Praktikant til digital PR og kommunikation

Har du interesse for kommunikation, PR og digital marketing så søg en praktikplads, der giver dig praktisk erfaring med netop disse områder.

Vi tilbyder lige nu en praktikplads, hvor du kommer til at arbejde med online kommunikation, udarbejde kreative digitale PR kampagner og hjælpe vores SEO-team med at få kampagnerne omtalt i online medier.

Praktikpladsen tilbydes i 2019 – så det passer med præcis dit studie, hvad enten det er 10 ugers eller 6 måneders praktik.

Vi garanterer, at du får du en udfordrende hverdag med masser af ansvar og kreativitet. Du får tilmed den nyeste viden inden for SEO og vil få nogle kompetencer og færdigheder, som giver dig nogle stærke karrieremuligheder.

Din profil

Vi forestiller os, at du har stor interesse inden for kommunikation og PR.

Dette kan du sige ja til:

  • Du læser på en bachelor (BA) eller professionsbachelor (PBA) i kommunikation og digitale medier, interkulturel markedskommunikation, digital konceptudvikler, journalistik eller lignende kommunikations- og sproguddannelse.
  • Du har lyst til at skrive, er god til at formulere dig skriftligt på dansk og har styr på kommaer og nutids-r.
  • Du er kreativ og idérig.
  • Du er ikke bange for at tage kontakt til andre mennesker.
  • Du er engageret og har drive.
  • Du er målrettet og kvalitetsbevidst.

Om praktikken

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men også fleksibel så du kan få prioriteret din praktikopgave til den tid. Du kommer til at arbejde på vores kontor på Ringstedvej 2, i Roskilde, ca. 20 minutters gang fra stationen eller 5 minutter med bussen.

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen er ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Om Skjoldby & Co.

Skjoldby & Co. er et team på 13, der er specialister i online markedsføring og hjælper virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af digital marketing som SEO, Google Ads, Facebook marketing og e-mail marketing.

Send ansøgning og CV til: job@skjoldby.com med “Digital PR og kommunikationspraktikant” i emnelinjen.

Vi holder samtaler løbende indtil vi har fundet den eller de praktikanter, vi kan tilbyde praktikplads til.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke