Teknisk SEO analyse

Få et individuel SEO check til at slå dine konkurrenter

SEO analyseDu vil gerne selv arbejde med søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Du elsker du at nørde med den. Men du mangler måske indsigt i, hvad du skal optimere på, hvor du misser potentialer. Måske ved du allerede at noget er galt, men ikke hvad der er galt. Så er det vores SEO analyse du har brug for.

Uanset om du er ejerleder, webudvikler eller marketingansvarlig, vil vores SEO analyse hjælpe dig med at få belyst de ting, som holder din virksomheds hjemmeside tilbage i Google. Vi laver et grundigt SEO check af hvordan det står til nu og guider dig igennem rettelser.

 

5 ting vi ofte finder i vores SEO check

 

#1. Tynde sider

Tynde sider er decideret dødvægt for dit website. De typiske tynde sider vi finder er for eksempel kategori-og tag-sider i WordPress, filtrerede kategorisider i webshops, søgeresultater fra websitets interne søgemaskine og boilerplate indhold. Disse sider bør enten fjernes fra websitet eller sættes noindex på.

#2. Brudte links

Linker du til sider (både interne og eksterne) eller produkter, som ikke længere eksisterer, kan Google opfatte dit website som et dårligt website. Disse links skal enten fjernes eller linke over til andre sider.

#3. Forkerte eller manglende redirects

Når varer og serviceydelser udgår eller hvis du skifter website platform og får ny URL struktur, vil du gerne sørge for folk ikke lander på 404-fejlsider. Her skal du redirecte dem over på andre URL’er. Hvis du blot tjekker dine redirects i browseren, kan du ikke umiddelbart se, om det er den rigtige redirect type. Bruger du ikke 301 redirects, vil den gamle URL’s værdi ikke blive overført til den nye.

#4. Redirect kæder

I vores SEO analyser finder vi ofte kæder af 301 redirects. Ved hver redirect mistes lidt linkjuice. For at overføre mest mulig linkjuice over til de sider du linker til, skal du altid linke direkte til slut URL’en uden

#5. Manglende brug af microdata

Microdata på dit website giver søgemaskinerne nogle ekstra oplysninger om indholdet på website. For eksempel vil det være en god idé at fortælle Google, hvad din adresse er eller prisen på dit produkt/ydelse. Det kan du gøre med mikrodata. Du kan også begynde at indsamle anmeldelser for dit produkt eller din ydelse. Udgiver du dem på dine sider og kan du fortælle Google, at det er en anmeldelse af dit produkt. Det giver dig mulighed for at få vist stjerner ud for dit søgeresultat i Google.

 

Teknisk SEO analyse af website

Vi laver en dybdegående og teknisk SEO analyse af din hjemmeside, som fremlægges i en SEO rapport. Rapporten vil være skræddersyet til dig og de udfordringer du står med. Den kan f.eks. indeholde:

  • et overblik over fejl og mangler på din hjemmeside
  • problemer med duplicate content
  • en strategi for hvordan du skal søgemaskineoptimere
  • en rapport over hvilke placeringer du har på dine søgeord
  • viden om hvad dine konkurrenter gør for at få gode placeringer
  • uudnyttede potentialer du bør udvikle
  • en SEO guide i at slå konkurrenterne

Vi gennemgår hele rapporten med dig på en workshop enten over Skype eller hos os på vores kontor, så du præcis ved hvad du skal arbejde på fremadrettet.

Kombiner eventuelt SEO rapporten med en søgeordsanalyse. Så har du en rigtig stærk SEO guide i hånden, som du skridt for skridt gennemgå og tilrette i dit tempo, til din hjemmeside eller webshop er helt tunet til at indtage topplaceringer på dine relevante søgeord.

 

Skal vi analysere dit hjemmeside og give dig en skræddersyet SEO check?

Udfyld formularen her og får en fast pris en SEO analyse af din hjemmeside.