SEO og E-A-T

E-A-T – SEO Superfood til dit website eller din webshop?

SEO og E-A-T

E-A-T står for Expertise, Authoritativeness, Trust. Eller på dansk: Ekspertise, Autoritet og Troværdighed.

Der er delte meninger om E-A-T rent faktisk, er en del af Googles algoritme. Google har selv bekræftet, at det er. Jeg er ikke i tvivl, at det er det. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver det i endnu højere grad i fremtiden.

I denne artikel vil jeg komme ind på, hvorfor du skal sætte dig ind i hvad E-A-T er og kan for jeres virksomhed, uanset om du arbejder som SEO-manager, med jeres virksomheds markedsføring, kommunikation eller ledelse.

Continue reading
Webshop SEO Fejl

7 alarmerende SEO fejl vi ofte ser på en webshop

Webshop SEO Fejl

I den her artikel får du nogle lidt andre SEO fejl end de klassiske, at du mangler sidetitler og meta-beskrivelser, at din webshop kan kaldes både med og uden www, at din shop ikke er mobilvenlig og at du ikke bruger h1 og h2 overskrifter korrekt.For den slags basic SEO fejl har du selvfølgelig styr på i 2017.I artiklen her vil du få at vide, hvad problemet er, hvor vigtigt det er og et (eller flere) løsningsforslag til at rette fejlen.

Continue reading
International SEO

International SEO: Gør sådan her, hvis du vil findes på Google i udlandet

International SEO

Du har succes i Danmark og vil gerne ud over grænserne og skalere din forretning til andre lande. Eller måske har du fra din spæde start valgt at have flere sprog på din hjemmeside, netop for at kunne skalere ud af den danske andedam.Det kan også være, at du er webudvikler eller webdesigner, og jævntligt hjælper kunder med lave websites på forskellige sprog. Her er det vigtigt, at du ved, hvad du i hvert fald ikke skal gøre.I dag skal vi ”snakke” international SEO strategi - hvilke overvejelser du skal gøre dig og hvordan du skaber det bedste internationale SEO setup på dit website.Lad os komme i gang.

Continue reading

Dine Google rankings falder – her er hvad du præcist gør

"Hvad du ikke ved, har du ikke ondt af" lyder et gammelt ordsprog. Men begynder du at tabe placeringer på Google, uden du ved af det, kan hovedpinen blive ganske stor. Omvendt kan en nøje overvågning af søgeordsplaceringer nemt skabe unødig panik, hvis det begynder at gå i den forkerte retning.Så her får du en tjekliste over, hvad du skal gøre, hvis du oplever, at du taber placeringer på Google.

Continue reading
16 (uundværlige) trin til dig, der skal (1)

16 (uundværlige) trin til dig, der skal skifte hjemmeside og ønsker at forblive synlig på Google

16 (uundværlige) trin til dig, der skal (1)

Ok, så du eller din virksomhed skal have en ny hjemmeside. Du er måske allerede godt i gang med den nye hjemmeside… den bliver super svedig; lækkert design (naturligvis mobil-venligt), enkel navigation, gennemtænkt URL struktur, masser af kvalitetsindhold og flotte billeder.Super – det lyder jo alt sammen meget godt, men hvad så med SEO?

Continue reading