Erfaren SEM-konsulent med e-commerce talent

I Skjoldby & Co lever vi for at øge klikrater, besøg, henvendelser, salg og omsætning hos vores kunder. Search Engine Marketing og PPC er et af vores vigtigste kort på hånden. Det har vi kunder, der gerne vil have, og derfor søger vi endnu en ambitiøs og erfaren SEM-konsulent. Din rolle bliver at skabe vækst med SEM hos danske e-commerce virksomheder og du kommer til at indgå i et stærkt team af andre digitale marketingspecialister inden for SEM, SEO, Social, E-mail og Analytics.

Her er vores forventninger til dig

Du har arbejdet med SEM i en årrække enten fra inhouse stilling i en e-commerce virksomhed eller fra bureau. Du kan med sikkerhed i stemmen kalde dig erfaren, og du vil gerne være “senior”, hvis du ikke allerede er det. Du ved hvordan gængse SEM-værktøjer som Optmyzr, DataFeedWatch, SuperMetrics og Excel gør dig stærkere. Og du føler dig selvfølgelig helt hjemme i Google Ads, Bing Ads, Google Tag Manager og Google Analytics. Du har helt styr på KPI-begreber som konverteringsrate, ROAS og CLV – og du ved, hvordan du optimerer dem med SEM. Du er god til at koordinere og prioritere din tid. Du er god til at afslutte de opgaver, du starter op eller får overdraget. Og du har så meget selvindsigt, at du ved, hvornår du skal overdrage opgaver til andre, fordi din tid vil kunne blive brugt bedre andet steds. Du kan sagtens formidle fagligt stof, forklare attributionsmodeller og har (relativt) nemt ved at snakke med andre mennesker. Du vil med de rette redskaber, kunne styre og facilitere en kundeworkshop.

Et spændende SEM job med udvikling og udfordringer

Vi har et job, hvor du kan få ansvar for at skabe rentable SEM-kampagner til vores kunder. De er ambitiøse webshops, uddannelsesinstitutioner, rejsebureauer samt konsulent- og rådgivningsvirksomheder. Vi forventer at du har eller hurtigt får en profil, som er med til at tiltrække flere af den slags kunder. Vores kontrakter er retainers på flere hele dage om måneden, så der er god tid til at udvikle kundens kampagne konti. Arbejdet foregår dels på vores kontor i Roskilde, og dels ude på vores kunders adresser på Sjælland. Du vil i det hele taget have en tæt kontakt til kunden. Sammen med resten af vores stærke SEM-team, skal du præsentere relevante produktnyheder til vores kunder, som kan hjælpe dem med at vækste. Du får et årligt uddannelsesbeløb stillet til rådighed, som du kan bruge til at deltage i relevante kurser, events og konferencer inden for SEM, PPC og digital markedsføring – både nationalt og internationalt. Du vil sjældent være helt alene på en kunde, da vi typisk arbejder med flere vertikaler på samme kunde. Men du kommer til at være med i hele SEM-processen med opgaver som:
  • Analyser
  • Strategi og planlægning
  • Kampagneopbygning
  • Drive kontoudvikling og -optimering
  • Copywriting
  • Kundeworkshops
  • Rapportering
I Skjoldby & Co arbejder vi 37 timer om ugen (hvilket denne stilling også er) og vi tror ikke på overarbejde. Vi har gode flexmuligheder. For eksempel møder nogle ind 7.30 andre lidt over 9. Derudover tilbyder vi en frivillig, sund frokostordning, samt en attraktiv lønpakke.

Kort om Skjoldby & Co

Vi er et team af 13 digital marketing specialister, der løser opgaver inden for SEO, SEM, Paid Social, Email og Analytics. Vi har en mission om at gøre search marketing til en mere respekteret marketingdisciplin. Derfor har vi for længst lagt gamle cowboy tricks på hylden – i respekt for faget, i respekt for vores kunders forretning og i respekt for vores kunders kunder. Ordentlighed er vigtigt for os. Læs mere om karriere hos Skjoldby & Co her.

Ser du et match?

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores SEM konsulent, så send straks din ansøgning og dit CV i PDF til os på: job@skjoldby.com. I emnelinjen skriver du ”SEM Konsulent”. Ansøgningsfristen senest den 15. maj 2019, men vi vil have en løbende screeningsproces.
Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke