Erfaren og ambitiøs Google Ads Ecommerce specialist

Brænder du for ecommerce og Google Ads? Er du målrettet og drevet af at skabe vækst? Har du lyst til at dygtiggøre dig selv og dine kollegaer i et felt i konstant udvikling? Så læs endelig videre – det er nemlig lige præcis dig, vi leder efter.

 

Skjoldby & Co er nogle af landets bedste indenfor SEO, og vores specialister kæmper hårdt for at opnå samme status indenfor SEM. Derfor har vi brug for en ny spiller på holdet: En erfaren Google Ads ecommerce specialist, der kan tage vores SEM til nye højder. Din kerneopgave bliver at skabe vækst med SEM hos danske ecommerce virksomheder.

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af et stærkt digitalt team, som sætter en ære i at levere de bedste løsninger til vores kunder. Derfor ønsker vi en kollega, der gør det samme, og det kunne meget vel være dig, hvis du kan nikke genkendende til følgende fem punkter:

 • Du har solid erfaring:
  Du har arbejdet med Google Ads i mindst 2-4 år enten i en inhouse stilling eller fra bureau. Du kan med sikkerhed i stemmen kalde dig erfaren, og hvis du endnu ikke er senior, har du lyst til at blive det.

   

 • Du har styr på de gængse SEM-værktøjer:
  Du bevæger dig hjemmevant rundt i Google Ads, Google Merchant Center, Google Analytics og Bing Ads. 

 • Du er ikke bange for at bruge Excel eller Google Sheets, og bliver heller ikke skræmt af at bruge software til automatisering, overvågning og  feedoptimering. 
 • Du har blik for data og automatisering:
  Du ved, hvordan du med små hacks kan nå frem til de rigtige løsninger hurtigere. Du er lidt af en talnørd og kan analysere på tendenser i data.

 • Du er lærelysten og en stærk formidler:
  Du vil gerne lære nyt og udvikle dig selv – og ikke mindst dine kollegaer. Du går højt op i at være en del af et stærkt team og ved, at videndeling er vejen hertil.

 • Du er disciplineret og ansvarsfuld:
  Selvom du går ind for automatisering, er det ikke på bekostning af kvaliteten. Du gør tingene ordentligt og har altid et blik for detaljen.

Hvad kommer du til at lave?

Du er en ambitiøs specialist, som ved, hvordan man skaber reel værdi for kunderne. Du bidrager engageret til, at vi når det høje niveau, som vi hele tiden stræber efter. Det gør du bl.a. ved at:

 • lave rentable kampagnestrategier og -opsætning
 • lave grundige analyser ud fra data og tal
 • udvikle kundens kampagnekonti
 • lave løbende optimeringer og justeringer
 • optimere produktfeeds
 • rådgive og vejlede kunden i vigtige beslutninger
 • bistå vores salgsteam i salgspitches.

Sidst men ikke mindst skal du være interesseret i at lære nyt. Faktisk kan du slet ikke lade være. Du brænder for at udvikle dine egne og resten af Skjoldby & Cos faglige kompetencer, så vi altid er ét skridt foran i SEM-branchen.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co er et online marketingbureau med 11 specialister indenfor SEO, SEM, paid social og tracking. Det, der i høj grad adskiller os fra andre bureauer, er, at vi gerne tager ud til kunderne og udfører en del af arbejdet hos dem. Det giver en større gennemsigtighed, et bedre samarbejde og gladere kunder – og det er det, vi lever af.

Hør her, hvad samarbejdformen giver vores konsulent Kasper Højmann:

Vi prioriterer faglig udvikling højt. Vi budgetter med et årligt uddannelsesbeløb som du og dine kollegaer kan bruge til at deltage i relevante kurser, events og konferencer inden for SEM, PPC og digital markedsføring både i ind- og udland.

Vi arbejder max. 37 timer om ugen, og overarbejde er ikke en del af vores vokabular – og det bliver heller ikke en del af dit. Vi værdsætter i det hele taget vores fritid, og derfor får du også 5 ferie fridage udover de 5 ugers ferie. 

Vi har gode flexmuligheder, og det står dig frit for, om du vil møde kl. 7 eller kl. 9. Og har du brug for en hjemmearbejdsdag en dag, kan det også lade sig gøre.

Vi holder til i store, lyse kontorlokaler i Roskilde et stenkast fra motorvejen. Køretiden fra København, Holbæk og Ringsted er små 30 minutter. Og når du ankommer i bil, finder du gratis og ledige parkeringsmuligheder i hele området, så du spilder ikke tid på at finde plads til bilen. Rejser du derimod med offentlig transport, er der heller ikke langt til tog- og busstationen. 

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød- fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller. 

Din løn fastsætter vi ud fra dine kvalifikationer. Lønpakken indeholder som standard en udvidet sundhedsforsikring, og du vil også kunne få mulighed for en pensionsordning.

Sådan ansøger du:

Hvis du har læst hertil, har vi sikkert fanget din opmærksomhed – og så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Men vi er også klar over, at du måske sidder i et andet job nu, og derfor garanterer vi selvfølgelig fuld diskretion

Har du nogle spørgsmål, inden du vil ansøge, så send en mail til Lars Skjoldby på lars@skjoldby.com med dit nummer, og et tidspunkt for hvornår du kan snakke frit. Alternativt stil dine spørgsmål direkte i mailen.

Når du er klar til at søge, sender du ansøgning og CV til lars@skjoldby.com. Ansøgningsfristen er tirsdag den 31/3-2020, men vi holder samtaler allerede fra medio februar.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik