Brug Dynamiske AdWords kampagner – hvis sortimentet i din webshop varierer

Hvis du ikke har et forholdsvis fast sortiment af produkter i din webshop, kender du måske til denne problematik i forhold til din AdWords annoncering; det er en sand pain-in-the-*** at skabe gode resultater med dine AdWords kampagner, da dit vareudvalg hele tiden ændrer sig.Hver uge er der produkter, som bliver udsolgt - og du får løbende helt nye produkter i shoppen. Resultatet er ofte, at du får dårlige salgsresultater med AdWords, fordi du annoncerer for udsolgte produkter og tilsvarende ikke har fået opsat annoncering for helt nye produkter, som rent faktisk sælger godt. Modsat kan det også være, at du rent faktisk lykkes i at opdatere dine AdWords kampagner, således at de konstant matcher dit vareudvalg… men du bruger så meget tid og kræfter på det, at du er i tvivl om det er besværet værd. 

Continue reading

Her får du 7 særdeles gode grunde til at lave en AdWords brand kampagne

Det eneste, der næsten altid er givet fra start, når jeg skal planlægge kampagne struktur for en ny AdWords konto er, at der skal være en brand kampagne.

Hvad er en brand kampagne?

En brand kampagne i AdWords er ganske enkelt en kampagne, som anvendes til at fange søgninger på Google, som indeholder dit firmanavn eller måske nogle af dine produkt/service/firma brands, hvis I skulle være i besiddelse af sådan nogle.

Continue reading
Succes med AdWords

Adwords optimering: Sådan reducerede vi AdWords budgettet med 55% uden at nedbringe antallet af konverteringer (tværtimod)

Succes med AdWords

Ja, jeg ved det godt. Jeg får dig aldrig til at indrømme, at du har set hele Titanic filmen fra ende til anden… samtlige 194 minutter! Men lad det nu ligge. Da Leonardo, med vind af hård kuling og havsprøjt blæsende ind i ansigtet, råbte de ikoniske ord ”I am the King of the World!”, så mærkede du et stik i hjertet...

DU vil også være ”king of the world"
Og det er lige netop her, mit blogindlæg kommer ind i billedet. Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive ”king of AdWords”. Først præsenterer jeg dig for min case, som vil få dit digitale mundvand til at løbe. Dernæst forklarer jeg dig helt praktisk, hvad jeg gjorde for at opnå en reduktion af min kundes AdWords forbrug på ikke mindre end 55% - og vel at mærke uden at forringe antallet af konverteringer.

Continue reading
Begrænset af budget

Begrænset af budget – betyder at du taber penge på AdWords

Begrænset af budget

Hvis du ser statusen "begrænset af budget" ud for dine AdWords kampagner, så betyder det, at du ikke har afsat nok penge, til at få vist dine kampagner gennem hele døgnet.Det kan virke trygt at sætte en budgetbegrænsning på dine kampagner.Men det har nogle konsekvenser hvis dine kampagner begrænses af dit budget:Du mister data. Du mister visninger. Du mister salg.Løsningen her er dog heller ikke at gå ind og hæve budgettet. Ikke som en start i hvert fald. Der kan nemlig være flere steder hvor du nemt kan optimere.Jeg vil vise dig de 4 hyppigste årsager til at budgetloftet rammes, og samtidig give dig lidt hjælp til AdWords optimering, så du kan få mere ud af det samme budget.

Continue reading