Optimer din webshop ud fra 240 brugertests af verdens største shops

Optimer din webshop ud fra 240 brugertests af verdens største shops

I dette webinar går vi sammen med Mogens Møller fra Sleeknote. Han har lavet 240 brugertests af de største webshops i verden bl.a. Zalando, Amazon, Nelly og Asos. Mange af os lader os inspirere af disse store shops – de er jo forbilleder.

Og de gør det selvfølgelig godt men … de begår også fejl.

Ud af de mange brugertests har Mogens fundet de lavest hængende frugter, som du kan bruge til at optimere din egen webshop, for at give en bedre brugeroplevelse og generer flere salg. Det er findings, som Mogens ikke har delt før.

 

Målgruppe:

Webinaret er for dig, som arbejder med webshops, enten inden for marketing, design, udvikling eller ledelse. Du kan måske se dig selv i en af disse titler:

  • Webshopejer
  • Ecommerce manager
  • Marketing chef
  • Digital chef
  • Webdesigner eller webudvikler

Mogens Møller

Oplægsholder:

Mogens Møller

Mogens er medstifter og direktør i Sleeknote, som hjælper websites og webshops med at få flere leads og hæve omsætningen. Sleeknote har i dag 1.600 kunder i 45 lande.

Mogens har en stor passion for konverteringsoptimering og usability. Det betyder, han elsker at se og forstå, hvordan besøgende på webshops bliver til loyale kunder. Dvs. bl.a. forstå hvilke psykologiske triggers og menneskelig adfærd, der ligger bagved mange af disse købsbeslutninger, og hvordan man kan påvirke dem.

Vært:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske CMO’s,
e-commerce managers og marketingansvarlige, med at skabe vækst med SEO, Google Ads og Paid Social.

Webinaret er afholdt, men du kan se det her:


Blev du inspireret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få flere digital marketing-tips, og få også besked, når vi holder nye spændende webinarerer.

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke