Case SEO Workshop

Cammilla HansenVi opsøgte Lars da vi havde fundet ud af, hvor meget trafik fra google vi missede. Vores udfordring var at vi ikke blev fundet på side 1 på ca. 200 interessante søgeord for vores forretning! Vores blogindlæg og undersider lå bare ikke godt, selvom vi gjorde alt hvad vi vidste om seo, for at få dette til at ske. Så vi måtte indse at vi ikke vidste nok og måtte ty til en SEO ekspert

Det var en super session vi havde med Lars og vi kunne ikke få armene ned da vi gik derfra. Det vigtigste Lars kom med input til var vores struktur på siden. Ved at lave en lille ændring mht underkategorier fik vi lige pludselig flere enkelt sider som helt sikkert kommer til at kunne ranke i toppen hver især. Dette bliver et kæmpe scoop for vores seo og vi regner med at hente over 30.000 besøg hjem på dette tiltag i år. Og dette var kun et job der tog vores udvikler 30 minutter at kode om. 

Lars fandt også fejl omkring opsætningen på siden. Jeg var totalt overrasket over at vores udvikler åbenbart ikke vidste noget om seo, og dermed havde lavet en opsætning af siden, der flere steder spændte ben for vores seo. Og udover det fik jeg også afklaret en masse spørgsmål jeg havde omkring generel seo og linkbuilding. 

Jeg håber virkelig ikke mine konkurrenter hyrer Lars!! Jeg kan anbefale enhver selvstændig stor som lille, at booke Lars til et et par timers sparring om deres virksomhed. SEO er så vigtigt en investering at lave i sin virksomhed. Jeg tror det er fedt for alle virksomheder at ligge godt på google, og få kunder ind på deres hjemmeside, der leder efter præcis deres produkt. Tænk hvis flere vidste hvor effektivt seo er…. 

Cammilla Hansen, polterabend.dk

Kom og vær med. Skriv en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *