Google Ads Praktikant

Har du interesse for online annoncering? Er du den analyserende type, der finder glæde i at kigge bagud og lære af tidligere erfaringer? Vil du elske at lære at bruge Excel og Google Sheets til beregne på data og forstå, hvorfor én kampagne virker bedre end en anden?

Så har vi en spændende praktikplads til dig i vores paid search team. 

Hvad kommer du til at lære?

Som praktikant får du en udfordrende hverdag med masser af ansvar. Du vil få relevant praktisk erfaring og nyeste viden inden for digital markedsføring. 

 • Du kommer til at arbejde med kundeopgaver, og hjælpe vores paid search-team med at lave kampagner og annoncer.

   

 • Du vil lære at styre budgetter og klikpriser, samt lære at optimere de kampagner, du sidder med.

 • Du vil få oplæring i Googles annonceværktøjer på et sådan niveau, at du vil kunne gennemføre deres certificeringer.

   

 • Du vil få indsigt i kunderejser og lære, hvordan du med forskellige kampagnetyper rammer top-funnel, mid-funnel eller bottom-funnel.
 • Du vil lære om målgrupper, hvordan du rammer dem gennem online annoncering og hvordan du bruger de forskellige kanaler bedst muligt til at ramme dem.


 • Du vil få mere forretningsforståelse gennem de brancher og forretningsmodeller vores meget forskellige kunder har.


 • Du vil, efter praktikperioden, have praktisk erfaring med PPC-strategier, Google Ads, Facebook og Instagram Ads, Google Analytics og meget mere.

Hvordan ser din fremtid ud efter praktik?

Stort set alle online marketing bureauer, der arbejder med Google Ads, kæmper med at finde kampagnespecialister. Der oplæres simpelthen for få i forhold til efterspørgslen. 

Selvom vi ikke kan gøre dig til specialist på få måneder, vil vi gerne garantere, at de kompetencer du får i dette praktikforløb, vil være jobskabende efter dit studie. Faktisk ansætter vi ofte selv de praktikanter, der har været hos os. 

På den lange bane kan de færdigheder, du lærer her, på sigt gøre dig til kampagnespecialist, marketing ansvarlig, mediaplanner, “head of” eller marketing chef. 

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er studerende og læser en bachelor (BA) eller professionsbachelor (PBA) i kommunikation og digitale medier, e-handel, e-business, digital konceptudvikling, cand. merc. EMF eller lignende business- eller marketingsuddannelse.

 • Du bliver ikke skræmt af tal – heller ikke når de vises i Excel eller Google Sheets.
 • Du har ikke nødvendigvis praktisk erfaring, men har et højt engagement i din egen udvikling og interesse for digital markedsføring.

 • Du er ansvarsfuld og flittig, og er god til selv at tage initiativ.

 • Du søger denne praktik, fordi du har lysten til at lære og arbejde med online annoncering.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co er et online marketingbureau med 12 specialister indenfor SEO, paid search, paid social og data tracking.

Ordentlighed er vores vigtigste kerneværdi, og det skinner igennem alt, hvad vi laver.

Derfor vægter vi også din uddannelse og læring højt. Det betyder, at du får en stejl læringskurve, men også tid til at reflektere og arbejde på din praktikrapport – eller hvad dit studie kræver.

I 2019 vandt vi prisen som Region Sjælland bedste praktikplads. Det vil være en kæmpe ære, hvis vi kan gentage denne succes.

Du kan forvente, at din arbejdstid ikke er længere end 37 timer om ugen. Og vi har gode flexmuligheder, så du kan tilpasse din arbejdstid med dit eventuelle studiejob. 

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen også er ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød-, fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Sådan ansøger du:

Send os en mail til praktik@skjoldby.com, hvor i du fortæller:

 • hvorfor du ønsker denne praktikplads ved netop os,
 • hvad der motiverer dig,
 • hvad du gerne vil lære,
 • hvilket studie du går på,
 • og hvornår praktikforløbet på netop dit studie ligger.

Vi vil løbende screene ansøgninger og løbende kalde til samtale, indtil vi har fundet den praktikant, vi kan tilbyde praktikplads.

Bliver du kaldt til samtale, vil du inden samtalen skulle tage talenttesten TT38. Vi bruger denne test til at se, hvordan du passer ind i vores team samt til de opgaver, du kommer til at arbejde med.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til Lars Skjoldby på lars@skjoldby.com.

Ansøgningsfrist: Søg nu. Vi forsøger at have praktikforløb kørende over hele året. 

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke