Søgeordsanalyse

Bliv klog på hvad dine kunder søger efter på Google

SøgeordsanalyseMåske har du en blog, men er i tvivl om hvilke emner der vil give dig besøgende fra Google. Måske har du en webshop og er i tvivl om du skal optimere til produkter, brands eller en kombination. Måske er du konsulent eller rådgiver, som bare ikke ved hvad dine kunder søger efter.

Forestil dig nu følgende:

Du har en liste med søgeord. Søgeord som du ved folk søger efter. De er kategoriseret, så du ved hvilke af dine eksisterende sider du kan optimere til søgeordene. Og hvilke nye sider eller blogindlæg du skal lave.

Det er dét en søgeordsanalyse kan gøre for dig. Du lærer at bruge de ord og det sprog din målgruppe bruger. Du undgår altså at lave sider og blogindlæg som ikke giver dig besøgende, men i stedet lave det indhold som din kunder rent faktisk efterspørger.

En søgeordsanalyse fra os indeholder

  • en liste med søgeord dine kunder bruger
  • et estimat af hvor mange der googler søgeordet hver måned
  • kategorisering som hjælper dig med at målrette søgeordene til de rigtige sider
  • din nuværende placering i Google på søgeordene
  • eventuelt analyse af konkurrencen på søgeordene

 

Hvornår laver vi søgeordsanalyser?

Søgeordsanalysen kan laves hvor vi undersøger alle forretningsområderne i din virksomhed. Den kan også laves inden for et enkelt område eller emne, f.eks. et nyt forretningsområde.

Når vi laver SEO starter vi altid med en søgeordsanalyse, så vi ved hvor vi skal tage fat, hvor der er lavthængende frugter og hvor vi ikke skal bruge vores krudt.

Men vi laver altså også søgeordsanalyser for kunder som selv står for deres SEO arbejde.

Det kan være rådgiveren, terapeuten eller konsulenten, som gerne vil vide hvilke søgeord der giver salg eller hvilke emner han eller hun skal tage fat i på bloggen.

Det kan også være webshoppen, som gerne vil vide om deres kunder søger efter brands, modeller eller produktnavne eller om de skal optimere til short tail søgeord eller long tail søgeord.

En søgeordsanalyse kan også være god at lave inden du skal lave ny hjemmeside. Den kan nemlig hjælpe dig med at lave en god søgemaskinevenlig side- og menustruktur på dit website.

Skal vi lave en søgeordsanalyse for dig?

Udfyld formularen her og få et tilbud på en søgeordsanalyse.