Lars Skjoldby – erfaren SEO-ekspert, -specialist og -foredragsholder

SEO Ekspert, Lars Skjoldby

Lidt om mig

Jeg er Lars Skjoldby og ejer og driver det digitale marketingbureau Skjoldby & Co. Jeg har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne, drevet virksomhed online siden år 2000 og har siden 2012 arbejdet som SEO-ekspert, konsulent, rådgiver og foredragsholder.

 

 
Konferencer jeg har talt på

Jeg har været priviligeret og er flere gange blevet indbudt til at tale på nogle af Danmarks mest anerkendte SEO- og online marketing konferencer:

Oplægsholder på SEO Day
Foredragsholder på Online Ads Summit

Taler på Ehandelsdagen

Foredragsholder på MarketingCast

Indlæg på Digital Markedsføring

 

Min tilgang til SEO

Jeg stiftede første gang bekendtskab med SEO tilbage i 2004, hvor jeg sad som medudvikler på et CMS, og vi forsøgte at finde ud af, hvordan HTML og indhold skulle optimeres for at blive fundet på Google. Men jeg var på ingen måde i dybden eller på forkant med SEO dengang.

Jeg kom først rigtigt i dybden, et års tid før jeg startede som SEO-konsulent – i perioden hvor de første Panda og Penguin opdateringerne, blev rullet ud. Opdateringer der havde til hensigt at ramme web- og link-spammere. Derfor ser jeg ikke mig selv fra den SEO-generation, hvor black hat SEO var på sit højeste.

Og det er nok det, som tegner min SEO-tilgang i dag.

Men jeg har da lavet ligegyldige links på forums såvel som social bookmarking-sider. Jeg har også drevet PBN-sider. Men har også afviklet dem igen. For jeg synes ikke, det giver mening at udgive indhold på nettet, som kun har til formål at videreføre linkjuice og ikke at blive læst eller på anden måde konsumeret.

Jeg mener, at både små og store virksomheder, har muligheder for at holde sig inden for Googles retningslinjer og skabe top SEO-resultater inden for disse rammer. Det kræver selvfølgelig kreativitet. Men jeg mener også, at kreativitet er et bærende element i al marketing.

Jeg lægger dog ikke skjul på, at de gammeldags metoder stadig virker, ofte er hurtigere og billigere, end hvis du skal gøre det ordenligt efter bogen.

Det ligger mig meget på sinde, at vise de gode sider af SEO – hvis man kan tale og gode og dårlige sider. Derfor går jeg gerne ind i debatter om SEO og linkbuilding, både online på sociale medier og i debatter i det fysiske rum.

 

Organisationer og uddannelsesinstitutioner jeg har undervist for

Her er nogle af de organisationer jeg har har undervist for.

HK

Lederne

IBA