Digital Marketing Praktikant

Har du interesse for digital marketing? Er du den analyserende type, der finder glæde i at kigge bagud og lære af tidligere erfaringer? Vil du elske at kigge på data og tal for at forstå, hvorfor én kampagne virker bedre end en anden? Så har vi en spændende praktikplads til dig. 

Vi søger en praktikant til vores SEM- og Paid Social-team i første semester i 2021.  Her får du lov at arbejde med online annoncering i Google Ads og sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram.

Hvad kommer du til at lære?

Som praktikant får du en udfordrende hverdag med masser af ansvar. Du vil få relevant praktisk erfaring og nyeste viden inden for digital markedsføring. 

 • Du kommer til at arbejde med kundeopgaver, og hjælpe vores PPC-team med at lave kampagner og annoncer samt optimere på de opgaver, du har været med til at løse.

   

 • Du vil få oplæring i Googles og Facebooks annonceværktøjer på et sådan niveau, at du vil kunne gennemføre deres certificeringer.

   

 • Du vil få indsigt i kunderejser og lære, hvordan du med forskellige kampagnetyper rammer top-funnel, mid-funnel eller bottom-funnel.
 • Du vil lære om målgrupper, hvordan du rammer dem gennem online annoncering og hvordan du bruger de forskellige kanaler bedst muligt til at ramme dem.


 • Du vil få mere forretningsforståelse gennem de brancher og forretningsmodeller vores meget forskellige kunder har.


 • Du vil, efter praktikperioden, have praktisk erfaring med PPC-strategier, Google Ads, Facebook og Instagram Ads, Google Analytics og meget mere.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er studerende og læser en bachelor (BA) eller professionsbachelor (PBA) i kommunikation og digitale medier, e-handel, e-business, digital konceptudvikling, cand. merc. EMF eller lignende business- eller marketingsuddannelse.

 • Du bliver ikke skræmt af tal – heller ikke når de vises i Excel eller Google Sheets.
 • Du har ikke nødvendigvis praktisk erfaring, men har et højt engagement i din egen udvikling og interesse for digital markedsføring.

 • Du er ansvarsfuld og flittig, og er god til selv at tage initiativ.

 • Du søger denne praktik, fordi du har lysten til at lære og arbejde med digital markedsføring.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co er et online marketingbureau med 9 specialister indenfor SEO, SEM, Paid Social og data tracking.

Ordentlighed er vores vigtigste kerneværdi, og det skinner igennem alt, hvad vi laver.

Derfor vægter vi også din uddannelse og læring højt. Det betyder, at du får en stejl læringskurve, men også tid til at reflektere og arbejde på din praktikrapport – eller hvad dit studie kræver.

I 2019 vandt vi prisen som Region Sjælland bedste praktikplads. Det vil være en kæmpe ære, hvis vi kan gentage denne succes.

Du kan forvente, at din arbejdstid ikke er længere end 37 timer om ugen. Og vi har gode flexmuligheder, så du kan tilpasse din arbejdstid med dit eventuelle studiejob. 

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen også er ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød-, fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Sådan ansøger du:

Send os en mail til praktik@skjoldby.com, hvor i du fortæller:

 • hvorfor du ønsker denne praktikplads ved netop os,
 • hvad der motiverer dig,
 • hvad du gerne vil lære,
 • hvilket studie du går på,
 • og hvornår praktikforløbet på netop dit studie ligger.

Vi vil løbende screene ansøgninger og løbende kalde til samtale, indtil vi har fundet den praktikant, vi kan tilbyde praktikplads.

Bliver du kaldt til samtale, vil du inden samtalen skulle tage talenttesten TT38. Vi bruger denne test til at se, hvordan du passer ind i vores team samt til de opgaver, du kommer til at arbejde med.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til Lars Skjoldby på lars@skjoldby.com.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke