YouTube Annoncering

Styrk kendskabet til dit produkt eller brand med videoannoncering

Online video er, på stort set alle platforme, en af de mest hårdtslående markedsføringsformer, du kan give dig i kast med. På flere sociale medier kommer du øverst i algoritmekøen, når du bruger video i dine opslag, og du får oftest en langt højere reach på disse opdateringer.

På dit website er de små film anledning til, at de besøgende bruger ekstra tid på hver side med video, og det får Google til at anse disse sider, og dit website, som havende høj relevans, hvilket betyder bedre placeringer for dig i søgemaskineplaceringerne.

Videoannoncering er derfor også en af de mest virkningsfulde annonceringsmetoder du kan bruge, og med YouTube annoncering kan du styrke kendskabet til dit brand, eller produkt, markant med et forholdsvist lille budget. Faktisk får du en del eksponering helt gratis, du kan høre hvorfor i denne YouTube reklamevideo:

Videoannoncering er en del af din kundepåvirkning

Det Lars Skjoldby fortæller dig i videoen herover er, at de første 30 sekunder af en reklamevideo på YouTube ikke koster dig noget som helst. Medmindre brugeren klikker sig videre til dit website inden de 30 sekunder er gået. Det koster altså først penge efter 30 sekunder eller ved første klik.

Med True View In-stream videoer kan brugeren klikke sig videre fra din reklamevideo efter 5 sekunder. Men når man medtager princippet om, at en potentiel kunde skal påvirkes mange gange, før det leder til et salg, har selv 5 sekunders videoannoncering en væsentlig effekt, og værdien af den korte visning, har derfor ofte større værdi end man umiddelbart forestiller sig.

Samtidig målretter du din videoannoncering, som du gør med alt andet online annoncering, så du rammer en målgruppe, der i forvejen har vist interesse for den type produkt eller ydelse du sælger, eller som passer i køn, alder og geografisk placering til din i forvejen definerede målgruppe.

Opsætning af videoannoncering på YouTube foregår på din Adwords konto – det vil sige, at du har alt din Google annoncering samlet på et sted, hvilket letter både overblik og budgetstyring. YouTube har sine egen Analytics funktion, men vi vælger gerne at opsætte overvågning og sporing i vores kunders Google Analytics, så de har alle data samlet det samme sted, hvilket effektiviserer optimering af de forskellige indsatser væsentligt.

Udover True View In-stream videoer, som er den type video, der oftest bruges til annoncering på YouTube, kan du også vælge at bruge TrueView-video discovery-annoncer: Det er videoer, der er placeret mellem de andre videoer i YouTubes søgeresultater, og som koster penge med det samme de bliver åbnet. Sidste type er bumperannoncer, som er korte reklamevideoer på 6 sekunder, som seeren ikke kan klikke væk fra. Bumperannoncer fungerer især rigtig godt på mobil, og har største effekt kombineret med relaterede True View annoncer.

 

Derfor skal du bruge YouTube annoncering i din markedsføring

YouTube er verdens anden største søgemaskine, næstefter Google. Desuden er YouTube ejet af Google. En tredjedel af alle verdens internetbrugere, har på et eller andet tidspunkt besøgt YouTube, og en stor del af dem bruger platformen jævnligt.

Når du annoncerer på YouTube, giver det dig blandt andet disse fordele:

  • En virkningsfuld måde at øge branding og awareness til dit produkt eller brand
  • Billig online annoncering
  • Mulighed for at påvirke en udvalgt målgruppe på et højt niveau med lyd og aktivt billede
  • Mulighed for at markedsføre dit produkt eller brand på samme måde som med tv- eller biograf-reklame (blot uendeligt meget billigere)
  • Præcis måling på resultater af din videoannoncering gennem Analytics
  • Høj eksponeringsvolumen på en platform med over en milliard brugere
  • Optimering af din mobile markedsføring (mere end halvdelen af alle YouTube afspilninger foretages på mobilen)

 

Det behøver ikke koste alverden at producere en reklamevideo, som du både kan bruge til YouTube annoncering,  eller til dit website eller på forskellige sociale medier. Videoen øverst på denne side er produceret med et digitalt kamera, en mikrofon og en fotolampe.

Faktisk er det bedste du kan gøre bare at komme i gang – video virker, også selvom kvaliteten ikke er perfekt.

Brand Lift til større kampagner

Skal du køre en større kampagne, der skal performe så godt som overhovedet muligt, og har du afsat et anseeligt budget til det, kan en Brand Lift kampagne være en rigtig god løsning. Det kan især være aktuelt ved launch af et nyt produkt eller brand for større virksomheder, eller for et politisk parti op mod valg.

Denne form for kampagne benytter målrettede A/B test med online surveys, der i løbet af dage, giver dig et indblik i din kampagnes performance, så du hurtigere og mere præcist kan optimere dine kampagner, og få det bedst mulige resultat af den fulde kampagne.

 

Vil du vide mere om YouTube videoannoncering, og hvordan det kan styrke din forretning?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig i løbet af få dage: