Lad os ringe dig op

Vil du have flere besøgende på dit website eller i din webshop – den slags besøgende, du kan konvertere til kunder?

Så er det tid til, at give dit website en SEO overhaling.

Og få sat gang i en effektiv Adwords kampagne.

 

Google er en vigtig partner i dit arbejde, når du vil høste kunder online, og du kommer ikke uden om at have et website, der taler til søgemaskinens krav om brugervenlighed og relevans.

Du har 2 parametre at spille på i kampen om søgeplaceringerne på side 1:

Søgemaskineoptimering (SEO) – som sørger for, at dit website, eller din webshop, er optimeret og relevant i forhold til kravene og konkurrencen i dit marked.

Adwords annoncering – som via betalte annoncer får dig aller-øverst i søgningerne.

Vi er specialister i at kombinere vores kunders indsigt i deres eget marked, med vores ekspertise i online markedsføring, til at opnå de bedste resultater. I denne opgave indgår også at tilpasse arbejdet til den enkelte kunde, og dette er en meget vigtig del af processen:

For nogle kunder viser det sig, at SEO arbejdet er det mest presserende, og så er det der vi først sætter ind. For andre vil en Adwords kampagne give det resultat, de har brug for lige nu. Mange gange er det en kombination, og den kombination skræddersyer vi efter den enkelte virksomheds behov.

For en hel del virksomheder er der også masser af potentiale i Facebook annoncering – især remarketing har vist sig at være en investering med højt afkast, når vi taler online markedsføring. Og modsat hvad mange tror, så er B2B også et oplagt marked her. Med den rette opsætning, kan dette være stedet at ramme de kunder eller leads, du ikke fangede i første omgang.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så udfyld kontaktformularen herunder. Så ringer vi dig op: 

Du er også meget velkommen til at ringe til os med det samme, på 71 99 21 62