SEO optimering

bliv fundet på Google af dine potentielle kunder

Du vil gerne have flere besøgende, flere leads, flere salg, flere opkald på telefonen eller flere tilmeldinger til nyhedsbrevet. For at opnå det er det vigtigt, at dine potentielle kunder kan finde din virksomhed, når de søger i søgemaskinerne. SEO er disciplinen i at optimere på de faktorer, som søgemaskinerne rangerer hjemmesider efter.

Resultatet er bedre placeringer og mere synlighed i søgemaskinerne. Det giver dig flere besøgende og i sidste ende flere ordre.

 


Først lidt tal

For en skandinavisk hjemmeside eller webshop er det meget almindeligt at 95-99% af søgetrafikken fra Google.

En undersøgelse foretaget af Advanced Web Ranking viser at ca. 72% af dem som søger på Google klikker på resultaterne på side 1. Derfor er det vigtigt at du er tilstede på side 1 – og helst helt i toppen.

Google siger selv de kigger på over 200 signaler, når de skal rangere hjemmesider.


Og så lidt om google søgning

Folk der søger på Google har enten et erkendt problem eller et behov.

Måske kender de ikke løsningen eller produktet endnu. I disse situationer kan du ramme dine potentielle kunder højt oppe i salgstragten og begynde at vinde deres tillid ved at vise din ekspertise.

Kender de løsningen eller ved de hvilket produkt de skal have, kan du ramme dine kunder i bunden af salgstragten. De mangler måske blot de sidste informationer inden de vælger leverandør.


 

SEO gavner alle typer virksomheder

Googles fornemmeste opgave er, at levere et optimalt søgeresultat for sine brugere. Det betyder, at de forsøger at tyde søgerens intention med søgningen.

Hvis Google kan se, at søgeren søger efter et problem, vil søgeresultatet være præget af artikler, som beskriver problemet og løsningerne på problemet.

Google kan også se hvor søgerens befinder sig geografisk. Har geografien relevans i forhold til søgningen, vil Google vise et søgeresultat med fra virksomheder i nærheden af søgeren f.eks. ved at vise et kort med nærliggende leverandørere.

Det betyder, at uanset om du er en lille lokal virksomhed eller en landsdækkende virksomhed, om du driver en webshop eller en fysisk butik, om du sælger online kurser eller møder dine kunder og klienter fysisk, kan SEO optimering gavne din virksomhed.

 


Case: Webshop får 439% flere besøgende

Dansk webshop ønskede at være synlige i de organiske søgeresultater.

Vi har arbejdet med SEO i 6 timer hver måned.

Efter 6 måneder er besøgstallet steget med 156%. Efter 10 måneder er besøgstallet steget med 439% – og omsætningen følger med.

Figur 1 viser synligheden på Google.
Figur 2 viser trafikken mål i Google Analytics.Synlighed efter linkbuildingMere trafik efter linkbuilding


 

Få hjælp til SEO optimering og kom i toppen af Google

Måden vi hjælper dig med SEO afhænger af hvilken type virksomhed du er, hvilke mål du har for din virksomhed og hvordan du selv kan bidrage.

Vi kan hjælpe dig med at

  • definere dine mål og lægge en SEO strategi
  • optimere din Google My Business profil
  • udarbejde en søgeordsanalyse som viser hvilke søgeord dine kunder bruger
  • lave et SEO check af dit website som belyser eventuelle tekniske problemer
  • optimere af dit eksisterende indhold (onpage SEO)
  • belyse og/eller producere nyt indhold til din hjemmeside
  • skaffe links med linkbuilding for at autoritet i Googles øjne ved hjælp af
  • overvåge dine placeringer i Google og rapportere, hvordan din virksomhed klarer sig i Google

Om du vil outsource alle SEO-opgaverne, eller kun nogle af dem – det afhænger helt af dig. Det er dig der er eksperten på dit område.

 

Kom i gang med SEO – kontakt os her

Tag kontakt til os, så vil vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige SEO løsning, der matcher dit SEO budget. Brug formularen til her under.