Bliv Digital Marketing Praktikant i et af Sjællands mest værdsatte praktiksteder

Vi uddanner fremtidens digitale marketing specialister og tilbyder praktikforløb inden for SEO, PPC og paid social. Uanset hvilket spor, du lander på, vil du få stor indsigt i kunderejser og lære hvilke kanaler, der egner sig godt til forskellige behov og formål. Du vil også opnå digital forretningsforståelse, og du vil tage dine første skridt mod at blive enten specialist eller en moderne T-shaped marketer, som arbejdsmarkedet efterspørger.

SEO praktikant

Som praktikant i vores SEO-team kommer du til at arbejde med den moderne markedsanalyse: Søgeordsanalysen. 

Du kommer til at lære, hvordan du udarbejder indhold, så det bliver fundet i søgemaskinerne. Har du teknisk interesse og snilde, får du også indblik i alt det SEO-tekniske, der er vigtigt på et website.

PPC-praktikant

Som praktikant i vores PPC-team kommer du til at arbejde med annoncering på Google.  

Du kommer til at lære, hvordan du analyserer dig frem til at målrette søgekampagner milimeterpræcist mod relevante målgrupper, hvordan du vækster e-commerce og leadgenererende virksomheder med annoncering, og hvordan du mest optimalt bruger et annoncebudget. 

Paid Social praktikant

Som praktikant i vores paid social-team kommer du til at arbejde med kampagner og annoncering på sociale medier. 

Inden for e-commerce er det især platforme som Facebook, Instagram, Tik Tok og Pinterest. Og inden for B2B kommer du ikke uden om LinkedIn. 

Du lærer at arbejde med målgrupper, og hvordan forskelligt indhold performer afhængigt af målgrupper og platforme.


Kommunikations- og marketingpraktikant

Som kommunikations- og marketingpraktikant hos Skjoldby & Co kommer du til at arbejde med en bred vifte af tekstproduktion. Dette indebærer både interne opgaver til markedsføring af Skjoldby & Co og opgaver for kunder.

Du kommer til at få stort ansvar og rig mulighed for at udfolde al din viden og kreativitet.

Du får mulighed for at sparre med nogle af landets førende digitale marketing specialister og blive en integreret del af et større team.

I tvivl om din retning? No stress!

Vi ved, at det kan være svært at vælge retning allerede nu, og det ønsker vi ikke, at du stresser for meget over. Gennem vores grundige rekrutteringsproces skal vi nok hjælpe dig med at finde en retning, som du vil stortrives med. 

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er studerende og læser en uddannelse inden for business, kommunikation, digitale medier, e-handel, e-business, digital konceptudvikling, cand. merc. EMF eller lignende business- eller marketingsuddannelse.

 • Praktikforløbet under din uddannelse er minimum 10 uger, men kan også være længere.
 • Du har ikke nødvendigvis praktisk erfaring, men du har et højt engagement i din egen udvikling og interesse for digital markedsføring.
 • Du er ansvarsfuld og flittig, og du er god til selv at tage initiativ.
 • Du søger denne praktik, fordi du har lysten til at lære og arbejde med digital markedsføring.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co er et online marketingbureau med 12 specialister indenfor SEO, SEM, Paid Social og data tracking.

Ordentlighed er vores vigtigste kerneværdi, og det skinner igennem i alt, hvad vi laver.

Derfor vægter vi også din uddannelse og læring højt. Det betyder, at du får en stejl læringskurve, men også tid til at reflektere og arbejde på din praktikrapport – eller hvad dit studie kræver.

I 2019 vandt vi prisen som Region Sjælland bedste praktikplads. Det vil være en kæmpe ære, hvis vi kan gentage denne succes.

Du kan forvente, at din arbejdstid ikke er længere end 37 timer om ugen. Vi har tilmed gode flexmuligheder, så du kan tilpasse din arbejdstid med dit eventuelle studiejob. 

Hvis din praktik er SU berettiget, er praktikpladsen også ulønnet. Men er du på et studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget eller et studie, hvor din praktik skal være lønnet, er du også meget velkommen. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød-, fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Du får også disse fordele

 • Sociale arrangementer med blandt andet temabaserede fredagsbarer.


 • Et udvidet netværk med nye, søde og dygtige kollegaer inden for digital marketing.


 • En fast mentor under hele forløbet.
 • Du bliver en del af virksomheden på lige fod med alle andre, hvor din mening tæller.
 • Adgang til fyldt køleskab med drikkevarer og frokost – og du får selv indflydelse på, hvad det skal indeholde.


 • Mulighed for at slå kollegaer og chefen i bordtennis eller pool.


 • Et fornyet CV med relevant og vigtig erhvervserfaring og diplom på det, du har lært.

Vi uddanner fremtidens digitale marketing specialister, og mange af vores praktikanter bliver en del af vores team efter endt uddannelse. Det er faktisk vores målsætning. Derfor gør vi også alt for, at vores praktikanter får et fyldestgørende forløb, hvor de lærer alt, der skal til for et fortsat muligt samarbejde.

Sådan ansøger du:

Du har nu læst årsagerne til, at Skjoldby & Co er en meget værdsat og anbefalet praktikplads. Nu ligger bolden hos dig, og hvis vi skal spille sammen, er det her, du skal ansøge.
 
Send os en mail til [email protected], hvor du fortæller:
 • hvorfor du ønsker praktikplads ved netop os
 • hvad der motiverer dig
 • hvad du gerne vil lære
 • hvilket studie du går på
 • hvornår praktikforløbet på netop dit studie ligger.

Vi vil løbende screene ansøgninger og løbende kalde til samtale, indtil vi har fundet de praktikanter, vi kan tilbyde praktikplads.

Bliver du kaldt til samtale, vil du inden samtalen skulle tage talenttesten TT38. Vi bruger TT38 testen til at se, hvordan du passer ind i vores team og spore os ind på hvilke kognitive talenter, du har. Det kan både du og vi bruge til at finde den karriereretning, der vil matche dig bedst. Til samtalen tager vi en snak om både TT38 testen og retningen.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til Lars Skjoldby på [email protected].

Skal vi hjælpe jeres marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres digitale marketing.

Kontakt os for samarbejde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke