SEO praktikant

Er du den kommunikerende type, der elsker at skrive og vil lære at forfatte indlevende indhold ud fra målgruppens behov? Eller er du den analyserende type, der finder glæde i at kigge på data og tal for at forstå, hvordan markedet opfører sig? Eller er du den tekniske type, der har interesse i webudvikling og vil lære, hvordan du finder tekniske fejl og optimeringsmuligheder på websites? 
Har du samtidig en interesse i søgemaskineoptimering, så har vi et spændende SEO-praktikforløb til dig der skal i praktik i studieåret 2022.

Hvad kommer du til at lære?

SEO favner mange forskellige discipliner og mange forskellige kompetencer kan komme i spil. Vi laver derfor et praktikforløb, der er målrettet dine talenter og dine interesser – og samtidig får du indsigter i de omkringliggende  discipliner, så du får en komplet SEO-forståelse.

Herunder er et udpluk af det du kommer til at lære.

 • Du vil lære, hvordan du laver søgeordsanalyser, som afdækker brugernes behov og interesser.

 • Du vil lære, hvordan du skriver indhold til hjemmesider så det bliver fundet i søgemaskinerne.

 • Du vil få indsigt i kunderejser og lære, hvordan du med SEO og det rigtige indhold,  som rammer top-funnel, mid-funnel eller bottom-funnel i kunderejsen.
 • Du vil få praktisk erfaring med on-page SEO, linkbuilding, content marketing, teknisk SEO og effektmåling.

 • Du vil få mere forretningsforståelse gennem de brancher og forretningsmodeller vores meget forskellige kunder har.

   

 • Du vil, efter praktikperioden, have praktisk erfaring med værktøjer som Google Analytics, Google Search Console, Ahrefs, Semrush, Storybase og mange andre.

Du vil kunne bruge dine færdigheder til at skabe en SEO-karriere i en intern marketing afdeling eller som konsulent på et digital marketing bureau.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er studerende og læser en bachelor (BA/BSc) eller professionsbachelor (PBA) i kommunikation og digitale medier, e-handel, e-business, digital konceptudvikling, cand. merc. EMF eller lignende business- eller marketingsuddannelse.

 • Du er ansvarsfuld og flittig, og er god til selv at tage initiativ.
 • Du har ikke nødvendigvis praktisk erfaring, men har et højt engagement i din egen udvikling og interesse for digital markedsføring.

 • Du søger denne praktik, fordi du har lysten til at lære og arbejde med søgemaskineoptimering.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co er et online marketingbureau med 12 specialister indenfor SEO, SEM, Paid Social og data tracking.

Ordentlighed er vores vigtigste kerneværdi, og det skinner igennem alt, hvad vi laver.

Derfor vægter vi også din uddannelse og læring højt. Det betyder, at du får en stejl læringskurve, men også tid til at reflektere og arbejde på din praktikrapport – eller hvad dit studie kræver.

I 2019 vandt vi prisen som Region Sjælland’s bedste praktikplads. Det vil være en kæmpe ære, hvis vi kan gentage denne succes.

Du kan forvente, at din arbejdstid ikke er længere end 37 timer om ugen. Og vi har gode flexmuligheder, så du kan tilpasse din arbejdstid med dit eventuelle studiejob. 

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen også ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød-, fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Sådan er ansøgningsprocessen

For at sikre, at vi er det perfekte match til dig, er vi grundige i vores proces.

#1. Ansøgning

Send os en mail til praktik@skjoldby.com, hvor i du fortæller:

 • hvorfor du ønsker denne praktikplads ved netop os,
 • hvad du gerne vil lære,
 • hvilket studie du går på,
 • og hvornår praktikforløbet på netop dit studie ligger.

Send den til os senest 31. oktober 2021.

#2. Indledende screening

Vi laver løbende screening af ansøgningerne, hvor vi sikrer, at studieretning matcher de muligheder vi kan tilbyde, og at ansøgning opfylder ovenstående krav. 
 
 

#3. TT38 Talent Test

Vi bruger den evidensbaserede TT38 Talent Test i vores rekruttering, i vores talentudviklingsarbejde og til at sammensætte de mest optimale teams.

Du vil blive inviteret til at tage denne test. Det foregår online og tager ca. 30-40 minutter.

Det vi gerne vil sikre er, at de opgaver og den udvikling vi kan tilbyde i forløbet, også matcher dine kognitive talenter, så alle parter har de bedste betingelser.

 

4. Samtale

Samtalen vil vi bruge til at finde ud af, om der er et match ifht. dine ønsker, dine kognitive talenter (fra TT38 testen) samt de muligheder vi kan tilbyde dig.  

Samtaler afholder vi løbende igennem april, indtil vi har de praktikanter vi kan tilbyde praktikplads til.

5. Praktikaftale

Vi forventer at afslutte processen i starten af maj hvor en praktikaftale mellem dig, os og uddannelsesstedet udformes.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til Lars Skjoldby på lars@skjoldby.com.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke