Svensk AdWords trainee (studentermedhjælper)

Er du svensker og synes du at online marketing er spændende? Kunne du tænke dig at lære en af de mest effektive discipliner inden for online marketing? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed i vækst, der har speciale i markedsføring på Google?

Så er det måske dig, vi har brug for. Vi søger en svensk trainee, som kunne tænke sig at blive en up-and-coming AdWords star, ved at hjælpe vores danske kunder med at indtage det svenske marked.

Stillingen er besat

 

Om jobbet

Du vil blive lært grundigt op i Google AdWords, remarketing, Google Shopping – samt få indsigt i Google Analytics.

Dine opgaver vil primært bestå i at hjælpe vores senior konsulenter med at sætte AdWords op for vores danske kunder, der skal annoncere på det svenske marked. Det vil sige, opsætning og optimering af AdWords kampagner, udforming af annoncetekster samt udarbejdelse af søgeordsanalyser. Der vil i nogen grad også være nogle SEO relaterede tekstopgaver.

Det er vigtigt, at du kan møde på vores kontor under din oplæring, samt når du skal briefes på dine opgaver. Når du bliver mere rutineret, er vi åbne over for at du i nogen grad kan arbejde hjemme fra.

Der er tale om en stilling på studentermedhjælper vilkår på pt. 10 timer om ugen. Vi sørger selvfølgelig for at tilpasse arbejdstiden så det passer til dit studie.

 

Din profil

Vi har nogle forventninger til dig allerede nu:

  • Du har svensk som modersmål og skriver (så godt som) fejlfrit svensk.
  • Du synes online marketing er spændende.
  • Du har en god forretningsforståelse.

Det er et plus hvis du….

  • har et “secret crush” på Excel.
  • elsker at nørde og vil gerne bruge tid på at gøre dig selv bedre.

Om Skjoldby & Co

Vi er passioneret omkring al online markedsføring og arbejder primært med markedsføring på Google – altså søgemaskineoptimering og Google AdWords. Vi er pt. fire mand: Jonas, Lasse, David og Lars og til efteråret får vi to praktikanter.

Vi holder til på Musicon, som er en ny, spændende og kreativ bydel i Roskilde – ca. 10 minutters gang fra Roskilde station. Her finder du foruden en masse virksomheder bl.a. Rabalderparken som er et kombineret vandresoir og skatepark, rockmuseet Ragnarrock, en nyanlagt klatreskov og meget andet. Vi sidder i egne kontorer i Musicon Huset, sammen med en håndfuld andre virksomheder.

Er du interesseret i at blive en del af teamet og gøre en forskel for vores kunder? Så send din ansøgning og CV til Lars Skjoldby på lars@skjoldby.com.

musicon-huset

 

rock-museet

 

Klatreskoven i Roskilde

 

SEO og analyse arbejde

 

Praktisk arbejde