Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er at optimere på de faktorer, der giver en hjemmeside bedre placeringer i søgeresultaterne. Det handler overordnet set om at gøre din side relevant i forhold til brugerens søgning og din side bedre og mere stærk end dine konkurrenters. Når du gør det, får du bedre placeringer.

Selve arbejdet består af analyse, teknik, indholdsarbejde samt øge autoriteten af dit website.

Får du ikke de henvendelser fra din hjemmeside, som du kunne tænke dig? Eller laver du ikke nok salg på din webshop? Så kan det skyldes, at du mangler topplaceringer på de søgeord dine kunder benytter – og at du simpelthen ikke får nok besøgende.

Hvis du vil findes på Google, skal du have søgemaskineoptimeret din hjemmeside. Med en dedikeret indsats af søgemaskineoptimering kan du indtage side 1 på Google. Det giver dig

  • flere relevante besøgende
  • styrket dit brand på nettet
  • flere kunder eller leads
  • øget din omsætning
  • kendskab til hvilke søgeord der sælger
  • gratis målrettet trafik fra Google
  • succes med din hjemmeside eller webshop

 

Gør det selv – 3 gratis SEO tips

  1. Tjek om din hjemmeside kan kaldes både med og uden www. Hvis ikke en af versionerne laver en 301 redirect, så har du muligvis et problem med duplicate content.
  2. Optimer dine sidetitler og meta-beskrivelser så disse indeholder dine vigtigeste søgeord. Det er den hurtigeste måde, at skabe et boost i Google.
  3. Undgå at skrive dine SEO tekster for overfladiske. Skriver du kun 2-3 sætninger eller laver en punktopstilling, så giver du ikke Google en chance for at forstå, hvad din side handler om, og dermed ingen grund til at placere dig i toppen af Google.

Hvis du selv vil arbejde med seo optimering og gerne vil lære hvad der skal til, så tag et kig på vores åbne SEO Kursus – vi har 4 hold denne sommer, og der er begrænset antal pladser på alle hold.

 

SEO Service Aftale

Vil du primært arbejde med at udvikle din forretning og få ekspederet ordre, så vælg vores SEO aftale. Du får tilknyttet en fast SEO konsulent som arbejder med onpage SEO og linkbuilding til et fast månedligt beløb.

Se mere her

Lokal SEO

Har du en virksomhed som henvender sig til folk i dit lokalområde, så har du et kæmpe potentiale med lokal SEO. Lokal SEO er perfekt til virksomheder i hotel og restaurationsbranchen, behandlere og håndværkere.

Se mere her

SEO Tilstandsrapport

Vil du selv dedikere arbejdstid og ressourcer til det praktiske SEO arbejde? Mangler du information om hvor du skal optimere? Så vælg vores SEO tilstandsrapport. Med den i hånden har du et komplet overblik over hvor du skal sætte ind.

Se mere her

 

Linkbuilding

Hvis du stadig mangler topplaceringer efter du har optimeret din hjemmeside, har du højst sandsynligt behov for links til din hjemmeside. Med løbende linkbuilding kan vi hjælpe dig med at skabe links til den.

Se mere her

SEO Workshop

Kald det workcamp eller workshop. Din hjemmeside får en af vores konsulenters fulde opmærksomhed i 7 timer i streg hvor du kan trække på vores ekspertise og rådgivning. Dagen bliver skræddersyet til dig og de behov du står med.

Se mere her

Onpage SEO

For at opnå gode placeringer og tiltrække relevant trafik fra søgemaskinerne skal din hjemmeside være optimeret. Med onpage SEO tager vi fat om alt lige fra teknikken til teksterne på hjemmesiden, for at skabe et solidt fundament.

Se mere her

Sådan arbejder vi med organisk søgemaskineoptimering på Google

Grunden til at vi primært arbejder med Google optimering er fordi, at 95-99% af den organiske søgemaskinetrafik – altså den trafik der ikke er betalt – stammer fra Google.

Vi arbejder også resultatorienteret, dvs. vi fokuserer udelukkende på de områder, som giver dig omsætning og kunder i forretning. Det kan vores kunder bekræfte.

Søgemaskineoptimering handler om at gøre din hjemmeside forståelig for søgemaskinerne, så de kan læse indholdet og præsentere det for de brugere som søger efter det du tilbyder.

 

Søgeord:

Det er essentielt for din online succes, at du har topplaceringer på præcis de søgeord, som dine kunder vil bruge for at finde dine kompetencer, ydelser eller produkter. Derfor er det ikke nok blot at blive fundet på dit firmanavn. Vores arbejde starter altid med en søgeordsanalyse hvor vi typisk henter søgeord ud fra forskellige kundedata, eksisterende webstatistikker eller data, fra Google Adwords kampagner. Disse søgeord kører vi igennem en række søgeordsværktøjer, som giver os yderligere inspiration.

 

Onpage søgemaskineoptimering:

Nogle SEO virksomheder bruger skygge sider til at opnå disse resultater. Det gør vi ikke. Vi arbejder udelukkende for at skabe gode placeringer for din egen hjemmeside, derfor arbejder vi kun med søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Her hjælper vi dig med at optimere sidetitler, metabeskrivelser og overskrifter, og er der behov for mere søgemaskineoptimeret indhold og SEO tekster, så finder vi også en løsning på det.

 

SEO fejl:

Når hjemmesiden kommer ud af webbureauets fabrik bør den ikke indeholde nogen synlige fejl over for brugerne. Desværre indeholde nye hjemmesider ofte usynlige fejl, som hæmmer søgemaskineoptimeringen. I forbindelse med redesign, begår webbureauet typisk SEO fejl, som manglende redirects mellem gamle og nye sider. Vi hjælper selvfølgelig med at spotte disse fejl, og tager gerne en dialog med webbureauet hvis det bliver for teknisk.

 

Linkbuilding:

Andre hjemmesider der linker til din hjemmeside er det der bygger tillid til din hjemmeside. Des mere betydningsfuldt linket er, des større tillid får din hjemmeside. I vores arbejde med søgemaskineoptimering hjælper vi med at bygge gode links (linkbuilding) til din hjemmeside. Det kan f.eks. være via presseomtale, både ud fra nye historier, men også ældre artikler. Det kan også være via gæsteartikler på blogs eller andre udgivelsesplatforme.

 

Overvågning og rapportering:

Det er vigtigt for os at kunne dokumentere vores arbejde. Derfor overvåger vi, under hele samarbejdet, dine placeringer på de søgeord vi arbejder med. I fællesskab opsætter vi nogle målepunkter og succeskriterier (KPI’er) således vi hele tiden har noget at arbejde hen i mod.

Hvis du vil læse endnu mere om søgemaskineoptimering, har vi skrevet en artikel om det her.

Det siger kunderne

Mike B. Stage, Roomsa.dk om søgemaskineoptimering

Mike B. Stage“Jeg har brugt Skjoldby & Co siden begyndelsen af mit firmas levetid. SEO er vægtet højt i min forretning og Skjoldby & Co har indfriet mine forventninger til UG.

De har altid en god ide, og er hjælpesomme med at finde på kreative måder at komme ud til forbrugeren og er en rigtig god sparringspartner i det daglige. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.”
5 / 5 5-stjerner

 

Skal vi komme i gang med samarbejdet?

Udfyld formularen her og lad os komme videre.