Kontakt Skjoldby & Co

Søges: SEO-konsulent med forretnings­forståelse og talent for projektledelse

Kan du binde SEO op på virksomheders forretningsmål? Er du god til at uddelegere og sætte fart i et team? 
Så læs endelig videre – vi har nemlig brug for dig i vores i forvejen stærke SEO-team.

Hvad forventer vi af dig?

På et fodboldhold ville du være den centrale midtbanespiller, der både lægger de afgørende afleveringer og selv scorer. Du ville vinde både fairplay-pokalen og blive kåret til årets holdspiller. Du gør dine medspillere bedre, og du ved, at de gør dig bedre, fordi I udnytter hinandens styrker til at nå et fælles mål.

Lad os forlade fodboldmetaforen og se, om ikke du kan nikke genkendende til flere af disse punkter fra dit arbejdsliv: 

 • Du har et højt niveau:
  Dit niveau inden for SEO er vigtigere end hvor mange års erfaring, du har på CV’et.  Du er over juniorniveau, men nok endnu ikke på seniorniveau (det skal du nok komme hos os).

 • Du kender værdien af gængse SEO-opgaver:
  Du kan se forskel på godt og dårligt SEO-indhold. Du ved, hvorfor et forkert canonical link er kritisk.

 • Du er mindst lige så meget (og måske mere) konsulent end nørd:
  Du kan planlægge, udvikle og implementere en SEO-strategi. Og det er stadig vigtigt for dig at få jord under neglene og være udførende på en del af SEO-leverancen.

 • Du trives med lange (kunde)relationer:
  Du er stærk sammen med andre mennesker, og du er nysgerrig på at lære din kunde at kende. Du trives mere i det langvarige kundesamarbejde end at springe rundt mellem kortvarige afgrænsende kundesamarbejder.
 • Du er selvledende,  disciplineret og ansvarsfuld:
  Du er ikke bange for at tage en beslutning og sætte dig selv i gang. Du laver også dine opgaver grundigt og misser sjældent en aftale.

 • Du er en stærk formidler:
  Folk lytter til dig, hvad enten det er kollegaer eller kunder. Og du er ikke bange for at sige din kunde i mod, når du ved, at din anbefaling er det bedste for kunden.

 • Du er datadrevet og har en kommerciel interesse:
  Du har god digital forretningsforståelse og ved, hvordan du bruger data og binder SEO ind i virksomhedens forretningsmål.

 • Du er “pro” Googles retningslinjer:
  Enten følger du allerede Googles retningslinjer eller også er du parat til at lægge de taktikker på hylden, som går i mod dem.

Hvad kommer du til at lave?

Du får en kundeportefølje på ca. 10-15 kunder, både ecommerce og leadgenererende virksomheder, som du skal hjælpe både strategisk og taktisk med SEO. Derudover skal du hjælpe os med at udvikle Skjoldby & Co – både dine kollegaer og virksomheden.

Strategiske opgaver:

 • Lave dybdegående SEO-analyser og udvikle rentable SEO-strategier for dine kunder.
 • Rådgive dine kunder i selv at eksekvere på SEO-opgaver.
 • Bistå vores salgsteam med oplæg, analyser og salgspitches inden for SEO.

Taktiske opgaver:

 • Implementere de SEO-opgaver og planer, du har lagt for kunden, og løbende optimere deres website. 
 • Koordinere dine kunders SEO-opgaver med vores egne SEO-specialister, kundens inhouse folk og kundens webbureau.
 • Løbende overvåge og rapportere dine resultater til dine kunder.

Udvikling:

 • Fungere som mentor for de kollegaer, der kan lære af dig.
 • Være med til at indføre processer, metoder og automatisering dels inden for SEO, men også for resten af virksomheden.
 • Udvikle SEO-indhold til vores egen blog og øvrige marketing. 
 • Være med til at sikre, at Skjoldby & Co også er relevante i morgen.

Hvordan vil du udvikle dig hos os?

Vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt. 

Vi budgetterer med et årligt uddannelsesbeløb, som du og dine kollegaer kan bruge til at deltage i relevante kurser, events og konferencer inden for SEO og digital markedsføring både i ind- og udland.

Derudover afhænger din udviklingsretning 100% af dine interesser, ambitioner og dine talenter, men lad os prøve at give dig nogle ideer:

 • Styrke dine strategiske evner og kompetencer.
 • Opnå seniorniveau indenfor SEO.
 • Udvikle dine kompetencer som projektleder.
 • Styrke dit personlige brand fx. gennem blogging eller faglige oplæg på konferencer.
 • Blive en stærk t-shaped seniorrådigiver.
 • Arbejde med automatisering, data og AI-værktøjer.
 • Programmere scripts med fx. Python eller R.
 • Beherske Google Tag Manager og Google Analytics.
 • Udvikle andre mennesker og den virksomhed du er ansat i.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co kan udefra ligne et helt almindeligt online marketingbureau med 14 super dygtige specialister indenfor SEO, paid search, paid social og tracking.

Men vi er ikke så almindelige endda.

Vi bestræber os på at undgå chefer, mellemledere og hieraki, fordi vi vil skabe en helt flad organisation, hvor ideer skabes, og beslutninger tages i de teams og arbejdsgrupper, hvor det har indflydelse. Derfor har medarbejderne hos os ekstrem høj medbestemmelse og ekstrem høj indsigt i alle dele af forretningen.

Det fungerer, fordi ordentlighed er vores vigtigste kerneværdi. Det skinner simpelthen igennem i alt, hvad vi laver.

Vi indgår kun samarbejder med kunder, hvor vi mener, vi kan gøre en forskel. I praksis betyder det, at du slipper for intetsigende opgaver og – ikke mindst – situationer, hvor du ikke har den fornødne tid til rådighed til at skabe de ønskede resultater.

Vi arbejder som et hold og stræber efter at udnytte vores kompetencer bedst muligt. Det betyder, at du ikke (nødvendigvis) skal skal lave alle opgaver for de kunder, du får tildelt, men at du derimod altid har et stærkt team i ryggen.

Vi bruger aktivt TT38 talenttest i vores daglige arbejde for at sikre, at alle arbejder med de opgaver, de helst vil arbejde med. Det gør vi ud fra en betragtning om, at mennesker er både gladere og mere produktive, når de har det sjovt.

 

Vi har gode flexmuligheder, så når du møder ind på kontoret, står det dig frit for, om du vil møde kl. 7 eller kl. 9. Du har også mulighed for at tage hjemmearbejdsdage enten faste ugedage, eller når du har behov.

Vi arbejder max. 37 timer om ugen, og overarbejde er ikke en del af vores vokabular – det bliver heller ikke en del af dit. Vi værdsætter i det hele taget vores familier og vores fritid, og derfor får du også 5 feriefridage udover de 5 ugers ferie. 

Vi synes, at familieforøgelse er en fantastisk begivenhed, og derfor får du fuld løn under barsel, så du ikke skal gå på kompromis med din privatøkonomi under barslen.

Endelig har vi masser af sociale arrangementer med blandt andet temabaserede fredagsbarer, og så har vi pool og bordtennis på kontoret, som ikke bare er til pynt…

 

Apropos kontoret holder vi til i store, lyse lokaler i Roskilde et stenkast fra motorvejen. Køretiden fra København, Holbæk og Ringsted er ca. 30 minutter.  Når du ankommer i bil, finder du gratis og ledige parkeringsmuligheder i hele området, så du ikke skal spilde tid på at finde plads til bilen, og der skal ikke stilles p-skive i løbet af dagen.

Rejser du derimod med offentlig transport, er der heller ikke langt til tog- og busstationen. 

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød- fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Vi lader det være op til dig, om du vil arbejde på Mac eller Windows, og om din telefon skal være iPhone eller Android. Og har du en interessant techstack med i bagagen, lytter vi gerne.

Din løn fastsætter vi ud fra dine kvalifikationer. Lønpakken indeholder som standard en udvidet sundhedsforsikring, og du vil også kunne få mulighed for en pensionsordning.

Sådan ansøger du:

Vi vil bedømme dig på, hvad du kan, og ikke på din baggrund, eller hvad du har lavet indtil nu. Derfor skal du ikke sende os en motiveret ansøgning og dit CV.

I stedet vil vi invitere dig til at løse en kundecase. Du får adgang til kundecasen ved at sende os en mail på job@skjoldby.com. I emnefeltet skriver du “SEO Konsulent”.

Deadline for løsning af casen er søndag den 30. oktober kl. 24.

Efter casen indkalder vi de bedste casebesvarelser til samtale – bemærk, alle casebesvarelser får en grundig individuel feedback, uanset om det bliver til en samtale eller ej. 

Kommer du til samtale, vil du inden skulle tage talenttesten TT38, som vi bygger samtalen op omkring. 

Vi holder samtaler i uge 45, og vi forventer at kunne tage en endelig beslutning torsdag den 18. november og håber på en start senest 1. januar.

Vi er klar over, at du måske sidder i et andet job nu, og derfor garanterer vi selvfølgelig fuld diskretion i hele processen.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til job@skjoldby.com.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke