SEO praktikant

Har du interesse for søgemaskineoptimering så søg en praktikplads, der giver dig kompetencer inden for en af de vigtigste online marketing discipliner. Vi tilbyder en praktikplads, hvor du lærer og får praktisk erfaring med de forskellige discipliner, der findes inden for søgemaskineoptimering (SEO).

Praktikpladsen tilbydes i 2021 – så det passer med præcis dit studie, hvad enten det er 10 ugers eller 6 måneders praktik.

I praktikperioden vil du få grundig oplæring i SEO, komme til at arbejde med kundeopgaver og dermed få yderligere kendskab til andre brancher, samt få en rigtig god forretningsforståelse.

Du vil efter praktikperioden have praktisk erfaring med SEO-strategier, on-page SEO, linkbuilding, effektmåling af SEO, teknisk SEO og meget mere.

Som praktikant får du en udfordrende hverdag både kreativt og SEO-mæssigt. Du får den nyeste viden inden for SEO og vil få nogle kompetencer og færdigheder, som giver dig nogle stærke karrieremuligheder.

Din profil

Du ved allerede hvad søgemaskineoptimering er og er nysgerrig på at lære endnu mere fra nogle af de bedste i Danmark.

Dette kan du sige ja til:

  • Du læser på en bachelor (BA) eller professionsbachelor (PBA) i kommunikation og digitale medier, interkulturel markedskommunikation, digital konceptudvikler, journalistik, grafisk kommunikation eller lignende kommunikations- og sproguddannelse.
  • Du har arbejdet med hjemmesider før, måske i et CMS som WordPress.
  • Måske har du grundlæggende forståelse for HTML.
  • Du er nysgerrig og elsker at lære.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.

Om praktikken

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men også fleksibel så du kan få prioriteret din praktikopgave til den tid. Du kommer til at arbejde på vores kontor på Ringstedvej 2, i Roskilde, ca. 20 minutters gang fra stationen eller 5 minutter med bussen.

Da praktikken som udgangspunkt er SU berettiget, er praktikpladsen er ulønnet. Men er du på et relevant studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget, så kontakt os alligevel. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Om Skjoldby & Co.

Skjoldby & Co. er et team på 8, der er specialister i online markedsføring og hjælper virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af digital marketing som SEO, Google Ads, Facebook marketing og e-mail marketing.

Send ansøgning og CV til: job@skjoldby.com med “SEO-praktikant” i emnelinjen.

Vi holder samtaler løbende indtil vi har fundet den eller de praktikanter, vi kan tilbyde praktikplads til.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke