Søgeordsanalyse

Bliv klog på hvad dine kunder søger efter på Google

Måske har du en blog, men er i tvivl om, hvilke emner der vil give dig besøgende fra Google. Måske har du en webshop og er i tvivl om, du skal optimere til produkter, brands eller en kombination. Måske er du konsulent eller rådgiver, som bare ikke ved hvad dine kunder søger efter.

Forestil dig nu følgende:

Du har en liste med søgeord. Søgeord som du ved, folk søger efter. De er kategoriseret, så du ved, hvilke af dine eksisterende sider, du kan optimere til søgeordene. Og hvilke nye sider eller blogindlæg du skal lave. Listen giver dig endvidere en indikation af potentialerne, hvis du bliver fundet på disse. Altså hvor meget trafik og meromsætning er der potentielt i denne synlighed.

Det er dét en søgeordsanalyse kan gøre for dig. Du lærer at bruge de ord og det sprog din målgruppe bruger. Du undgår altså at lave sider og blogindlæg, som ikke giver dig besøgende, men i stedet lave det indhold som din kunder rent faktisk efterspørger.

Hvornår laver vi søgeordsanalyser?

Søgeordsanalysen laver vi som en del af vores SEO Target Plan, hvor vi undersøger hele SEO potentialet for din virksomhed.

Target planen laves, når du vil løfte din virksomhed generelt i søgemaskinerne, hvis du har oplevet et trafik fald f.eks. som følge af en Google opdatering, hvis du skal have ny hjemmeside eller måske rebrande din virksomhed – eller hvis du vil undersøge mulighederne for et nyt forretningsområde.

Planen udarbejdes som et redskab til dig, så du kan arbejde videre med optimeringerne selv. Men vi bruger faktisk også præcis samme plan som opstart i vores løbende SEO samarbejder.
 

Læs mere om SEO Target Plan her