Ambitiøs og erfaren SEO-konsulent

I Skjoldby & Co lever vi for at øge klikrater, besøg, henvendelser, salg og omsætning hos vores kunder. SEO er et af vores vigtigste kort på hånden. Det har vi kunder, der gerne vil have, og derfor søger vi endnu en ambitiøs og erfaren SEO-konsulent.

Din rolle bliver at skabe vækst med SEO hos danske virksomheder og du kommer til at indgå i et team af andre digitale marketingspecialister inden for SEO, SEM, Social, E-mail og Analytics.

Her er vores forventninger til dig

Du har arbejdet med SEO i en årrække enten fra inhouse stilling eller fra bureau. Du kan med sikkerhed i stemmen kalde dig erfaren. Du ved hvordan gængse SEO-værktøjer som Search Console, ScreamingFrog, Ahrefs, DeepCrawl, SEMRush og Excel gør dig stærkere.

Du bliver tændt af teknisk SEO. Du vil gerne arbejde med struktureret data, canonicals, hreflang, hastighedsoptimering, mobile-first index og the-next-big-thing inden for SEO.

Du har helt styr på, hvad godt content er, og du kan optimerer det, så det bliver fundet i søgemaskinerne og får flere kliks.

Du er god til at koordinere og prioritere din tid. Du er god til at afslutte de opgaver, du starter op eller får overdraget. Og du har så meget selvindsigt, at du ved, hvornår du skal overdrage opgaver til andre, fordi din tid vil kunne blive brugt bedre andet steds.

Du kan sagtens formidle fagligt stof og har (relativt) nemt ved at snakke med andre mennesker. Du vil med de rette redskaber, kunne styre og facilitere en kundeworkshop.

Du er selvfølgelig også god til at analysere tal og har en god forståelse analyse- og rapporteringsværktøjer som Google Analytics.

Et spændende SEO-job med udvikling og udfordringer

Vi har et job, hvor du kan få ansvar for at skabe rentable SEO-kampagner hos vores kunder. De er ambitiøse webshops, uddannelsesinstitutioner, rejsebureauer samt konsulent- og rådgivningsvirksomheder.

Vores kontrakter er retainers på flere hele dage om måneden, så der er god tid til at udvikle kunden. Arbejdet foregår på vores kontor i Roskilde, men vi laver også kundekontrakter, hvor arbejdsdagene kan foregå ude hos kunderne. Du vil i det hele taget have en tæt kontakt til kunden.

Det vil også være dig, som skal præsentere relevante nyheder inden for SEO – ikke bare til kunderne men også til resten af teamet hos Skjoldby & Co.

Du får et årligt uddannelsesbeløb stillet til rådighed, som du kan bruge til at deltage i relevante kurser, events og konferencer inden for SEO og digital markedsføring – både nationalt og internationalt.

Du vil sjældent være helt alene på en kunde, da vi typisk arbejder med flere vertikaler på samme kunde. Men du kommer til at være med i hele SEO-processen med opgaver som:

  • Analyser
  • Strategi og planlægning
  • Onpage SEO
  • Teknisk SEO
  • Digital PR
  • Kundeworkshops
  • Rapportering

I Skjoldby & Co arbejder vi 37 timer om ugen (hvilket denne stilling også er) og vi tror ikke på overarbejde. Vi har gode flexmuligheder. For eksempel møder nogle ind 7.30 andre lidt over 9.

Derudover tilbyder vi en frivillig, sund frokostordning, samt en attraktiv lønpakke.

Kort om Skjoldby & Co

Vi er et team af 13 digital marketing specialister, der løser opgaver inden for SEO, SEM, Paid Social, Email og Analytics.

Vi har en mission om at gøre SEO til en mere respekteret marketingdisciplin. Derfor har vi for længst lagt gamle SEO cowboy tricks på hylden – i respekt for faget SEO, i respekt for vores kunders forretning og i respekt for vores kunders kunder. Ordentlighed er vigtigt for os.

Ser du et match?

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores SEO konsulent, så send straks din ansøgning og dit CV i PDF til os på: job@skjoldby.com. I emnelinjen skriver du ”SEO Konsulent”. Ansøgningsfristen senest den 15. maj 2019, men vi vil have en løbende screeningsproces.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke