Søges: Usleben diamant til voksende paid social-team 💎

Brænder du for annoncering på sociale medier såsom Facebook og Instagram? Kunne du tænke dig at udvikle dig yderligere inden for paid social? Og drømmer du om at bruge din forretningsforståelse til at skabe resultater for flere forskellige virksomheder?
SĂĄ læs endelig videre – vi har nemlig brug for dig i vores voksende paid social team, sĂĄ bĂĄde vores kollegaer og kunder kan juble over, nĂĄr dine kampagneresultater stikker helt af 🚀

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har erfaring med Facebook og Instagram annoncering:
  Du bevæger dig sikkert rundt i Facebook Business Manager til trods for, at der måske er dele af værktøjet, som du ikke har benyttet eller udforsket endnu.

 • Du er lidt af en kreativ talnørd:
  Du kan analysere på tendenser i data og bruger gerne Excel eller Google Sheets i dit arbejde for at omsætte det til nye kampagneideer.

 • Du er disciplineret og ansvarsfuld:
  Du gør tingene ordentligt, grundigt og til tiden med et solidt blik for detaljen.
 • Du er selvledende:
  Du kan selv drive processer, sætte dig selv i gang og koordinere dine opgaver.

 • Du er en stærk formidler:
  Folk lytter til dig, hvad enten det er kollegaer eller kunder. Og du er ikke bange for at sige din kunde imod, nĂĄr du ved, at din rĂĄdgivning er det bedste for kunden.

 • Du har stor interesse i e-commerce:
  Du har god forretningsforstĂĄelse for e-commerce og har mĂĄske allerede arbejdet med shopping og feedoptimering.

Hvad kommer du til at lave?

Du får gradvist overleveret en kundeportefølje på ca. 15 kunder inden for leadgenerering og e-commerce, som du skal hjælpe både strategisk og taktisk med paid social. Det er alt fra startups, scaleups og etablerede virksomheder.

For tiden efterspørger vores kunder mest annoncering pĂĄ Facebook, Instagram og LinkedIn, men du vil ogsĂĄ fĂĄ mulighed for at arbejde med andre platforme sĂĄsom Pinterest og Snapchat – eller hvad morgendagens sociale medie er. 

Derudover skal du bidrage til, at Skjoldby & Co er et af de mest anerkendte og respekterede digitale marketingbureauer i Danmark.

Lad os forsøge at konkretisere, hvad det betyder.

Strategiske opgaver:

 • Udvikle full funnel strategier for vores kunder, som bidrager til hele kunderejsen.
 • RĂĄdgive vores kunder i skalering gennem paid social. 
 • IdĂ©generere i tæt samarbejde med en creative content specialist.
 • Analysere pĂĄ data og resultater og udarbejde nye handlingsplaner heraf.

Taktiske opgaver:

 • Opsætte nye kampagner pĂĄ bl.a. Facebook, Instagram og LinkedIn.
 • Løbende optimere kampagner samt lave budjusteringer. 
 • Løbende overvĂĄge og rapportere dine resultater til dine kunder.
 • Integrere paid social kampagner med e-mail marketing- og CRM-systemer.

Udvikling:

 • Fungere som mentor for de kollegaer, der kan lære fra dig.
 • Være med til at indføre processer, metoder og automatisering dels inden for paid social, men ogsĂĄ for resten af virksomheden.
 • Udvikle paid social-indhold til vores egen blog og øvrige marketing. 
 • Være med til at sikre, at Skjoldby & Co ogsĂĄ er relevante i morgen. 

Hvordan vil du udvikle dig hos os?

Vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt. 

Vi budgetterer med et årligt uddannelsesbeløb, som du og dine kollegaer kan bruge til at deltage i relevante kurser, events og konferencer inden for digital markedsføring både i ind- og udland.

Derudover afhænger din udviklingsretning 100% af dine interesser, ambitioner og dine talenter, men lad os prøve at give dig nogle ideer:

 • Styrke dine strategiske evner og kompetencer.
 • OpnĂĄ seniorniveau indenfor paid social marketing.
 • Blive en stærk t-shaped seniorrĂĄdigiver.
 • Arbejde med automatisering, data og AI-værktøjer.
 • Videreudvikle andre paid social kanaler som Snapchat, Pinterest og TikTok.
 • StĂĄ pĂĄ scenen til en digital marketing konference, hvor du deler en case, du har udviklet.
 • Udvikle andre mennesker og den virksomhed, du er ansat i.

Hvad kan du forvente af os?

Skjoldby & Co kan udefra ligne et helt almindeligt online marketingbureau med 14 super dygtige specialister indenfor SEO, paid search, paid social og tracking.

Men vi er ikke sĂĄ almindelige endda.

Vi bestræber os på at undgå chefer, mellemledere og hieraki, fordi vi vil skabe en helt flad organisation, hvor ideer skabes og beslutninger tages i de teams og arbejdsgrupper, hvor det har indflydelse. Derfor har medarbejderne hos os ekstrem høj medbestemmelse og ekstrem høj indsigt i alle dele af forretningen.

Det fungerer, fordi ordentlighed er vores vigtigste kerneværdi. Det skinner simpelthen igennem alt, hvad vi laver.

Vi har gode flexmuligheder, så når du møder ind på kontoret, står det dig frit for, om du vil møde kl. 7 eller kl. 9. Du har også mulighed for at tage hjemmearbejdsdage enten faste ugedage, eller når du har behov.

Vi arbejder maks. 37 timer om ugen, og overarbejde er ikke en del af vores vokabular – og det bliver heller ikke en del af dit. Vi værdsætter i det hele taget vores familier og vores fritid, og derfor får du også 5 ferie fridage udover de 5 ugers ferie. 

Vi synes, at familieforøgelse er en fantastisk begivenhed, og derfor får du fuld løn under barsel, så du ikke skal gå på kompromis med din privatøkonomi under barslen.

Endelig har vi masser af sociale arrangementer med blandt andet temabaserede fredagsbarer, og sĂĄ har vi pool og bordtennis pĂĄ kontoret, som ikke bare er til pynt…

 

Apropos kontoret holder vi til i store, lyse lokaler i Roskilde blot et stenkast fra motorvejen. Køretiden fra København, Holbæk og Ringsted er ca. 30 minutter. Og når du ankommer i bil, finder du gratis og ledige parkeringsmuligheder i hele området, så du spilder ikke tid på at finde plads til bilen, og der skal ikke stilles p-skive i løbet af dagen.

Rejser du derimod med offentlig transport, er der heller ikke langt til tog- og busstationen. 

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød- fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Vi lader det være op til dig, om du vil arbejde på Mac eller Windows, og om din telefon skal være iPhone eller Android. Og har du en interessant techstack med i bagagen, lytter vi gerne.

Din løn fastsætter vi ud fra dine kvalifikationer. Lønpakken indeholder som standard en udvidet sundhedsforsikring, og du vil også kunne få mulighed for en pensionsordning.

Sådan ansøger du:

Vi vil bedømme dig på, hvad du kan, og ikke på din baggrund, eller hvad du har lavet indtil nu. Derfor skal du ikke sende os en motiveret ansøgning og dit CV.

I stedet vil vi invitere dig til at løse en kundecase. Du fĂĄr adgang til kundecasen ved at sende os en mail pĂĄ job@skjoldby.com. I emnefeltet skriver du “Paid Social Specialist”.

Deadline for løsning af casen er søndag den 24. oktober kl. 24.

Efter casen indkalder vi de bedste casebesvarelser til samtale – bemærk, at alle casebesvarelser fĂĄr en grundig individuel feedback, uanset om det bliver til en samtale eller ej. 

Kommer du til samtale, vil du inden samtalen skulle tage talenttesten TT38, som vi bygger samtalen op omkring. 

Vi holder samtaler i uge 44, og vi forventer at kunne tage en endelig beslutning torsdag den 18. november og hĂĄber pĂĄ en start senest 1. januar.

Vi er klar over, at du måske sidder i et andet job nu, og derfor garanterer vi selvfølgelig fuld diskretion i hele processen.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til job@skjoldby.com.

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke