SEO Service aftale – løbende søgeoptimering

En fast dedikeret SEO indsats til din hjemmeside

SEO aftaleSøgemaskineoptimering er løbende og kontinuerligt arbejde. Det kræver konstante tests, optimering og overvågning for at sikre det bedste udbytte. Hvis du er en travl virksomhedsejer eller marketingansvarling i en virksomhed, har du sikkert selv mange andre opgaver at tage dig til. Ønsker du at udvikle virksomheden frem for at nørde med hjemmesiden? Så er vores SEO Service Aftale lige det du har brug for, får at få topplaceringer i Google.

Med en løbende SEO aftale overlader du alt søgemaskineoptimeringen til os, så sørger vi f.eks. for at:

  • lave en grundig SEO-analyse og søgeordsanalyse, så vi ved hvad vi skal optimere på
  • søgeordsoptimere din hjemmeside løbende
  • teste sidetitler og meta-beskrivelser for at øge klikrater og dermed trafikken
  • skrive SEO tekster til produkter, ydelser og kategorier
  • lave månedlig overvågning over dine placeringer, så vi kan se, hvordan vores tiltag virker
  • lave løbende linkbuilding, som øger Googles tillid til dit website
  • svare på de SEO spørgsmål (SEO support) du måtte have

Ovenstående liste er ikke udtømmende og vi kan sagtens lave en aftale, hvor du selv står for nogle opgaver. Det kan f.eks. være at lave nye landingssider og skrive tekster – som vi så efterfølgende søgemaskineoptimerer.

Vores typiske SEO Service aftaler ligger typisk på 1-2 arbejdsdage per måned. Vi laver også større aftaler, men arbejder vi typisk med flere områder af online marketing eller fungerer som virksomhedens e-commerce manager.

Er du en mindre virksomhed eller i en opstartsfase, kan du få en aftale helt ned til en halv dags arbejde om måneden.

Hvad du skal vælge, afhænger af flere faktorer.

Din hjemmesides nuværende udgangspunkt har noget at sige. Det kan være alt lige fra tekniske udfordringer som skal rettes, til nyt indhold der skal produceres.

Konkurrencen i din branche har også en del at sige. Jo lavere konkurrence der er, jo mindre arbejde skal der udføres. Derudover har dine ambitioner også noget at sige. Hvor langt vil du frem? Hvor hurtigt skal det ske?

Og sidst men ikke mindst, hvad har du afsat af budget til opgaven.

 

Vi kører ikke med bindende aftaler, så du kan altid opsige aftalen med os. Dog skal du typisk forvente, at der går 6-12 måneder, før du begynder at se effekten af SEO arbejdet. Det afhænger selvfølgelig af din målsætning og hvor stor indsats vi kan lægge i arbejdet. Vi vil i hvert fald anbefale dig, at du afsætter et budget, der er stort nok til, at du kan se en effekt inden for det første halve år.

Udfyld kontaktformularen herunder, så tager vi (gratis selvfølgelig) en snak om, hvad du har brug for og hvad din investering bliver.