Online marketingpraktikant

Har du interesse for online marketing så søg en praktikplads, der giver dig kompetencer inden for de vigtigste online marketing discipliner. Vi tilbyder en praktikplads, hvor du kan få lov at arbejde med vertikaler som SEO, SEM, social media, paid social (Facebook og LinkedIn), digital PR eller e-mail marketing.

Praktikpladsen tilbydes i 2021 – så det passer med præcis dit studie, hvad enten det er 10 ugers eller 6 måneders praktik.

Vi strikker dit praktikforløb sammen så det matcher dine interesser og dine fremtidige karriereønsker. Du vil komme til at hjælpe vores interne marketing team med udførsel af opgaver, så vel som være på nogle af vores kundeopgaver.

Du får altså en god all round berøring med mange forskellige vertikaler. Det giver dig en generalistviden og en god forretningsforståelse.

Som praktikant får du en udfordrende hverdag med stort ansvar. Du får den nyeste viden inden for digital marketing samt færdigheder, som giver dig nogle stærke karrieremuligheder i fremtiden.

Din profil

Vi forestiller os, at du har stor interesse inden for online marketing og kommunikation.

Dette kan du sige ja til:

  • Du læser på en bachelor (BA) eller professionsbachelor (PBA) i marketing, kommunikation og digitale medier, interkulturel markedskommunikation, digital konceptudvikler, journalistik eller lignende kommunikations- og sproguddannelse.
  • Du synes online marketing er spændende.
  • Du er god til at formulere dig skriftligt på dansk – og har styr på kommaer og nutids-r.
  • Du er engageret og har drive.
  • Du er idérig eller kreativ.
  • Du er målrettet og struktureret.

Om praktikken

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men også fleksibel så du kan få prioriteret din praktikopgave til den tid. Du kommer til at arbejde på vores kontor på Ringstedvej 2, i Roskilde, ca. 20 minutters gang fra stationen eller 5 minutter med bussen.

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen er ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Om Skjoldby & Co.

Skjoldby & Co. er et team på 8, der er specialister i online markedsføring og hjælper virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af digital marketing som SEO, Google Ads, Facebook marketing og e-mail marketing.

Send ansøgning og CV til: job@skjoldby.com med “Online Marketingpraktikant” i emnelinjen.

Vi holder samtaler løbende indtil vi har fundet den eller de praktikanter, vi kan tilbyde praktikplads til.

 
 
Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke