Alt hvad vi gør, bidrager til en positiv samfundsmæssig værdi og understøtter vores kunders indtjeningsmål. Vi trives i vores kunders succes.

At se tal som klikrater, antal besøg, antal henvendelser, omsætning og ROI stige – er vores næring. Derfor søger vi altid forbedringen for vores kunde.

Vi tror på, at markedsføring handler om kreativitet, men for at være effektiv – både på kort og lang sigt – skal markedsføringen eksekveres med forretningsforståelse, ansvar og respekt.

Kundens online markedsføring skal give mening for kunden. 
Derfor arbejder vi ud fra princippet:

BIGGEST GAIN FIRST.
Vores anbefalinger og beslutninger tages med omtanke. Vi giver os fuldt ud og arbejder ofte mere, end hvad vi fakturerer.

Tillid er bindeledet i et godt samarbejde og den bygger vi med tydelig kommunikation, så kunden forstår, hvad vi arbejder på og hvilke resultater vi skaber.

Online marketing bureau

Vi arbejder med online digital marketing i alle led af vores kunders salgstragt og deres kunders kunderejse.
Fra det ubekendte behov, til det erkendte behov, til fastholdelse og til konvertering.

– Og vi hjælper med strategi, rådgivning, undervisning og eksekvering.

Mød nørderne

SEO og AdWords Specialist David Krogstrup

David Krogstrup

Senior SEM og Analytics konsulent

David kom til Skjoldby & Co i juni 2015. Han har tidligere drevet webbureau og har over 15 års erfaring med online markedsføring. I den tid har David først beskæftiget sig med webudvikling, sidenhen projektledelse, og de senere år har han brugt meget tid på virksomheders SEM og Analytics konti.

David er certificeret i Google Ads.

David bor i Roskilde centrum ikke langt fra kontoret.

  

Lasse Nielsen

Senior SEO Konsulent

Lasse er et multitalent inden for online markedsføring.

Han er superskarp til teknisk søgemaskineoptimering og han er også manden bag nogle af de stærkeste links, vi har lavet til vores kunder.  Lasse er desuden certificeret i Google Ads.

Når han kommer hjem er han ikke mættet. I fritiden driver han nemlig sin egen webshop, FiskPåKrogen.dk, hvorfra han sælger fiskegrej.

   

Kasper Højmann Hansen

Digital konceptudvikler

Kasper er uddannet bachelor i digital konceptudvikling på Erhvervsakademi Sjælland. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik hos os i 10 uger. 3 uger efter praktikken sluttede, savnede vi hans gåpåmod, ihærdighed og hans gode humør så meget, at vi ansatte ham.

Han hjælper nu vores kunder med strategi, SEO, SEM og paid social.

  


AdWords konsulent Kasper Erck

Kaspar Erck

SEM konsulent

Kasper har været i bureaubrancen de sidste 6 år, hvor han har arbejdet med en bred kam af online og search marketing – lige fra SEO til SEM. I Skjoldby & Co hjælper han virksomheder af alle størrelser med Google Ads, Bing Ads og Analytics implementeringer.

  

Tina Lykke Madsen

E-mail og Paid Social konsulent

Tina står for en stor del af vores egen og vores kunders e-mail marketing, Instagram, Facebook og LinkedIn-annoncering.

Tina har en lang baggrund inden for marketing og salg, men har de sidste 10 år fokuseret på digital marketing og Ecommerce. Hun har med sin brede erfaring en stærk forretningsforståelse og stor indsigt i segmenter og målgrupper. Tina driver på 11. år webshoppen Senseofstyle.dk i sin fritid.

  

Martin Sommer

Martin Sommer

Inbound Sales Manager

Når du ringer eller skriver til os, vil du højst sandsynligt komme i kontakt med Martin. Martins opgave er nemlig at afdække dit behov for online marketing og komme med et oplæg på, hvordan vi passer ind i dit behov. Martin har arbejdet med online marketing i forskellige omgange og har en god bred viden om, hvornår hvilke kanaler passer bedst.

   

PPC Konsulent Simon Federspiel

Simon Federspiel

SEM og Paid Social konsulent

Simon er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet. Via sin erfaring har han specialiseret sig i krydsfeltet mellem den tekniske og kreative del af online markedsføring.
Simon hjælper altså kunder med både teknisk opsætning og kreativt indhold, der sælger.

Når Simon ikke hjælperne kunderne hos Skjoldby & Co, spiller han enten på sin kontrabas eller er ude at vinterbade min sin kæreste Vibeke.

Simon har flere års erfaring fra bureaubranchen og fra flere NGO’er.

  

Michael Boas Kirkegaard

Michael Boas Kirkegaard

SEO konsulent

Michael har en uddannelse som international serviceøkonom og er i øjeblikket på slutningen af sin bachelor. I forbindelse med denne uddannelse var han i praktik hos os i 13 uger, hvorefter han blev en fast del af teamet. Igennem sit analysearbejde, hjælper Michael vores kunder med at få en dybere indsigt i deres respektive marked, samt at udnytte dets potentielle huller, igennem strategisk målretning.
Michael har tidligere erfaring med projekter fra større virksomheder, som Ørsted og LEGO.

   

Thor Wiingaard

Thor Wiingaard

Svensk SEO/SEM konsulent

Thor er dansk, men er født og opvokset i Sverige. Han taler og skriver derfor perfekt dansk og svensk. Thor kommer på kontoret cirka 2 dage om ugen, hvor han hjælper vores danske kunder, som vil ind på det svenske marked, med at opsætte og optimere AdWords på svensk samt hjælpe med svenske SEO tekster og svensk linkbuilding.

Philip

Philip Rosing

Webudvikler

Philip er er vores webudvikler og hjælper blandt andet med at udvikle funktioner og kampagnesider til kreative digitale PR kampagner samt lave tilretninger til diverse systemer.

Frtiden bruger Philip i høj grad i Makerspace på Musicon i Roskilde.

Josefine Evjen

Josefine Evjen

Content marketing intern

Josefine er i forbindelse med sit studie i praktik hvor hun hjælper til med content inden for SEO, SEM og Paid Social.

Mads Jespersen

Mads Jespersen

CCO og Partner

Mads er Chief Commercial Officer og partner i Skjoldby & Co. Mads har en baggrund inden for SEO og gennem mange års erfaring fra bureaubranchen en solid forretningsforståelse på tværs af digitale marketing kanaler.

Mads’ opgaver ligger inden for det kommercielle herunder salg, oplæg og kontrakter.

Privat bor Mads i Holbæk sammen med sin hustru og deres tre drenge.

 

SEO Ekspert Lars Skjoldby

Lars Skjoldby

CEO og Partner

Lars er SEO ekspert og stifteren af Skjoldby & Co. Han begyndte at arbejde med SEO tilbage i 0’erne. Siden er der koblet andre dele på den digitale marketing palette så som SEM, Sociale Medier og E-mail Marketing. Lars’ opgaver er den daglige ledelse herunder faglig udvikling af teamet.

Lars er desuden født og opvokset i Roskilde, men bor nu i Tune ca. 10 km fra kontoret, sammen med sin hustru og deres to børn.

   

Marianne Poulsen

Marianne Poulsen

Ekstern bogholder

Marianne er vores økonominørd, som sørger for at bogholderiet spiller. Hun har en baggrund som regnskabschef og har arbejdet med bogholderi og regnskaber i over 25 år.

Marianne arbejder her som freelance bogholder og kommer her ca. hver 14. dag og rapporterer nøgletal, sørger for at bogføringen stemmer og at vores kunders og vores egne regninger bliver betalt til tiden.

Vi er certificeret Google Premiere Partnere

Vi er certificeret Google Partnere. Det betyder, at vi har bestået flere af Googles eksamener inden for Google AdWords og Google Analytics.

Skjoldby & CO - Certificeret Google Partner

Denne certificering er der mange AdWords virksomheder der har, og det er som sådan ikke et kvalitetstegn, som du skal måle os på. Se i stedet vores cases igennem eller spørg vores kunder om, hvordan vi arbejder og hvilke de resultater vi skaber for dem.

Sådan ser vores kernekunde ud

Vores kernekunde er en ambitøs virksomhed som ønsker at vækste nationalt og/eller i Skandinavien. Vores kernekunde tror på, at online markedsføring er en investering og kan være med til at skabe den vækst. Samtidig ved vores kernekunde også, at eventuelle quick fixes for det meste er bonuser. Investeringen i markedsføringen ses over tid og det langvarige samarbejde.

Vores kontakt i virksomheden er typisk ejerlederen eller den marketingansvarlige, som ønsker hjælp til online markedsføring – enten som rådgivning, undervisning, strategi eller eksekvering.

Geografi er ingen hindring for samarbejde. Selvom Skjoldby & Co er forankret i Roskilde, har vi kunder fra hele Danmark. Vi behøver ikke mødes. Det gør bare at vi, eller du, spilder tid på landevejen. Men vi underkender heller ikke effekten af de ting, der kan ske ved et whiteboard eller under en gennemgang på en storskærm.

Nu står du måske med det klassiske spørgsmål: Hvad koster I? Det har vi skrevet om her.

De praktiske data

Virksomheds- og postadresse:

Skjoldby & Co ApS
Ringstedvej 2, 1. sal
4000 Roskilde

Øvrige data:

CVR: 29604878

Bank: Nordea
Reg. og kontonr.: 2622 0719775756

Revisor: IGM Revision
Advokat: Advodan Roskilde

Sociale medier (hook gerne op med os her):