Bliv en SEM-stjerne

I Skjoldby & Co lever vi for at øge klikrater, besøg, henvendelser, salg og omsætning hos vores kunder. Search Engine Marketing (SEM) og PPC er et af vores vigtigste kort på hånden. Her arbejder vi med Google Ads, Microsoft Ads (Bing Ads) og Google Analytics.

Vi vil gøre dig til vores nye SEM-stjerne, som vi over tid kan sende ud til vores kunder og skabe vækst i deres forretninger.

Her er vores forventninger til dig

Du har arbejdet med digital marketing enten i et praktikforløb, et studiejob eller måske som digital marketing-generalist, men vigtigst: Du vil nu specialisere dig inden for SEM.

Du har lavet søgeordsanalyser før, og synes det er interessant at finde de adfærdsmønstre, der ligger i brugernes søgeord.

Du har opsat kampagner i Google Ads, men kender ikke alle afkroge af Google Ads platformen endnu.

Et SEM-job med stejl læringskurve

Forestil dig, at du efter dages planlægning, analysearbejde og kampagneopbygning, igangsætter vores kundes Google Ads konto, og nu ser trafikken vælte ind på websitet og skabe masser af omsætning hos den kunde, du hjælper.

Eller forestil dig, at du sidder med en marketingchef og direktør for en virksomhed, og driver en workshop der omhandler en ny search-strategi.

Eller forestil dig, at du hører om et nyt online værktøj, der kan fordoble værdien af dit arbejde, og du sætter dig for at lære alt, hvad det kan for at præsentere det for dine kollegaer og dine kunder.

Dette SEM-job kan flytte dig til disse situationer og mange tilsvarende.

Din titel vil blive SEM-konsulent. Måske med trainee eller junior foran, afhængigt af dine nuværende kompetencer.

Vi tegner løbende din karrierevej, så du på sigt selv kan drive din egen kundeportofølge, og administrere annoncebudgetter på 6 og 7 cifre.

Vi sikrer, at du får alle relevante Google certificeringer. Vi sikrer, at du bliver lært grundigt op i de værktøjer, vi bruger. Vi sender dig på kurser og konferencer, for at lære det sidste nye inden for SEM.

Vi udfordre dig også og giver dig det ansvar, der følger med dine kompetencer i takt med, du udvikler dig.

Du vil lære at beherske:

  • SEM-analyser, -strategi og -planlægning
  • Kampagneopbygning i Google Ads og Bing Ads
  • Ads kontoudvikling og -optimering
  • Brug af automatisering
  • Kundeworkshops
  • Rapportering

I Skjoldby & Co arbejder vi 37 timer om ugen (hvilket denne stilling også er) og vi tror ikke på overarbejde. Vi har gode flexmuligheder. For eksempel møder nogle ind 7.30 andre lidt over 9.

Derudover tilbyder vi en frivillig, sund frokostordning, samt en lønpakke som stiger i takt med dine kvalifikationer.

Kort om Skjoldby & Co

Vi er et award vindende online marketing bureau med et team af 12 digital marketing specialister, der løser opgaver inden for SEO, SEM, Paid Social, Email og Analytics.

Vi har en mission om at gøre search marketing til en mere respekteret marketingdisciplin. Derfor har vi for længst lagt gamle cowboy tricks på hylden – i respekt for faget, i respekt for vores kunders forretning og i respekt for vores kunders kunder. Ordentlighed er vigtigt for os.

Læs mere om karriere hos Skjoldby & Co her.

Ser du et match?

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye SEM-stjerne, så send straks din ansøgning og dit CV i PDF til os på: job@skjoldby.com.

I emnelinjen skriver du ”SEM Stjerne” og i ansøgningen bedes du uddybe, hvorfor du gerne vil være SEM-specialist.

Ansøgningsfristen senest den 31. maj 2019, men vi vil have en løbende screeningsproces.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke