SEO Target Plan:
En skræddersyet opskrift på succes med SEO

Opskriften på SEO er ikke som en opskrift på pandekager, hvor du skal bruge 4 æg, 150 gram hvedemel, 25 smør, 3 dl. mælk, en knivspids salt og 1 spiseske sukker, røre dejen sammen og stege ved middel varme i 2 minutter på hver side – og så smager de himmelsk hver e-ne-ste gang.

Mængden af SEO-ingredienser varierer fra virksomhed til virksomhed og branche til branche. Bruger du for meget af det ene og for lidt af det andet, vil det mislykkes. Og når det mislykkes, spilder du din tid og dine penge – alt i mens at konkurrenterne får endnu et forspring.

Men det har vi løsningen på.

Vi har udviklet en skræddersyet SEO-opskrift, som vi kalder en SEO Target Plan.

Hvad er en SEO Target Plan?

Selve SEO Target Planen indeholder:

  • Situationsanalyser: Her kigger vi på din virksomhed, dine kunder, dine konkurrenter, laver en teknisk analyse af dit website, udarbejder en søgeordsanalyse og gennemgår dine nuværende synlighed, dine trafiktal og din omsætning, for at få en grundig forståelse for, hvor du er i dag.
  • Målsætninger og potentialer: Udfra situationsanalyserne definerer nogle erklærede målsætninger og udarbejder prognoser for, hvad der f.eks. kan ske med dine besøgstal, antallet af henvendelser og/eller din omsætning, når disse målsætninger opnås. 
  • Strategi: Her definerer vi din strategi for, hvordan du skal opnå målsætningerne. Her trækker vi også en rød tråd til andre online marketing kanaler.
  • Taktik og handling: Når vi har defineret strategien går vi i dybden med taktikker og udarbejder en konkret handlingsplan med optimeringsmuligheder, teknisk reparationer, content strategi og linkbuilding forslag.
  • Måling og tracking: Sidst men ikke mindst forklarer vi, hvordan du skal måle arbejdet løbende, så du kan følge med i, at din nye SEO strategi går den rigtige vej.

Når SEO Target Planen er udført laver vi en overlevering enten på en workshop på vores kontor eller via et online møde. Vi gennemgår handlingsplanen med dig og finder ud af, om der er noget i handlingsplanen, du skal have hjælp til. 

Du modtager selvfølgelig også planen i PDF med tilhørende bilag i Excel.

 

Sådan er arbejdsprocessen

Det tager cirka 14 dage at levere en SEO Target Plan fra du bestiller den, til vi kan overlevere den til dig.

Arbejdsprocessen ser således ud:

SEO Target Plan

 

Om du vil implementere SEO Target Planen selv eller have hjælp af os eller måske en tredje part, er helt op til dig.

 

Hvem er SEO Target Planen for?

SEO Target Planen er for dig, der er ambitiøs med din virksomhed. Du vi gerne være blandt de mest synlige i din branche i søgemaskinerne og vil gerne vide hvad der skal til – også selvom du måske ikke kan udføre det hele selv.

Måske har du været i gang med SEO tidligere, men har ikke formået at opnå de ønskede resultater. Eller måske du har haft gode resultater, men har tabt placeringer i søgemaskinerne, måske efter en google opdatering?

 

Skal vi også lave din skræddersyede SEO-opskrift med en target plan?

Udfyld formularen her. Så ringer vi dig op og finder ud af, hvornår vi skal gå igang.