Google Ads Praktikant

Har du interesse for search marketing så søg en praktikplads, der giver dig kompetencer inden for en af de vigtigste online marketing discipliner. Vi tilbyder en praktikplads, hvor du lærer og får praktisk erfaring Google Ads og Bing Ads.

Praktikpladsen tilbydes i 2020 – så det passer med præcis dit studie, hvad enten det er 10 ugers eller 6 måneders praktik.

I praktikperioden vil du få grundig oplæring i Google Ads, komme til at arbejde med kundeopgaver og dermed få yderligere kendskab til andre brancher, samt få en rigtig god forretningsforståelse.

Du vil efter praktikperioden have praktisk erfaring med SEM og PPC-strategier, Google Ads, Bing Ads, Google Analytics og meget mere.

Som praktikant får du en udfordrende hverdag med masser af ansvar. Du får den nyeste viden inden for Google Ads, SEM og PPC, og vil få nogle kompetencer og færdigheder, som giver dig nogle stærke karrieremuligheder.

Din profil

Du ved allerede hvad Google Ads er, og er nysgerrig på at lære hvordan du bruger det, fra nogle af de bedste i Norden.

Dette kan du sige ja til:

  • Du læser på en bachelor (BA) eller professionsbachelor (PBA) i kommunikation og digitale medier, interkulturel markedskommunikation, digital konceptudvikler, cand. merc. EMF eller lignende marketingsuddannelse.
  • Du bliver ikke skræmt af Excel-ark.
  • Du er nysgerrig, og elsker at kaste dig ud i nye ting.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.

Om praktikken

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men også fleksibel så du kan få prioriteret din praktikopgave til den tid. Du kommer til at arbejde på vores kontor på Ringstedvej 2, i Roskilde, ca. 20 minutters gang fra stationen eller 5 minutter med bussen.

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen er ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Om Skjoldby & Co.

Skjoldby & Co har i 2019 vundet prisen som Region Sjælland bedste praktikplads.

Vi er et team på 12, der er specialister i online markedsføring og hjælper virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af digital marketing som SEO, Google Ads, Facebook marketing og e-mail marketing.

Send ansøgning og CV til: job@skjoldby.com med “Google Ads praktikant” i emnelinjen.

Vi holder samtaler løbende indtil vi har fundet den eller de praktikanter, vi kan tilbyde praktikplads til.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke